Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Suu kinnitus

Uudiskiri

Suu kinnitus 

Meie suukorvid täidavad suu ja ei talu mingit tagarääkimist. Vajaduse korral on meie suukorvid isegi lukustatavad... MEO bondage'i poest leiad ka suukorvitsad, pallikorgid, rõngakorgid ja palju muud.

12
lehekülje kohta
Näita 61 - 67 67 objektist 61 - 67
Näita 61 - 67 67 objektist 61 - 67

Suu kinnitus teooria ja praktika

 

Suukapi kasutamise motivatsioon võib olla praktiline, näiteks selleks, et takistada passiivset partnerit (põhja) rääkimast ja karjumast; aga suukapi võib panna ka põhja soovil, kuna ta leiab, et see tunne on meeldiv või aitab tal end bonnage'i ajal erootilise rollimängu võimustruktuuris kaasa tunda. Mõned inimesed leiavad ka alandamist erootiliseks ja stimuleerivaks, osaliselt kontrollimatu süljevoolu tõttu. Teine stiimul, miks palliküüsi kasutatakse, seisneb kaitsetus, mida see sümboliseerib alumise poole jaoks. Silmad tunduvad suukorviga inimeste silmad suuremad ja selle kandmine toob tavaliselt kaasa asjaomase isiku pingelise näoilme; koos tugevalt piiratud võimalustega verbaalseks suhtlemiseks suurendab see tavaliselt mängu intensiivsust Top ja Bottom vahel.

Suukapi ostmine on usalduse küsimus

 

Meie bondage-poes on saadaval mitmesuguseid suukotte, sest suukott on bondage'ile hädavajalik BDSM-abivahend. Olgu suukorv kui SM mänguasjad, nahast suukorv, bondage suukorv või laialdaselt kasutatav pallikork; siit leiate garanteeritult selle, mida otsite. Isegi kui otsite midagi rohkem bondage'i või SM-i, siis on meil teile sobivad tooted, näiteks meie suuklappidega peavaljad. Kui sulle meeldib kuldne dušš, siis on meil ka suukapid koos trummeliga või suukapid koos toru ja avausega. Kui teie fetišiks on sunniviisiline feminiseerimine, siis sobib teile näiteks meie Pussy Face suukork.

 

BDSM-professionaalide suukorvistussüsteem, SM-korgid ja dominatrix-korgid

 

Peaaegu kaks aastakümmet oleme tootnud erinevaid suukappe BDSM-kogukonnale ja professionaalsetele SM-stuudiotele, meistritele ja dominaatritele. Kui olete huvitatud professionaalsest suukorvistussüsteemist, millel on vahetatavad lisad, soovitame meie Humilator suukorvistussüsteemi. See SM-süsteem ei ole ainult osa BDSM-i karistusmeetmete kataloogist, vaid sellel on ka võimalus kinnitada mitmeid suukorvi lisaseadmeid. Põhiline suukorvist saab hetkega muuta suukorvist WC-harjaga suukorvist, WC-paberihoidjaga suukorvist või sulgede tolmuimejaga SM-korvist.

 

O-rõngakits, pallikits, peenisekits või suulõikuriga suukits

 

Mis iganes teile meeldib, on lubatud. Kindlasti leiad MEOst oma valitud ja fetišimõnude unistuste koha peibutuskapi. Sest meie fetišipood on spetsialiseerunud arvukate BDSM-klientide soovidele üle kogu maailma. Kas teid huvitab nahast ja terasest O-rõngaga gag , punase pal li või peenisega suukorviga gag või eelistate suu laialivalguvat gagi, on täielikult teie otsustada. Kuid võite olla kindel, et suukorv, millest olete alati unistanud, toimetatakse teie koju diskreetselt 48 tunni jooksul.

 

Mugav suukork, bondage-kork või eelistate SM-korki?

