Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Suu laiali

Uudiskiri

BDSM suulõikur 2.0 - Jennings

Avastage domineerimise ja allutamise uus mõõde Jennings Mouth Spreader 2.0 abil! Algselt hambaravis kasutatud, on see leidnud oma püsiva koha BDSM-maailmas ning ühendab sensuaalse erutuse ja kontrollitunde.

Rohkem infot

3440/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Avastage domineerimise ja allutamise uus mõõde Jennings Mouth Spreader 2.0 abil! Algselt hambaravis kasutatav, on see leidnud oma koha BDSM-maailmas ja ühendab sensuaalse erutuse ja kontrollitunde.

    Suulaiendaja ei ole üks tuntumaid seksimänguasju BDSM-valdkonnast, kuid see on väga populaarne fetiši- ja BDSM-skeenes. See meenutab suukorvi või suukorvi ja seda kasutatakse sageli koos peavõru või kaelarihmaga. Seda BDSM mänguasja kasutatakse suu ja lõua avamiseks ja fikseerimiseks. Alistuv partner vaigistatakse laialt avatud suuga. See võimaldab domineerival partneril näiteks oma peenist laialt avatud suhu sisestada. Suulõikuril olev lukustusmehhanism takistab alluvat suu uuesti sulgemast.

    Suulõikur Jenningsi järgi:

    Suulõikur 2.0 Jenningsi järgi on BDSM-skeenes populaarsust kogunud erinevatel põhjustel. Keskendutakse kontrollile ja alistumisele, kusjuures suulaiendaja võtab füüsilise kontrolli passiivse partneri suu üle. Paljud hindavad ka suulaiendaja meditsiinilist aspekti, kuna see lisab rollimängule täiendava meditsiinilise tausta. See on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest, mis ei ole mitte ainult vastupidav, vaid ka hügieeniline, mis on BDSM-skeenes väga hinnatud. Selle mitmekülgsus võimaldab seda kasutada erinevates olukordades, kusjuures laialt avatud suu visuaalne atraktiivsus on paljude jaoks eriti atraktiivne. See suurendab haavatavuse tunnet, pakkudes samal ajal uut, põnevat BDSM-kogemust.

    Selle suulõikuriga ei ole teie BDSM-sessioonid enam kunagi samasugused!

    Kvaliteetsed materjalid: meditsiinilisest roostevabast terasest valmistatud suulõikur tähistab tippkvaliteeti ja vastupidavust. Selle vinüülkate mitte ainult ei kaitse hambaid, vaid tagab ka meeldiva tunde kandmisel.

    Optimaalne mugavus: Läbimõeldud disain tagab mugava istuvuse suus ja näol. Vinüülkate tagab, et see jääb täpselt sinna, kuhu peab, ja samas takistab suulaiendi libisemist.

    Lihtne kasutada: Suulaiendi avamismehhanismi juhitakse küljel asuva hoova abil ja passiivse partneri suu avaneb laialt. See reguleerimismehhanism hoiab suulaiendi usaldusväärselt soovitud asendis ja suu laialt avatud.

    Kohandatavus: Vegannahast valmistatud reguleeritav rihm võimaldab individuaalset kohandamist igale peasuurusele ja tagab täiusliku sobivuse.

    Rohkem üksikasju:

    • BDSM suulaiendaja Jenningsi järgi
    • Uus versioon kummist kattega
    • Mõõtmed: umbes 20 cm pikk x 13 cm täielikult avatud.
    • Materjal: roostevaba teras, PVC, vegannahk
    • Märkus: Oluline on märkida, et nagu kõigi BDSM tegevuste puhul, on suhtlemine, nõusolek ja ohutus väga olulised. See, mis on mõnus ja erutav ühele inimesele, võib teisele inimesele olla ebamugav. Seetõttu tuleb alati hoolitseda selle eest, et kõik asjaosalised tunneksid end mugavalt ja et piire austataks.
    • Puhastamine: Enne ja pärast kasutamist meie pihustiga INSTACLEAN.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Wow

    Der Zahnschutz bei dem Mundspreizer ist echt genial! Funktioniert super, klasse Qualität.

      Hindamine 

      Okay

      Bevorzuge Ballonknebel

        Hindamine 

        Perfecta

        Cumple a las mil maravilas su funcion, aunque sencilla pero a la vez tiene que ser muy practica y sin duda alguna esta mordaza la da.

          Kirjutage oma ülevaade

          BDSM suulõikur 2.0 - Jennings

          BDSM suulõikur 2.0 - Jennings

          Avastage domineerimise ja allutamise uus mõõde Jennings Mouth Spreader 2.0 abil! Algselt hambaravis kasutatud, on see leidnud oma püsiva koha BDSM-maailmas ning ühendab sensuaalse erutuse ja kontrollitunde.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          9 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: