Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Äärmuslik nibude stimuleerimine

Uudiskiri

Äärmuslik nibude stimuleerimine 

Olenemata sellest, kas seda nimetatakse nibude piinamiseks, nibude treenimiseks või tisside piinamiseks, leiad siit õiged tarvikud, nagu klambrid või nibude imemiseks mõeldud nibude äärmuslikuks stimuleerimiseks!

12
lehekülje kohta
Näita 25 - 26 26 objektist 25 - 26
Näita 25 - 26 26 objektist 25 - 26

Nibude kõva stimulatsioon on seksuaalse stimulatsiooni vorm, mis stimuleerib nibusid, mis sageli viib seksuaalse erutuse ja mõnikord ka orgasmi tekkimiseni. Kõva nibude stimuleerimist võib teha üksi või koos partneriga. On erinevaid võimalusi, näiteks manuaalne stimulatsioon, suuline stimulatsioon või seksimänguasjade kasutamine.

Nibuklambrid ja SM-klambrid on nibude stimuleerimiseks mõeldud seksimänguasjad. Need on tavaliselt valmistatud metallist ja koosnevad kahest klambrilaadsest seadmest, mis kinnitatakse nibude külge ja pingutatakse, et avaldada nibudele survet ja stimulatsiooni. Surve võib varieeruda õrnast kuni intensiivse surveni, sõltuvalt kasutaja eelistustest. On olemas eri tüüpi nibuklambreid, sealhulgas lihtsaid klambreid, reguleeritavaid klambreid, vibreerivaid klambreid ja kaaluga klambreid.

  • Lihtsad nibuklambrid on kõige lihtsama konstruktsiooniga ja koosnevad tavaliselt kahest metallosast, mis kinnitatakse nibude külge ja pingutatakse kruvimehhanismiga. Need klambrid sobivad kõige paremini algajatele või neile, kes ei otsi intensiivset stimulatsiooni.
  • Reguleeritavate nibuklambrite puhul saab nibudele avaldatavat survet reguleerida, mistõttu on need hea valik neile, kes soovivad katsetada erineva stimulatsioonitasemega.
  • Vibreerivad nibuklambrid lisavad nibude stimuleerimisele uue mõõtme, kuna nad lisavad kogemusse vibratsiooni. Neil klambritel on sageli mitu vibratsioonitaset, nii et kasutaja saab leida sobiva intensiivsuse.
  • Kaaludega klambrid lisavad täiendavat survetunnet, kuna nende disain sisaldab raskusi. Kui raskused vibreerivad, avaldavad nad nibudele survet ja stimulatsiooni, mis annab ainulaadse ja intensiivse kogemuse.


Sõltumata nibuklambrite tüübist, on oluline olla ettevaatlik, kui kasutate Nipple Play või TT, ja mitte kunagi kasutada klambreid pikka aega. Nibude mängimine peaks alati toimuma vastastikusel kokkuleppel ja partnerite vahelisel asjakohasel suhtlemisel. Samuti on oluline meeles pidada, et kõik ei leia nibude stimuleerimist meeldivaks ning oluline on austada individuaalseid eelistusi ja piire.