 

Lisaks bondage'i piirangutele kuulub suukork iga BDSM-armastaja põhilise erootilise varustuse hulka, kui tegemist on gag bondage'iga. Seepärast ei leia meie veebipõhisest bondage-poest mitte ainult lihtsaid suukorvi, vaid erinevaid suukorvi, mis sobivad kõikidele bondage- ja SM-eelistustele. MEO-st leiad bondage kääre ja SM kääre paljudes disainides ja vormides, aga ka suukääre algajatele (hingavad) ja mugavad, samuti veekindlad BDSM kääre kuldse duši mängudeks, väga raskedSM kääre SM stuudiotele ja BDSM professionaalidele. A-st Z-ni, MEO-st leiate kogu vajaliku teabe, mis aitab teil osta õige suukorvi.

 

Need erinevad suukapid leiate MEO bondage'i poest:

 

Palliga suukapid ja palliga suukapid

 

Palliga suukorv on suukorv ja koosneb PVC-st või silikoonist valmistatud plastmassist pallist, mis lükatakse hammaste taha. Et seda ei saaks keelega välja lükata, kinnitatakse pallikork subi pea taha peapaelaga. Nagu paljude suuklappide puhul, saab Sub suuklappidest hoolimata ikka veel hääli teha, kuid rääkimine on raske. Kena valiku pallikappe leiad siit selle lingi alt (kliki siia).

 

 

Rõngakork või O-rõngaga suukork

 

Meie rõngasklappidel on sarnane funktsioon nagu meie palliklappidel. Kummist palli asemel lükatakse aga rõngas hammaste taha ja kinnitatakse pea taha peapaelaga. Hammaste kahjustamise vältimiseks on meie rõngakitsed kaetud nahaga. Eriti populaarsed rõngakorgid meie bondage-poes on meie veekindel rõngakits, meie deep throat rõngakits, meie Cock SLUT rõngakits, samuti meie rõngakits "suu lahti" punases ja rõngakits mustas värvitoonis. Erinevalt enamikust teistest suuklappidest on rõngaklappide puhul hingamine suhteliselt lihtne ja juurdepääs subi suule on vaba.

 

Penisekork või suukork koos peenisega

 

Peniskork sulgeb suu nahast rihmaga, mis kinnitatakse kaela taha. Penisekapi sisemusest paistab välja nahast või silikoonist peenise koopia. Penisekapi peenis ulatub sügavale suu põhja. Lisaks saab kurgi välisküljele kinnitada veel ühe peenise dildo, millega kurgitud isik saab rahuldada oma Top või armukest. Nagu paljude suuklappide puhul, saab Sub vaatamata peeniseklappidele ikka veel hääli teha, kuid rääkida on raske.

 

Snaffle gag ehk suuklapp koos piitsaga

 

Snaffle gag, tuntud ka kui poni gag või bit gag, meenutab snaffle'i ja seda kasutatakse eelkõige poni mängimisel & pet play. Snaffle gag 'i kasutatakse sageli ka rollimängudes kui osa peavõru, mis meenutab silda. Meie snaffle gag kinnitatakse pea taha rõngaste külge kinnitatud rihmaga. Klassikalise snaffle gag 'i alusel valmistame erinevaid ümmargusi ja ovaalseid suukääre, millel on snaffle'i sarnane kinnitus. Kõnelemine, virisemine ja vingumine on vaevalt mõjutatud.

 

Õhupallidega või täispuhutav suuklapp

 

Meie õhupalliga suukorv koosneb lateksist õhupallist, mis pumbapalli abil subjekti suhu pumbatakse. Tänu pumba pallile saab täispuhutav õhupallikeelu pumbatakse üles nii, et see täidab suu sidumise ajal. Vajadusel saab õhk paanikaventiili kaudu jälle välja voolata. Kuna õhupallimeel ei jääks suus ilma edasise kinnitamiseta, on õhupallimeel sageli osa peavaljast või nahast, spandexist või neopreenist maskist. Õhupallikeel ja meie liblikaklapp on tänu oma konstruktsioonile kõige tõhusamad suukapid meie bondage-poes.

 

Suudmüts suuklapp

 

Suukorv sulgeb suu lihtsalt plaadiga osana peavaljast ja ei ole suukorvina eriti tõhus, kuid sageli on rollimängu iseloomuga sees Human puppy Play sageli on rollimängu iseloomuga. Seetõttu kombineeritakse suukorvi sageli koos õhupallimütsidega või muude sisemiste suukorvidega, nagu näiteks peenisekübarad. Meie suukorvi sokkidele, jokkidele ja poppidele mõeldud suukorv on näiteks suurepärane bondage suukorv. Meil on ka palju suukorviga peavaljusid ja maskid koos suukorviga.

 

Sallid & sallid suukorvitsate jaoks

 

Tõenäoliselt vanim meetod Bottom suukorvistamiseks bondage'i ajal. Selle suukorvistamistehnika puhul pannakse Bottom suhu salli, kurgisukka või jopelihma. Sülitamise vältimiseks on suu täiendavalt kinni pandud salli / Hanky või meie bondage salliga. Soovitame eriti meie suukorvi, sokkide, jockide ja poppide jaoks.

 

Kurgi sulgemine kleeplindi või bondage teibiga

 

Liimilindiga bondage teipi kasutatakse sageli kleeplindiga suukorvistamiseks. Professionaalne BDSM toode, mis ei kleepu nahale selleks otstarbeks, on meie isekleepuv bondage teip punases või mustas värvitoonis.

 

Suu laiali ja lõualuu laiali

 

Suulaiendid ehk lõualiigeseadja on pärit meditsiinitehnikast ja neid saab osta meie bondage-poest. Neid kasutatakse põhja suu avatuna hoidmiseks. Kuna see takistab nii rääkimist kui ka suu sulgemist, on see leidnud tee kliinilisse erootikasse kui hambaravi suukorvi erivorm. Sarnast põhimõtet järgib ka Spider Gag, mis on samuti valmistatud metallist, või Dr. Sado's Feeder, mis hoiab suu lahti. Soovitame ka meie suulõikurit koos suukaitsme ja peapaelaga

 

Voolikuklapp

 

Toruküüsi ehk täispuhutavaid toruküüsi kasutatakse mõnede spetsiaalsete BDSM-praktikate puhul; toru ulatub suhu ja on kinnitatud rihmade või maski abil. Toruküüsi kasutatakse siis, kui tuleb kontrollida hingamist või tagada hingamine vee all.

 

Luudega kurgid

 

Väga levinud pet play või human pup Playsuukorv on luuklapp, mis topib suud Bottom või puppy, s.t. inimkutsikas, liigiomasel viisil. Tänu peapaelale saab luuküüsi kinnitada tihedalt ümber pea, nii et kutsikas on Human puppy ei ole muud valikut, kui hammustada luuküüsi.

 

Lukustatav suukorv & ajalukuga suukorv

 

 

Et suurendada suukorvistamise psühholoogilist põnevust, tarnime paljusid meie suukorvistusi lukustatavas versioonis, mida nimetatakse ka lukustatavaks suukorviks. Lukustatavat suukorvi saab lukustada tavalise tabalukuga või meie MEOBOND digitaalse ajalukuga.

 

Keele- või huulekeel

 

MEO keeleküünal pärineb Jaapani BDSM-ist, kus keel on klammerdatud kangide vahele ja seetõttu ei saa seda suhu tagasi tõmmata. Selline keelekinnitus, mis on Aasia BDSM-skeenes väga levinud, on tõenäoliselt parim lahendus keelekinnituseks. Sest niimoodi suukorviga kinni panduna ei ole Bottom muud valikut kui täielik vaikus!

 

Trummikork

 

Funnelgagi kasutatakse selleks, et sundida Sub vedelikke või kuldset dušši alla neelama. Funnelgagid on sageli osa peavalgustusest või maskist.

 

 

Suuklappide ohutus ja riskid

 

Suukääre kasutatakse mõnes BDSM-seksuaalpraktikas, tavaliselt konsensuslikul, mõistlikul ja ohutul alusel, põhimõte, mida BDSM-subkultuuris tuntakse kui Safe, Sane, Consensual.

 

Sulguriga sidumine ei ole täiesti riskivaba ja nõuab erilist tähelepanu Bottom ja Top vahel piiratud suhtlemisvõimaluste ja hingamisteede osalise piiramise tõttu. Turvalisuse huvides tuleks kasutada Safeword ohutuse huvides tuleks kokku leppida müra muster, mis on eeltingimus kõikide sidumistoimingute tühistamiseks. Vaba hingamine peab olema igal juhul tagatud.