Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Fisting geel

Uudiskiri

Fisting geel 

Kas sulle meeldib, kui seks muutub veidi intensiivsemaks? Terve käsi, terve rusikas või isegi kaks rusikat? Pole probleemi! MEO-st leiad just õige rusikavahendi.

12
lehekülje kohta
Näita 13 - 20 20 objektist 13 - 20
Näita 13 - 20 20 objektist 13 - 20

fisting Geel

 

Tere tulemast MEO poodi, teie esmaklassilise tarnija jaoks fisting Geeli ja määrdeaineid. Me MEOs teame, kui oluline on õige libestusaine, et saada täisväärtuslik ja turvaline erootiline kogemus. fisting Geel ja isiklik libestusaine on asendamatud abivahendid, mis aitavad muuta teie kõige intiimsemad hetked veelgi intensiivsemaks ja rahuldust pakkuvamaks. Need tagavad vajaliku määrdeaine, mis võimaldab sujuvat tungimist ja teie seksuaalsete fantaasiate realiseerimist.

 

Mis on fisting?

 

fistingfisting, tuntud ka kui rusikaga keppimine, on seksuaalne praktika, mille puhul käsi või rusikas sisestatakse tuppe või pärakusse. Tavaliselt nõuab see mõningast harjutamist ja ettevalmistust, kuid õige libestusaine ja kannatlikkuse korral võib see viia intensiivse seksuaalse rahulduseni. Algajatele pakub MEO erinevaid libestusaineid ja abivahendeid, mis lihtsustavad alustamist ning muudavad selle ohutuks ja nauditavaks kogemuseks fisting ja muudavad selle ohutuks ja nauditavaks kogemuseks.

 

Miks rusikageel ja isiklik libestusaine on olulised

 

Hea fistingugeel või libestusaine on fisting-sessioonide jaoks hädavajalik. See vähendab hõõrdumist ja muudab tungimise lihtsamaks ja ohutumaks. Eriti kui fisting on oluline valida sobiv libestusaine: Fistingu libestusained on tavaliselt paksema konsistentsiga kui tavalised libestusained ja tagavad seetõttu kauem kestva määrimisrõõmu. Need lihtsustavad rusikasse sisestamist ja pakuvad meeldivat tunnet.

 

Fistingugeelide ja -libestite eelised

 

Head fistingu libestusained pakuvad mitmeid eeliseid. Need on eriti ökonoomsed ja nende eriline koostis tagab optimaalse määrimise. Samuti on need nahasõbralikud ja hoolitsevad intiimpiirkonna tundliku naha eest. Paljud meie fisting Geelid sisaldavad ka niisutavaid lisandeid, mis hoiavad naha elastseks ja hoiavad ära pragude tekkimise. Veel üks eelis: enamik meie fisting Geelid sobivad kokku kondoomidega ja neid võib kõhklematult kasutada ka koos lateksitoodetega.

 

MEO fisting Geelide valik

 

MEO pakub ulatuslikku valikut fistingugeele. Meie tooted on spetsiaalselt kohandatud fistingusõprade vajadustele ja tagavad intensiivse naudingu. Meie tootevaliku absoluutne tipptoode on PLOW GLOW - fluorestseeruv geel fisting Geel. Selle ideaalne viskoossus võimaldab sujuvat ja mugavat tungimist, samal ajal kui fluorestseeruv omadus pakub eredat visuaalset stimulatsiooni. Alates lõõgastavast täismassaažist kuni metsiku dušiseksi sessioonini - PLOW GLOW fisting Geel pakub piiramatuid võimalusi!


Kõigile neile, kes soovivad loobuda parfümeeritud libestusainetest, on see Slam Dunk - Lõhnastamata - fisting Gel on ideaalne lahendus. Sellel lõhnavaba isiklikul libestusainel on kõik originaali suurepärased omadused, ilma erilise lõhnata, mistõttu sobib see ideaalselt kõigile, kes otsivad lihtsalt puhast libisevat naudingut.

 

Meie valikust leiate palju erinevaid fistingulisi libestusvahendeid, nagu näiteks J-JELLY Fisting libestusaine. See on parim libestusaine erakordseks kogemuseks fistingul fisting või suurte seksimänguasjadega mängides. Või FFäusten - fisting Pulberpõhine libestusaine, mida saate soovi korral veega segada ja millel on alati teie jaoks ideaalne konsistents. Ühest purgist piisab 20 liitrile parimale määrdeainele. Sobib ideaalselt pikemateks fisting-sessioonideks või hardcore-mängudeks.

 

Fistingu libestusaine LETS F*CK ULTIMATE ja LETS FCK HOT pakuvad samuti väga intensiivset elamust. Kui LETS FCK ULTIMATE geelil on lõõgastav toime ja tagab seega maksimaalse penetratsiooni, siis LETS FCK HOT geel hellitab sind põneva soojendava ja aeglaselt suureneva efektiga. Mõlemad geelid on ideaalsed pikemateks fisting-sessioonideks ja suurendavad naudingut tohutult.

 

J-JELLY fisting Libesti: J-JELLY fisting Libestusgeel on ülimalt hea libestusaine äärmuslikeks seksuaalseteks kogemusteks. See kasutusvalmis libestusaine, mis põhineb tõestatud J-Lube'i pulbrilisel valemil, pakub kõike, mida vajate füüsiliste piiride laiendamiseks. See sobib ideaalselt intensiivseteks seksuaalpraktikateks, nagu vaginaalne või anaalne vahekord fisting ja libestusaineks, kui kasutate keppimismasinaid.

 

Sügav fisting Geel LE FIST: koos Deep fisting Geeliga LE FIST ei ole kõige ekstreemsemad anaalfantaasiad enam tabu. See revolutsiooniline deep fist libestusaine võimaldab sügavat fistingtopelt fistingkõva anaalseks ja anaalvenitus. Kvaliteetne geel võimaldab taas ja taas avastada ja varieerida anaalset armastust, kas üksi või koos partneriga.

 

Boy Butter Originaalne fisting Kreem: Eriti intensiivsete praktikate jaoks, nagu näiteks fisting on see kreem esmaklassiline kaaslane ning tagab meeldiva libisemise ja intensiivse lõbu.

 

BUTTR - fisting Või: Hingemattev rusikakogemus ootab teid koos BUTTRiga fisting Butter. Lisaks usaldusele ja ajale on selleks vaja ka õiget fistingu libestusvahendit - meie populaarset BUTTR fisting Butter. See täiuslik libestusaine on lihtsalt hädavajalik, et nautida lõdvestunult täielikku venitamist ja sügavat tungimist oma käe või rusikaga.

 

BUTTR - fisting Kreem: BUTTR fisting Kreemi saab kasutada nii anaalselt kui ka vaginaalselt. Sobib ka käsivahendite ja seksimänguasjadega kasutamiseks. Eriti kui eelistate kõvemat seksi, siis BUTTR fisting Kreem hoiab hõlpsasti sammu teie kõige metsikumaid fantaasiaid.

 

BUTTR - GEEL fisting Geel: Selleks, et kõik sujuks tõrgeteta fisting-sessiooni ajal, on BUTTR fisting Gel on just õige libestusaine. Lõõgastav toime võimaldab anus või tupp ideaalselt venitada. Kuna see on veepõhine, saab seda kasutada ka seksimänguasjade ja kondoomidega ilma probleemideta.

 

Crisco ™ - anaalvõi fistinguks: Crisco ™ on Ameerikast pärit taimne rasv, mida kasutatakse rahvusvahelises fisting- ja BDSM-skenes libestusaineks tänu selle suurepärasele määrdeomadusele. See on ideaalne fistingülemääraseks masturbeerimiseks ja muidugi ka edging.

 

On olemas ka spetsiaalsed fisting geelid, mis sisaldavad kohalikku anesteetikumi. Sellised libestusained võivad olla eriti kasulikud algajatele, kuna need pakuvad mugavust ja muudavad sisestamise lihtsamaks. Need on rikastatud selliste koostisosadega nagu lidokaiin või bensokaiin, mis vähendavad ajutiselt töödeldud nahapiirkondade tundlikkust. See võib minimeerida valulikku tunnet ajal, mil fisting minimeerida, mis omakorda võimaldab õrnemat ja kergemat sissetungi.

 

Vaatamata nende anesteetilisele toimele, on need fisting Geelid ei kahjusta seksuaalset naudingut. Nad aitavad leevendada võimalikku valu, vähendamata seejuures sensuaalset kogemust. See teeb neist suurepärase valiku algajatele, kes soovivad oma keha aeglaselt harjuda tundmustega, mis on seotud fisting tundmustega harjumiseks.

 

Siiski tuleb märkida, et isegi anesteetiliste omadustega fistingugeelide kasutamisel on oluline hoolikas ettevalmistus ja üksikasjalik suhtlemine oma partneriga. Need fisting Geelid ei ole mõeldud valu allasurumiseks, vaid kogemuse meeldivamaks muutmiseks.

 

Olenemata sellest, kas te olete fisting proovite seda esimest korda või teil on selles valdkonnas juba kogemusi, meie anesteetiliste lisanditega fistingugeelid pakuvad teile kvaliteeti ja tuge, et muuta teie intiimsed hetked võimalikult rahuldust pakkuvaks.

 

Meie valikust leiad veel rohkem fisting Geelid ja sobivad fistingutarvikud, nagu fistingukindad või slings. Vaadake ringi ja leidke oma uus lemmik toode. Meie jaoks on oluline, et leiad endale ja oma vajadustele kõige paremini sobiva isikliku libestusvahendi.

 

Näpunäiteid fistingugeeli ja isikliku libestusaine kasutamiseks

 

Kasutamine fisting Geeli ja libestusaine kasutamine on väga lihtne. Seda kantakse käele või rusikale ja läbitungitavale piirkonnale. Oluline on alati kasutada piisavalt fisting Kasutada piisavalt geeli. Vajaduse korral võite uuesti peale kanda fisting Geeli uuesti peale kanda. Olge kannatlik ja tungige aeglaselt. Eriti kui fisting on oluline võtta aega ja tegutseda ettevaatlikult. Ja muidugi: rääkige oma soovidest ja piiridest, et mõlemad partnerid saaksid seda kogemust nautida.

 

Ohutus ja tervis

 

Ohutus on fisting esmatähtis. Seetõttu on soovitatav kanda kindaid. Need aitavad vähendada vigastuste ja nakkuste ohtu. Veenduge ka, et kasutate piisavalt fisting Geeli ja võtke aega. Ärge tegutsege liiga kiiresti ja pöörake tähelepanu oma partneri reaktsioonidele. Kui tunnete valu või ebamugavustunnet, peate kohe lõpetama.

 

Tunnistused ja klientide arvamused meie fisting Geeli kohta:

 

Meie klientidele meeldib meie fisting Geelid. Siin on mõned rahulolevate klientide avaldused:

 

"Parim fisting Geel, mida olen kunagi kasutanud. See püsib pikka aega siledana ja võimaldab lihtsat ja meeldivat tungimist pärakusse". "Super toode! Väga ökonoomne ja nahale meeldiv. Võin seda ainult soovitada! "Täiuslik fisting. Levitub kergesti ja jääb pikalt libedaks."

 

Meil on hea meel klientide positiivse tagasiside üle ja me töötame pidevalt selle nimel, et meie geele veelgi täiustada fisting Veelgi parandada meie geele. Meie eesmärk on pakkuda oma klientidele alati parimat võimalikku kvaliteeti.

 

Soovitused - fisting Geel:

 

Kokkuvõtteks võib öelda, et hea fisting Geel või fisting Libestusaine on hädavajalik, et täita fisting Kogemus on oluline. MEO fisting Geelid avaldavad muljet oma kvaliteedi, vastupidavuse ja nahasobivuse poolest ning meie kliendid on neid juba aastaid katsetanud.

 

Loodame, et oleme suutnud teid aidata oma teabe ja nõuannetega teemal fisting Geeliga ja soovime teile palju rõõmu oma järgmisel erootilisel seiklusel meie fisting Geeliga!

 

Kontakt ja klienditeenindus:

Kui teil on küsimusi või taotlusi, võtke meiega julgelt ühendust. Saate meiega ühendust e-posti, telefoni või meie veebisaidil oleva kontaktvormi kaudu. Meie klienditeenindusmeeskond nõustab teid hea meelega ja aitab teid toote valikul.

