Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalvoolav libestusaine

Uudiskiri

Anaalvoolav libestusaine 

Nende moodsate anaalsete libestite abil saate vältida valu anaalseksi ajal. Meie anaallibestiga on erilised omadused, mis muudavad anaalseksi veelgi lõbusamaks.

12
lehekülje kohta
Näita 13 - 24 27 objektist 13 - 24
Näita 13 - 24 27 objektist 13 - 24

Anaalseksiks on vaja anaalsuumi, et anaalseks oleks pingevaba ja ilma suurema valuta. Anaalseks ilma spetsiaalse anaallibestiga on võimalik, kuid võib olla äärmiselt valus. Meie anaalslubjandid aitavad paaridel anaalseksi rohkem nautida.

Erinevalt tupeast ei tooda pärak loomulikku niiskust, mis on seksimiseks oluline. Selleks on olemas anaalslubiandid , millega saab anusesse niiskust kanda, et anaalseks oleks võimalik. Siis ei ole oluline, kas kasutatakse kondoomi või mitte, sest anaalsuumi geeli abil on seksuaalvahekord tavaliselt võimalik ilma probleemideta. Anaalseks teeb anaalseksi kokkuvõttes lõdvemaks ja lihtsamaks. Seetõttu on väga soovitatav kasutada sellist anaallibestit, eriti kui oled algaja või kogenematu inimene.

Kas anaalseks on võimalik ilma anaalslubiandita?

Anaalvahekorras ilma anaallibestita on põhimõtteliselt võimalik, kuid eriti kogenematuile paaridele võib see olla väga valus ja ebamugav. Anaalseksi tegemisel ilma anaallibestita on vaja kannatlikkust ja teatavat ettevalmistust. Naise või mehe anaalseks penetreerimiseks ei ole võimalik otse, ilma et naine või mees valu tunneks. Sulgurlihast tuleb sõrmedega laiendada, et anaalselt oleks lihtsam tungida.

Abiks võib olla ka butt plug, kui see on olemas. Selleks tuleks pärakut süljega niisutada, et tungimine oleks võimalik ilma suurema valuta. Üldiselt on anaalseks ilma anaallibestita üsna teostatav, kuid mitte soovitatav, sest eriti kogenematuile paaridele võib see põhjustada suurt valu, mis muudab seksi ebamugavaks ja mitte nauditavaks.

Mis on erinevus tavalisest libestusainest?

Erinevad tootjad üle maailma, sealhulgas MEO, on välja töötanud anaalseksi jaoks spetsiaalsed anaalseksiga libestusvahendid, mis on täpselt kohandatud anaalseksi armastajate vajadustele. Nende anaalsuumiantide puhul on pööratud erilist tähelepanu sellele, et tekkiv määrdekile oleks väga paks ja et libisemisomadused kestaksid kaua, nii et anaalseksi ajal oleks tagatud ulatuslik lõbu.

Vahepeal on turul ka anaalsuumiandid, mis sisaldavad selliseid koostisosi nagu lidokaiin. Sellel toimeainel on anesteetiline toime ja see mõjub valutundlikkuse vastu. Spetsiaalne toode anaalseksiks ei ole tingimata vajalik. Parim viis selle väljaselgitamiseks on testida, kas teile sobib paremini anaallibestusaine, mis sisaldab selliseid toimeaineid nagu lidokaiin, või tavaline anaallibestusaine.

Kui palju anaalseksiks peaksin kasutama anaalsuubikut?

Sel juhul ei ole üldist reeglit. Mõned paarid eelistavad seda, kui anaallibestit on vaid vähesel määral - teistele meeldib väga tunne, kui see on tänu rohkele anaallibestile äärmiselt märg. Muide, on vahet, kas kasutad vee- või silikoonipõhist anaallibestit. Silikoonipõhise anaallibestiga tuleb kasutada palju vähem kui veepõhise anaallibestiga.

Lõppkokkuvõttes on oluline, et sa tunneksid end anaalseksi ajal mugavalt, olenemata sellest, kui palju anaallibestit sa kasutad. See on maitse küsimus, kas kasutate anaalseksi ajal vähe või palju anaalõli. Kui kahtled, siis kasuta veidi rohkem, sest siis oled valu osas kindlal poolel. Järgmisel korral võid siis vähem kasutada, kui see oli sinu jaoks liiga palju anaallibestit. Paljud paarid lihtsalt varieerivad anaalseksis kasutatava libestusaine kogust, mis annab neile anaalseksis palju vaheldust.

Milline on hea anaallibestusaine?

Head anaallibestit iseloomustab eelkõige see, et see on anaalvahekorra ajal suureks abiks. See peaks hõlbustama tungimist ning tegema seksi paarile meeldivaks ja valutuks. Hea anaallibestusaine teine omadus on selle kauakestev määrimine, st et libestusaine hoiab päraku pikema aja jooksul niiskena.

Halvemate anaallibestite puhul ei püsi niiskus kaua ja tuleb pidevalt anaallibestit uuesti peale kanda. Kvaliteetne libestusaine ei tekita sügelust ja ei haise ebameeldivalt. MEO anaalslubjandid on ideaalne valik. Parimal juhul on anaalseksiks mõeldud anaallubi maitsetu ja lõhnatu. Anaalslubiandi ostmisel peaksite alati tähelepanu pöörama arvustustele, et te saaksite hea libestusaineja ei peaks vaevama kehva kvaliteediga. Kvaliteetne anaalõli maksab tavaliselt rohkem kui vähemkvaliteetne anaalõli, kuid eriti anaalseksi jaoks peaks see olema teile seda raha väärt.

Kas anaalseks sobib anaalsuubi ka vaginaalseksiks?

Põhimõtteliselt sobivad anaalslubiandid ka vaginaalseks suguühteks. On palju geele, mis sobivad mõlemale. Erinevus erinevate libestite vahel seisneb peamiselt pH väärtuses. Mõned anaalslubiandid sisaldavad spetsiaalseid aineid, mis on valuvaigistavad ja tuimestavad. Need geelid ei ole vaginaalseks vahekorras kasutamiseks vajalikud.

Kõige parem on tutvuda MEO veebipoes kogu erinevate anaalsete libestite valikuga, sest seal on kõik anaalsed libestid tutvustatud ja selgitatud. Siiski ei takista miski kasutamast anaallibestit ka vaginaalseks vahekorras. Kõige tähtsam on, et te tunneksite end hästi, et teil oleks seksi ajal lõbus ja et te lihtsalt naudiksite seda. Muide, meil on ka lai valik blowjob spreid ja isegi uuenduslik deep throat sprei!