Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Riputussidumine

Uudiskiri

BDSM nahast käeraudad

Bondage'i nõuanne MEO-lt: Need käe riputamiskäised inspireerivad bondage'i oma suurepärase teostuse, professionaalse kvaliteedi ja löömatud hinnaga.

Rohkem infot

2161/00

saadaval

    Rohkem infot

    Bondage'i nõuanne MEO-lt: Need nahast käerauad inspireerivad teid bondage'i ajal oma suurepärase teostuse, professionaalse kvaliteedi ja löömatud hinnaga.

     

    See paar polsterdatud nahast käerauad on käsitsi valmistatud ja võimaldavad teil oma alistuva partneri randmetest üles riputada bondage'i ajal.

     

    Lihtsalt super, need uued käepidemed MEO-st. Hästi läbimõeldud, täiuslikult valmistatud ja meeldivalt polsterdatud, need integreeritud käepidemetega mansetid annavad teile lisapöördeid riputussessioonide ajal.

    Käepidemed jaotavad kaalu optimaalselt ja koos pehme nahkpolstriga tagavad, et nii pikad kui ka väga pikad riputussessioonid on probleemideta võimalikud.

     

    Meie soodsad bondage'i ahelad valmistatakse meie bondage'i poe jaoks käsitsi, kuid suurtes kogustes. See võimaldab meil saavutada häid ostuhindu, mida me hea meelega anname oma klientidele hinnaeelisena edasi.

     

    Erilise esteetika ja intensiivse sensatsiooni kombinatsioon eristab bondage'i teistest seksitegevustest. Bondage'i puhul loovutab alistuv partner kontrolli aktiivsele partnerile. See täielik alistumise vorm on paljude paaride jaoks väga erootiline ja muudab seksi veelgi kihelkondlikumaks. Seotud partner tajub puudutusi ja orgasmi palju teadlikumalt ja intensiivsemalt. Samal ajal leiab domineeriv partner, et alluva partneri stimuleerimine, kontrollimine või isegi karistamine on uskumatult erutav.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Nahast valmistatud ahelad ülesriputamiseks
    • Kogupikkus: 45 cm
    • Käeraudade pikkus 26 cm x 12 cm laius, 12 cm pikkuse terasest käepidemega
    • Materjal: ehtne nahk / teras

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Bequem in den Schmerz hängen

    Das Material ist unglaublich hochwertig und weich. Die Handgelenke können aufgrund der Breite und Material perfekt fixiert werden und sind somit hervorragend auch für längere Sessions. Wenn der Schmerz etwas intensiver wird kann man dank der Handgriffe sich auch wirklich in den Schmerz reinhängen.
    Ich liebe Sie!

      Hindamine 

      Gut und sicher!

      Sehr gute Qualität und Verarbeitung: Als Handhängefesseln gut udn sicher zu gebrauchen

        Kirjutage oma ülevaade

        BDSM nahast käeraudad

        BDSM nahast käeraudad

        Bondage'i nõuanne MEO-lt: Need käe riputamiskäised inspireerivad bondage'i oma suurepärase teostuse, professionaalse kvaliteedi ja löömatud hinnaga.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        11 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: