Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Analtopistikud 

Nautige anaalorgasmi, kas üksi või paarina koos anaalpistikutega. Kogege suurepäraseid aistinguid, nagu kunagi varem, kui butt plug on sügaval teie sees.

12
lehekülje kohta
Näita 25 - 36 263 objektist 25 - 36
Näita 25 - 36 263 objektist 25 - 36

Mis on tegelikult butt plug või anaalpistik?

 

Mis on anaalpistik? Anaalpistik (ka: anaalpistik, butt plug või anaalpistik) on teatud tüüpi dildo, mis on mõeldud anaalseks kasutamiseks. Teisisõnu, anaaldildo. Selleks otstarbeks on butt plug ühest otsast ümardatud ja koonilise kujuga, et seda oleks lihtsam sisestada. Lisaks on teine ots piisavalt paks, et hoida anaalpistikut paigal ja vältida selle kogemata kogu ulatuses sisestamist. Meie veebipoes on saadaval lugematuid kujundeid, värve ja materjale! Vibratsiooniga anaalpistikut või butt plug ilma vibratsioonita kasutatakse kas puhtalt stimuleerimiseks või anaalvahekorra ettevalmistamiseks. Vibraatoriga anaalpistikut kasutatakse sageli üksi sooloseksi ajal. Eriti populaarsed on elastsetest materjalidest, näiteks želatiinist või silikoonist, valmistatud pepupistikud. Buttplugid on saadaval eri suurustes. Alustage väiksema suurusega ja suurendage aja jooksul suurust, sõltuvalt sellest, kui palju see teile meeldib. Siin saate otse butt plug otse tellida. Butt plug sobib nii naistele kui ka homo- ja heteroseksuaalsetele meestele, ehk teisisõnu kõigile, kes on uudishimulikud.

 

Butt plugid kuuluvad Top 10 seksimänguasju hulka erootilise postimüügi valdkonnas

 

butt plug on eriti head valutu anaalvahekorra ettevalmistamiseks. Need sisestatakse väikese libestusaine või määrdeainega ja jäetakse seejärel paika, et lõdvestada ja venitada pärasoole lihaseid. Selline täielikult täidetud tunne butt plug meeldib igale mehele ja naisele.

 

Kuidas kasutada butt plug õigesti?

 

A butt plug mitte ainult ei venita õrnalt pärakut, vaid stimuleerib ka selle tundlikke närvilõpmeid. Selleks, et anaalpistikut valutult sisestada, tuleb kõigepealt niisutada pistikut ja oma pärakut libestusainega, näiteks Aquameo'ga. Meie Extremeo rektaalne lõõgastussprei toetab valuvaba sisestamist. See, kuidas te anaalseksimänguasja sisestate, on muidugi teie enda otsustada. Siiski on kolm asendit, mis võivad hõlbustada tagumispistiku sisestamist. Kummarduge kas neljakäpuli ettepoole, et teie partner saaks sisestada butt plug suhu. Asetage padi või ASS UP armastuspadi oma pepu alla, lamage selili ja sirutage jalad laiali või kükitage pistiku kohale ja laske sellel sisse libiseda. Sa märkad kiiresti, milline kolmest asendist on sinu jaoks anaalpistiku sisestamiseks kõige parem.

 

Kuidas seks anaalpistikuga toimib?

 

Paljud naised ja mehed leiavad, et anaalpistikuga täielikult "täidetud" on eriti erutav. Selle võib sisestada mõni aeg enne seksi ja seega pakkuda äärmuslikku stimulatsiooni eelmängu ajal. Võite kanda butt plug (sõltuvalt sellest, kas väike butt plug, suur butt plug või väga suur butt plug) 30 minutit kuni mitu tundi ilma probleemideta.

 

butt plug selleks, et venitada - piiripealsed kogemused butt plug

 

Pistik on imeline seksimänguasja, mis sobib suurepäraselt ka anaalvenituseks. Iga naine ja iga mees peaks tõesti proovima venituspistikut butt plug. Pakume venitavaid anaalpistikuid paljudes disainides, suurustes ja materjalides. Sa võid valida isegi butt plug, millel on sügavale sissevaatamiseks avaus. Lihtsalt proovige meie anaalvenitusrõngaid või meie edukat anaalvenituspistikut Ass Grommet.

 

butt plug Kauplus - osta anaalipistikuid veebist

 

Tellige butt plug internetis. Siit meie seksipoest leiad suure valiku. Me tarnime enamiku meie tagumispistikutest ja anaalipistikutest 1-2 päeva jooksul, diskreetselt ja turvaliselt pakituna.

 

Pepupistik: Kuidas seks anaalpistikutega toimib

 

Orgasmi intensiivistamiseks läbi butt plug on anaalseksimänguasju saadaval ka integreeritud vibratsiooniga .

 

butt plug algajatele ...

 

Anaalpistik algajatele ? Miski ei saaks olla lihtsam! Meil on suur valik alates väga väikesest mudelist butt plug esimest korda kuni butt plug komplektini, millega saate end treenida anaalseksiks või suurte tagumispistikutega.

 

või eelistate tõeliselt suurt butt plug või anaalpistikut ...

 

Tõeliselt suur butt plug on väljakutse. Aga MEO-st leiad tõesti kõik, mis aitab sul seda unistust realiseerida.

 

butt plug meestele ...

 

Eriti mehed kogevad anaalühendust eriti intensiivsena eesnäärme sihipärase stimulatsiooni kaudu. Selleks pakub MEO ka erinevaid seksimänguasju eesnäärme stimuleerimiseks. Pepupistikuid saab kujundada ka nii, et erikujundused mõjuvad otse eesnäärmele ja viivad nn "kontaktivaba orgasmi" tekkimiseni. Muidu on anaalipistikud populaarsed ka puhtalt anaalseks stimulatsiooniks (isegi pikalt). Need võivad stimuleerida mehe P-punkti ka armatsemise ajal ja seega tagada väga, väga kõva ja pikaajalise erektsiooni!

 

Ja isegi see: Lukustatav butt plug koos lukuga

 

Lukustatav anaalpistik koos luk uga või isegi butt plug elektroonilise ajalukuga MEOBOND võimaldab teil välja elada oma anaalsed kasinusfantaasiad. Kui soovite proovida lukustatavat anaalpistikut bondage'i või BDSM-i jaoks, oleks meie ANAL MASTER teie jaoks ideaalne valik.

 

Näpunäiteid ja nippe anaalmänguasjade kohta

 

Oluline nipp, et anaalmänguasjad, pistikud ja anaalseks oleks positiivne kogemus, on aeg, lõõgastumine ja meie geniaalneanaalitõmbe sprei EXTREMEO!

 

Pistikute seks ehk head alternatiivid anaalpistikutele meestele

 

Proovige lihtsalt topeltdildot eriti intensiivse tungimise jaoks või nn eesnäärmeplug'i (ka analplug man) või meie kvaliteetseid tagumisplug'i variante: Metallist anaalpistikut või roostevabast terasest anaalpistikut. Kui te ei ole kindel, kas vajate suurt või väikest anaalpistikut, siis soovitame meie anaalpistikute poes soodsa alghinnaga anaalpistikute komplekti . Loomulikult võiks suurepärane alternatiiv olla täispuhutav anaalpistik aadressil butt plug. Sa võid ise otsustada, milline suurus on sinu jaoks ideaalne. Sa võid ise otsustada, milline suurus on sinu jaoks ideaalne.