Korduma kippuvad küsimused (KKK)

 

K: Kas fisting ohutu?

V: Jah, kui seda tehakse õigesti ja hoolikalt. Oluline on kasutada piisavalt määrdeainet ja kanda kindaid, et minimeerida vigastusohtu. Kui tekib valu või ebamugavustunne, lõpetage kohe.

 

K: Milline on parim libestusaine fistinguks?

V: Fistingu määrdeained on tavaliselt paksema konsistentsiga kui tavalised määrdeained ja pakuvad kauem kestvat määrimist. Milline toode on parim, on väga individuaalne ja sõltub isiklikest eelistustest. Üldiselt soovitame fisting Geelid alates LETS F*CK MEO seeriast.

 

K: Kui palju fisting Geel või fisting Määrdeainet peaksin kasutama?

V: Alati on parem kasutada veidi rohkem kui liiga vähe määrdeainet. Te võite alati lisada rohkem fisting Geeli, kui see on vajalik.

 

K: Mis on eriline fisting Geelid ja fisting MEO libestusvahendid?

V: MEO fisting Geelid on kõrgeima kvaliteediga ja need on spetsiaalselt fisting välja töötatud. Need on nahale sõbralikud, optimaalse määrdevõimega ja väga ökonoomsed.

 

K: Kas fisting Geelid sobivad ka kondoomidega kasutamiseks?

V: Mõned meie rusikageelid sobivad kondoomidega ja seega võib neid kõhklematult kasutada koos lateksitoodetega. Teised ei ole (palun vaadake meie kataloogi üksikute toodete kirjeldusi).

 

K: Mis vahe on fistingugeelil ja libestusainel?

V: Fistingugeel on tavaliselt paksema konsistentsiga kui tavalised libestusained ja see on spetsiaalselt välja töötatud fistingupraktikate jaoks.

 

K: Kust ma saan osta fisting Osta geele?

V: MEO tooteid saate tellida mugavalt meie veebipoe kaudu. Me tarnime kiiresti ja diskreetselt - kogu maailmas!

 

K: Kas ma saan MEO-st tellida ka telefoni teel?

V: Jah, võite meile helistada ja tellida telefoni teel. Meie sõbralik klienditeenindus aitab teid hea meelega.

 

K: Kui kiiresti minu tellimus lähetatakse?

V: Tavaliselt saadame tellimuse samal või järgmisel tööpäeval pärast tellimuse kättesaamist. Me saadame ülemaailmselt DHL või UPSiga.

 

K: Kuidas ma saan MEOga ühendust võtta, kui mul on küsimusi?

V: Võite meiega ühendust võtta e-posti, telefoni või meie veebisaidil oleva kontaktvormi kaudu. Meie klienditeenindus aitab teid hea meelega!

 

Soovitused

 

Pärast kogu üksikasjalikku teavet, tooteesitlusi ja klientide kommentaare võite olla kindel, et meie MEO fisting Geel ja isiklik määrdeaine pakub teile tuge ja turvalisust kõigis teie intiimsetes ja kirglikes hetkedes. Kõrge kvaliteet, vastupidavus ja meeldiv tunne nahal, mida meie kliendid kiidavad, muudavad fisting-kogemused täiesti edukaks. Kas PLOW GLOW - Action Lube või Slam Dunk - Lõhnastamata - fisting Geel, iga toode on hoolikalt testitud ja tõestatud, et vastata või ületada teie vajadusi ja ootusi.

 

Kontakt ja klienditeenindus

 

Kui teil on küsimusi meie toodete kohta või vajate nõu toote valiku osas, võtke meiega julgelt ühendust. Meie pühendunud klienditeenindusmeeskond on kättesaadav e-posti, telefoni või meie veebisaidil oleva kontaktvormi kaudu. Püüame alati vastata teie küsimustele võimalikult kiiresti ja põhjalikult ning vastata teie individuaalsetele soovidele.

 

Lõppsõnad

 

Täname teid huvi eest meie fisting Määrdeainete vastu ja loodame, et meie MEO fisting Geel ja isiklik määrdeaine saadab teid teie tulevastel erootilistel seiklustel. Veenduge meie toodete kvaliteedis ja tõhususes ning avastage seksuaalse naudingu uus mõõde. Ootame huviga, et olla teie usaldusväärne partner fisting olla teie usaldusväärne partner. Lisaks meie fisting Geelide ja isiklike libestite kõrval pakume teile meie poes ka suurt valikut muid tooteid, mis võivad rikastada teie erootilist kogemust. Sirvige meie valikut ja avastage võimaluste mitmekesisus! Laske meil inspireerida teid uute erootiliste kõrguste saavutamisel!

Kas venitad suure dildoga, rusikamänguasjadega, anaalhelmega, tagumikupillidega või vana hea anaalseksi, meil on just need libestusvahendid, mis tagavad sulle täieliku naudingu ilma igasuguse valuta. Nüüdsest saad nautida maksimaalset stimulatsiooni minimaalse ebamugavustundega. Isegi kõige karmimate BDSM-seansside ajal on oluline, et te ei kahjustaks püsivalt oma kõige tundlikumat piirkonda. Sellepärast on kõik meie fisting Libestusained ja määrdekreemid on valmistatud parimate koostisosadega, et saaksid oma partnereid "vastu võtta" naudingu ja kergusega. MEO isiklikud libestusained on eriti pehmed ja kauakestvad ning tagavad, et teie fisting seansi ajal kõik sujuvalt kulgeb!

Milliseid isiklikke määrdeaineid soovitatakse fisting soovitatav?

fisting seksuaalvahekord on seksuaalne tegevus, mille käigus viiakse käsi või rusikas tuppe või pärasoole ja see nõuab spetsiaalselt selle seksitüübi jaoks välja töötatud isiklikku libestit. Liigutusvahendid, mis on mõeldud fisting on tavaliselt paksemad ja kauem kestvad kui muud libestusvahendid, sest need peavad tagama piisava määrimise pikema aja jooksul ja sügavamate penetratsioonide puhul.

Mõned kõige sagedamini kasutatavad määrdeained, mis on mõeldud fisting on:

1. J-Lube: J-Lube on pulber, mida saab segada veega, et luua paks ja libe määrdeaine. See on väga populaarne fisting Kogukonnas, sest see kestab väga kaua ja tagab optimaalse määrimise. Siiski võib see segamisel ja pealekandmisel veidi määrduda.

2. Crisco: Crisco on taimne lühendaja, mida kasutatakse sageli määrdeainena fisting. See on paks ja kauakestev ning pakub seksi ajal palju määrimist fisting. Crisco ei ole siiski ohutu kasutada koos latekskondoomidega ja võib tekstiili määrida.

3. Silikoonipõhised määrdeained: Silikoonipõhised määrdeained sobivad ka fisting jaoks, kuna need on kauakestvad ja pakuvad palju määrimist. Need ei ole siiski ohutud kasutamiseks koos silikoonist seksimänguasjadega ja neid võib olla raskem puhastada kui teist tüüpi isiklikke libestusaineid.

4. Veepõhised isiklikud libestusained: Veepõhiseid isiklikke libestusaineid võib kasutada fisting , kuid need ei kesta nii kaua kui teist tüüpi isiklikud libestusained. Neid on aga lihtne puhastada ja nad sobivad enamiku seksimänguasjade ja kondoomidega.

5. LE FIST: LE FISTiga saab tungida ilma valu tundmata. LE FIST on spetsiaalse konsistentsiga kreem, mis loob suurepärase ja kauakestva libisemisefekti. LE FIST võrgutab oma siidise konsistentsi, lõhnatu koostisega ja äärmiselt kauakestva libisemismeeleoluga.

6. LET'S FUCK: LET'S FUCK on libestuskreem, millel on tänu erilisele koostisainete kombinatsioonile tuimestavad/rahustavad omadused. Ideaalne igasuguste ekstreemsete anaalsete venitusmängude jaoks või suure dildo või fisting ettevalmistamiseks.

Fistingulubi valimisel on oluline arvestada selliseid tegureid nagu viskoossus, kasutusaeg ja sobivus seksimänguasjade ja vajaduse korral kondoomidega. Samuti on oluline suhelda oma partneriga ja kasutada ohtralt libestusainet, et tagada turvaline ja nauditav kogemus.