Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Dildod

Uudiskiri

Dildod 

Klassikalised dildod, väikesed dildod, anaaldildod, suured dildod, XXL-dildod, loomadildod ja palju muud kompromissitu naudinguks.

12
lehekülje kohta
Näita 169 - 173 173 objektist 169 - 173
Näita 169 - 173 173 objektist 169 - 173

Mis täpselt on dildo?

 

Dildo on fallose sarnane seksimänguasja, mida naised ja mehed saavad kasutada enda või oma partneri penetreerimiseks. Ei ole oluline, mis soost või seksuaalsest orientatsioonist sa oled. Dildot võib kasutada igaüks, olenemata seksuaalsetest eelistustest. Dildo on mõeldud kõigile! Lisaks saab seda seksimänguasja kasutada väga erinevates olukordades. Näiteks sobib dildo ideaalselt eelmänguks oma partneriga. Dildod on väga populaarsed ka masturbeerimiseks! Tänu meie valikus olevatele erinevatele tüüpidele ja suurustele leiad kiiresti ja lihtsalt endale sobiva dildo!

 

Kuidas kasutada dildot?

 

Sisestage dildo ja liigutage seda edasi-tagasi. Kiirust kontrollite ise. Sõltumata dildo suurusest ja materjalist soovitame kasutada libestusainet. Nii on tungimine sujuvam ning ärrituse ja nakkuse oht väiksem.

 

Kuidas dildo töötab?

 

Dildo on täielikult teie enda kiiruse järgi disainitud. Erinevalt vibraatorist ei tööta see seksimänguasju automaatselt. Nii et sa ise kontrollid kiirust, millega dildot edasi-tagasi liigutad, et stimuleerida end oma tempo järgi! Mõnedel dildodel on iminapad, nii et saad neid hõlpsasti kasutada koos rihmaga. Kinnita dildo näiteks seina või põranda külge, aseta see sisse ja stimuleeri ennast intensiivse kliimaksini!

 

Millised dildod on olemas?

 

Vaatame kõigepealt erinevatest materjalidest valmistatud dildosid. Silikoonist valmistatud dildod on väga pehmed ja sobivad eriti hästi algajatele. Kõvemast materjalist, näiteks klaasist või roostevabast terasest valmistatud dildod sobivad ideaalselt kogenud kasutajatele. Klaasist ja metallist valmistatud dildosid saab ka kergesti soojendada või jahutada. Kuidas see täpselt toimib? Sa võid dildot lühidalt sooja või külma vee all hoida ja materjal võtab automaatselt temperatuuri vastu. Nii saad dildot soojendada, et saavutada realistlikum tunne, samal ajal kui külm versioon pakub nahale kihisevat üllatusmuljet.

 

Lisaks materjalile eristatakse dildosid ka stimulatsiooni tüübi järgi. G-punkti dildodel on tavaliselt veidi kumeram võll, et naudingutepunktini oleks võimalik paremini jõuda. Sama kehtib ka eesnäärme- ja anaaldildode kohta. Anaaldildosid ostes veenduge, et neil oleks laiem alus või käepide, et nad ei saaks liiga sügavale pärakusse tungida. Teine kategooria on minidildod, mis tänu oma kompaktsele suurusele sobivad ideaalselt reisimiseks või algajatele.

 

  1. Väga eriline kategooria on nn partnerdildod, strapon-dildod või topeltdildod. Topeltdildod on mõeldud eelkõige paaridele, kes soovivad tungimist vaginaalselt ja anaalselt samaaegselt. Dildod on tavalisest pikemad ja neil on kaks sisestatavat otsa, et mõlemad partnerid saaksid dildot kasutada korraga. Rihmadildo seevastu on tavaliselt kinnitatud rihma külge, mis pannakse ümber puusade. See võimaldab paaridel üksteist anaalselt ja vaginaalselt rahuldada. See kehtib võrdselt nii homo- kui ka heteroseksuaalsete paaride puhul.
  2. Realistlik dildo: See dildo on kuju, värvi ja välimusega nagu tõeline peenis. Sageli sisaldab disain isegi veenid ja munandit! Nagu nimigi ütleb, tunneb tungimist nagu tõeline mees.
  3. Suur dildo: Kas olete ülisuurte peeniste fänn? Siis on suur dildo just sinu jaoks!
    Väike dildo: Paljude meeste ja naiste jaoks on väike dildo just see, mis stimuleerib tundlikke piirkondi. See dildo on nii kompaktne, et saad selle kõikjale kaasa võtta.
  4. Rihmaga dildo on eriti mitmekülgne. Ei ole vahet, kas olete heteropaar või gei-, lesbi- või biseksuaalpaar, sest pegging on mõeldud kõigile.
  5. Õõnes strap-on: Õõnes strap-on sobib eriti hästi meestele. Mees saab oma peenise õõnsasse dildosse panna, et naisesse tungida. Näiteks kui tal on erektsiooniprobleemid või ta soovib suurema peenise õhtuks.
  6. Strapless strap-on on strap-on, kus naine saab sisestada dildo ühe otsa. Teist otsa kasutatakse mehe või naise penetreerimiseks.
  7. Strap-on iminapaga: iminapaga strap-on sobib ideaalselt selleks, et kinnitada dildo lihtsalt ja ilma rõngata rihmavöö külge. Tänu iminapale jääb see probleemideta paigale.
  8. Topelt strap-on: Topelt strap-oniga saab partnerit tungida vaginaalselt ja anaalselt ühe dildoga. On olemas kahe või kolme dildoga strap-ons.
  9. Strap-on-vöö: Strap-on-vöö sobib nii meestele kui ka naistele. Vöö külge saab kinnitada rihmaga seotud dildo või muu enda valitud lisaseadme, millega saab oma partnerit penetreerida.
  10. XXL-dildod: XXL-dildo sobib kõigile neile, kes igatsevad rohkemat. Rohkem pikkust, rohkem mahtu ja rohkem stimulatsiooni. XXL dildod on sageli väga, väga suured. On olemas ka spetsiaalsed suured dildod, mida saab kasutada fisting niinimetatud fistingdildod. Need on keskmisest pikemad ja rusika- või käekujulised.
  11. Anaaldildo: Nagu nimigi ütleb, kasutatakse seda dildot päraku erogeensete tsoonide stimuleerimiseks pärakus ja selle ümbruses. See sobib nii meestele kui ka naistele!
  12. Ejakuleerivad dildod: Kas soovite kogeda realistlikku ejakulatsiooni? Siis on see dildo täpselt õige valik sinu jaoks! Realistliku välimusega kunstlik sperma voolab glansist välja.
  13. Topeltdildo: See dildo tähendab kahekordset naudingut; üksi või koos partneriga. Topeltdildosid on saadaval mitmes vormis ja suuruses.
  14. Eesnäärme dildo on seksimänguasja, mis masseerib mehe eesnäärme. Eesnääre on punkt põie lähedal ja on pähkli suurune. G-punkt on ligipääsetav päraku kaudu ja on umbes 5-6 sentimeetri sügavusel. Eesnäärme dildoga pääseb hõlpsasti P-punkti, nn "naudingupunkti", juurde. Kõigil selle kategooria dildodel on kõverus ja kumer ots, et seda tundlikku punkti optimaalselt tabada. Eesnäärme stimuleerimine võib aidata teil saavutada veelgi intensiivsemaid orgasme.
  15. Iminapaga dildot on võimalik ära tunda iminapaka või iminapajalga järgi, mis on kinnitatud dildo alusele. Tänu iminapale saab seda dildot hõlpsasti kinnitada mis tahes tasasele ja sileda pinnale. Sellist dildot on võimalik kombineerida ka rihmarihmaga. Kinnitades dildo aluse kinnituse külge, saate luua omaenda rihmaga dildo, millega saate oma partnerisse tungida. Iminapaga dildosid on saadaval erinevates suurustes ja need sobivad nii vaginaalseksiks kui ka anaalseksiks.
  16. Täispuhutav dildo on dildo, mida saate ise soovitud suuruseni pumbata tänu praktilisele käsipumbale. Nii selle dildo pikkus kui ka laius suurenevad. Täispuhutav dildo sobib neile, kellel on juba veidi rohkem kogemusi seda tüüpi seksimänguasjaga. Täispuhutavad dildod annavad teile väga intensiivse tunde. Täispuhutavaid dildosid saab kasutada nii anaalselt kui ka vaginaalselt.

 

Meie dildode veebipoest leiad palju kasulikke näpunäiteid, mis aitavad sul otsustada oma esimese dildo üle.

 

Mida tuleks dildode kasutamisel silmas pidada?

 

Silikoonist valmistatud dildot tuleks kasutada ainult veepõhiste libestusainetega, näiteks Aquameo, sest silikoonipõhised libestusained võivad materjali kahjustada. Teistest materjalidest valmistatud dildosid võib kasutada ka silikoonipõhiste määrdeainetega. Dildosid tuleks enne ja pärast kasutamist hoolikalt loputada väikese seebi ja veega. Desinfitseerimiseks võib kasutada ka meie pihustit VERYCLEAN.

 

Palun olge klaasdildode puhul veidi ettevaatlikumad, kui kasutate libestusaineid või õlisid või puhastate neid seebiga, sest klaasist seksimänguasjad võivad väga kergesti käest libiseda. Klaasdildod on tavaliselt valmistatud purunemiskindlast klaasist, nii et normaalse käsitsemise korral ei ole purunemise või purunemise ohtu. See ei kehti aga suurest kõrgusest kukkumise või kõvale pinnale kukkumise korral, kui klaasdildo kukub põrandale.

 

Leia seksimänguasju naistele, meestele ja paaridele internetis MEOst. MEO garanteerib teie tellimuse diskreetse kättetoimetamise. See tähendab, et ettevõtte nimi ei ole pakendil nähtav. Diskreetsus tähendab meie jaoks tõesti kõike.

 

Osta dildosid veebist: alati turvaliselt ja diskreetselt!

 

Ostke oma uued dildod turvaliste makseviisidega, nagu Paypal, MasterCard, Amex või Visa. Kui ostate MEO-st, võite olla kindel, et teie tellimus töödeldakse diskreetselt ja anonüümselt. Ostke oma dildod kiiresti ja lihtsalt veebist. Meie nõustajad aitavad teid hea meelega, kui vajate abi dildode valimisel.