Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Pallikeelu

Uudiskiri

Musta palliklappiga suumask

Must pallikork, mis on suurepäraselt peidetud kvaliteetse nahast suumaski taha, on parim lahendus kõigile, kes otsivad täielikku ja hääletut allumist oma bondage-sessioonidel. Selle aksessuaari abil ei ole passiivsel partneril muud valikut, kui nautida pingelist sidumist absoluutses vaikuses.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot



    See suumask koos integreeritud pallikorgiga on täiuslik kombinatsioon mugavusest ja suukorvistamise efektist! Must pallikork, mis on suurepäraselt peidetud kvaliteetsest nahast valmistatud suumaski taha, on parim lahendus kõigile, kes otsivad täielikku ja vaikivat alistumist oma bondage-sessioonidel. Selle aksessuaari abil ei ole passiivsel partneril muud valikut, kui nautida pingelist sidumist absoluutses vaikuses.

    Toote omadused:

    • Tiheda istuvuse ja absoluutse vaikuse tagamine: pallikork surutakse maskiga kindlalt suhu ja seda hoitakse paigal, nii et seda ei saa lihtsalt keelega välja lükata. Topeltõmmeldud ja vooderdatud suumask tagab tiheda istuvuse ja summutab kõik müra, nii et absoluutne vaikus on tagatud.
    • Mugav suukorvistamine: suumaskiga pallikork võimaldab mugavat suukorvimist. Suuaparaat hoitakse kindlalt suus suumaskiga survestatuna. Suumaski suurem kokkupuutepind on suu nurkadele õrn, kuna nahast rihm või rihm ei lõika suu nurkadesse. Need omadused muudavad suukapi paljude BDSM-i entusiastide esimeseks valikuks kogu maailmas.
    • Kohandatavus: Meie suuklapp on varustatud luku pearihmaga, mis tagab täiusliku sobivuse nii väikestele kui ka suurtele peadele.


    Meie suukorv on saadaval kolmes erinevas läbimõõdus, mis teeb sellest ideaalse suukorvi nii algajatele kui ka edasijõudnutele:

    • 40 mm läbimõõduga suukorvi
    • 45 mm läbimõõduga suukorvkork 45 mm läbimõõduga
    • Ball gag 50 mm läbimõõduga


    Meie valikus olev suumaskiga pallikork ei ole mitte ainult eriti tõhus, vaid pakub ka väga mugavat suukorvi. Kvaliteetse naha ja läbimõeldud disaini kombinatsioon tagab kindla istuvuse ja maksimaalse efekti.

    Erinevate suuruste tõttu sobib see pallikork igale kogemustasemele, mistõttu on see oluline aksessuaar igas hästi varustatud BDSM-kollektsioonis.Lisainfo:

    • BDSM pallimees
    • Materjal: nahk (suumask), silikoon (pallikork)
    • MEO BDSM-poe pallikapid: MEO, üks juhtivaid Saksa kõrgekvaliteediliste BDSM-tarvikute tootjaid, pakub muljetavaldavat valiku kääre igale maitsele ja kogemustasemele. Tootevalik ulatub klassikalistest palliklappidest kuni uuendusliku disainini, nagu näiteks ämblikuklappide ja erimudeliteni, nagu näiteks kuulus Piss Gag ja suumaskid koos integreeritud palliklappidega. Iga toode on valmistatud kõrgeima täpsusega ja parimatest materjalidest, et tagada mugavus ja ohutus. MEO kurgid on tuntud oma kauakestva kvaliteedi, ergonoomilise sobivuse ja BDSM-kogemuse intensiivistamise võime poolest. Kombineerides traditsioonilist käsitööoskust ja kaasaegset disaini, seab MEO BDSM-skeenes uusi standardeid. Kliendid kogu maailmas hindavad keerukat disaini, laia kasutusvõimalusi ja kõrgeid ohutusstandardeid, mida iga toode pakub. MEO peab väga oluliseks oma klientide rahulolu ja pakub igakülgset nõustamist, et igaüks leiaks oma vajadustele sobivaima toote. Olenemata sellest, kas tegemist on algajatega, kes astuvad esimesi samme BDSM-i maailmas, või edasijõudnute jaoks, kes soovivad oma kollektsiooni laiendada, on MEO poes igaühele sobiv tarvik.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Der Knebel von MEO ist sehr effektiv.

    Der Knebel von MEO ist sehr effektiv. Er sitzt gut und sehr sicher, kann nicht heraus gedrückt werden. Unerwünschtes Sprechen wird wirksam unterdrückt.

      Hindamine 

      Mundknebel ist sehr bequem

      Der Mundknebel ist sehr bequem zu tragen und lässt sich wenn er richtig angelegt wurde auch nichtmehr so leicht aus dem Mund entfernen. Es gefällt mir auch besonders gut, dass der Mundknebel abschließbar ist.

      • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Comfortable

      This is the most comfortable gag by far I've ever owned or tried.

        Kirjutage oma ülevaade

        Musta palliklappiga suumask

        Musta palliklappiga suumask

        Must pallikork, mis on suurepäraselt peidetud kvaliteetse nahast suumaski taha, on parim lahendus kõigile, kes otsivad täielikku ja hääletut allumist oma bondage-sessioonidel. Selle aksessuaari abil ei ole passiivsel partneril muud valikut, kui nautida pingelist sidumist absoluutses vaikuses.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        14 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: