Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Pallikeelu

Uudiskiri

Pallikeelu 

Ball gag'e kasutatakse sageli domineerimise ja alistumise stsenaariumide puhul ning need võivad tunduda veidi hirmuäratavad, kui te pole neid kunagi varem kasutanud. Aga ärge muretsege! Ballgagid on suurepärane viis enesekindluse loomiseks, haavatavuse näitamiseks ja BDSM-sessiooni turvalise allumise nautimiseks.

12
lehekülje kohta
Näita 13 - 15 15 objektist 13 - 15
Näita 13 - 15 15 objektist 13 - 15

Miks osta pallikork?

Kork on sidumisvahend, mida saad kasutada selleks, et hoida oma partneri suu lahti. Kuigi on olemas palju erinevaid tüüpe ja kujusid, on pallikork ilmselt kõige tuntum. See koosneb väikesest plastik-, kummi- või silikoonpallist, mis kinnitatakse rihmadega suhu.

Kapsleid kasutatakse sageli domineerimis- ja allumismängudes ning need võivad tunduda veidi hirmuäratavad, kui sa pole neid kunagi varem kasutanud. Aga ärge muretsege! Need on suurepärane viis enesekindluse suurendamiseks, oma haavatavuse näitamiseks ja BDSM-is allumise uurimiseks.

Kui domineerimine/allumine ei ole päris sinu asi, siis on palliklappidel ikka veel palju pakkuda. Kui sa ei saa rääkida, võivad sinu loomainstinktid võtta üle ja sa saad keskenduda kogetud tunnetele. Kas sind huvitab erootiline alandamine? Abituid süljeid tekitav kuulmekork võib olla väga tõhus viis häbitundega mängimiseks.

Kuidas kasutada kuulmekorki

Sisestage kork suhu ja laske endal või oma partneril pearihma reguleerida. Jälgi, et pall oleks suus kindlalt paigas, kuid rihmad ei oleks nii tihedad, et neid oleks valus või raske eemaldada.

Ära kasuta palliküüsi, kui sul on nohu, ninakinnisus või kõhuhäired. Samuti on väga oluline, et te ei jätaks kunagi suukorvistega inimest üksi!

Kummipallid suurendavad abituse tunnet, mida alluv tunneb mängu ajal, seega sõltub meeldiv kogemus usaldusest. Kuna te ei saa enam verbaalselt suhelda, peate alati teadma, kuidas teie suukorvistatud partner end tunneb. Kontrollige pidevalt ja jälgige muutuste või hingamisraskuste märke.

Keelatud inimene ei saa kasutada Safeword kasutada suukorvi. Seetõttu on oluline, et te lepiksite eelnevalt kokku tegevuses, mis näitab teie partnerile, et ta peab lõpetama. Kui teie randmed on seotud, võiksite hoida käes väikest kellukest, mida saate helistada, või mingit eset, näiteks võtit, mida saate maha lasta või visata, et seanss kiiresti lõpetada.

Kurgid võivad ka lõualuu valusaks teha, kui te kohe sisse astute! Kui hakkate seda esimest korda kasutama, kasutage küüsi ainult lühikest aega, et harjuda selle tundega. Edasi võid aeglaselt edasi minna.

Vali endale sobiv suukorv

Oluline on, et algajad alustaksid väikese pallikorgiga, mida on lihtne reguleerida.

Kui oled veidi närviline, võib olla kasulik valida hingatav suukorv, kui oled veidi närviline.

Ei ole palli kuju fänn? Siis kasutage snaffle-kujulist hammustusküüsi.

Kui teil on juba veidi rohkem kogemusi suukorvistamisega, võite proovida ka suulõikurit. Sa võid kasutada isegi dildoküüsi, et end täielikult alistada!

Näpunäiteid algajatele palliklappide kohta

Naudi domineerimise ja allumise maailma palliklappidega. Need lihtsad, kuid äärmiselt tõhusad bondage aksessuaarid on BDSM-i must-have.

Avage oma meeled (ja suu) nende bondage aksessuaaride suhtes meie pallikorkide juhendiga.

Mis on pallikork?

Kork on teatud tüüpi bondage aksessuaar, mida kasutatakse BDSM-mängu ajal alluva partneri suu kinni panemiseks. Ehkki on olemas palju eri tüüpi kääre, on pallikääre ülekaalukalt kõige populaarsemad. Paljud paarid pelgavad esialgu suukorvi, kuid pärast nende proovimist leiavad nad sageli, et need lisavad domineerimis- ja allumismängule põneva nüansi.

Kuulikapid on eri stiilis ja erineva ohjeldamise tasemega. On oluline, et valiksite endale sobiva kääre, sest mõned sobivad algajatele, teised aga pigem edasijõudnutele BDSM-i harrastajatele.