Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

HiSmithi kuradi masinad

Uudiskiri

HiSmithi kuradi masinad 

Hismith on tuntud kaubamärk erootiliste mänguasjade sektoris, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete keppimismasinate tootmisele. Hismithi keppimismasinad on sünonüümiks unikaalsetele ja intensiivsetele seksuaalsetele elamustele. Nende keppimismasinatele on omane võimsus, vastupidavus ja mitmekülgsus ning nad pakuvad laia valikut kiirusi ja liik...

Hismith on tuntud kaubamärk erootiliste mänguasjade sektoris, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete keppimismasinate tootmisele. Hismithi keppimismasinad on sünonüümiks unikaalsetele ja intensiivsetele seksuaalsetele elamustele. Nende keppimismasinatele on omane võimsus, vastupidavus ja mitmekülgsus ning nad pakuvad laia valikut kiirusi ja liikumismustreid.

 

Rohkem
12
lehekülje kohta
Näita 13 - 24 28 objektist 13 - 24
Näita 13 - 24 28 objektist 13 - 24

Hismith on tuntud kaubamärk erootiliste mänguasjade sektoris, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete keppimismasinate tootmisele. Hismithi keppimismasinad on sünonüümiks unikaalsetele ja intensiivsetele seksuaalsetele elamustele. Nende keppimismasinatele on omane võimsus, vastupidavus ja mitmekülgsus ning nad pakuvad laia valikut kiirusi ja liikumismustreid.

 

Paljudel Hismithi keppimismasinatel on kohandatav disain, mis võimaldab kasutajatel kohandada nurka ja asendit vastavalt oma individuaalsetele vajadustele. Lisaks sellele on enamik keppimismasinaid ühilduvad mitmesuguste lisaseadmete ja tarvikutega, mis lisavad mitmekesisust ja paindlikkust.

 

Eriti tähelepanuväärne on Hismithi keskendumine diskreetsusele. Hoolimata oma suurest jõudlusest on enamik masinaid üllatavalt vaiksed. Ettevõte rõhutab ka kvaliteetsete materjalide kasutamist, mis on vastupidavad ja kehasõbralikud.

 

Olenemata sellest, kas te alles alustate keppimismasinate maailmas või olete juba kogenud kasutaja, Hismithil on igaühe individuaalsetele vajadustele ja eelistustele vastav mudel.

HiSmithi keppimismasinad koos rakenduse juhtimisega

 

Kuidas uus HiSmithi nutirakendus töötab?

 

Android-seadmete puhul minge Google Play Store'i. IOS-seadmete puhul avage Apple Store. Kui olete App Store'i avanud, otsige Hismith ja laadige alla vastav HiSmith Smart App. Rakenduse saab paigaldada erinevates keeltes, nt inglise, hollandi, saksa, prantsuse, hiina ja jaapani keeles. Soovitame valida ingliskeelse seadistuse, kuna rakendus on spetsiaalselt välja töötatud inglise keele kasutamiseks: Nii töötab see võimalikult sujuvalt. Lisaks on rakenduse interaktiivne platvorm, kus kasutajad saavad oma kogemusi jagada, samuti valdavalt ingliskeelne - seega saate selles keeles kõige paremini võrgustuda. Siiski saate ka hõlpsasti keelte vahel vahetada, muutes rakenduse keeleseadistusi.

 

Lõputu lõbu

 

Rakendus pakub laias valikus funktsioone ja funktsioone. Näiteks on teil alati ülevaade 8 sagedusest ning iga päev lisandub uusi variante. Rakendus on ka ainus võimalus valida oma sagedusi ja kiirusi. Lisaks saate rakendust kasutada masina kaugjuhtimiseks ja isegi anda juhtimise üle teisele inimesele, kes asub täiesti teises kohas maailmas, ning lasta tal masinat juhtida. See tähendab, et isegi kui teie ja teie seksuaalpartner olete teineteisest kaugel, saate rakenduse kaudu ikkagi tunda end tihedalt ühenduses. Ja kui tunnete end eriti "seikluslikuna", võite isegi lasta võõral inimesel oma naudingu ja rahulduse üle kontrolli võtta spetsiaalse rakenduse platvormil...

 

Valige oma nauding

 

Hismith Smart Appi abil saate määrata oma tõuke sagedused ja kiirused ning salvestada oma lemmikseaded edaspidiseks kasutamiseks. Saate uurida ka teiste kasutajate loodud programme (ja nad saavad kasutada teie programme) - see annab teile lõputu mitmekesisuse seksimisel oma keppimismasinaga! Hismithi kogukonnaplatvormi kasutajad saavad ka üksteisele virtuaalselt "meeldida", vestelda, jagada enda loodud programme ja palju muud.

 

Hismith® Smart Appi eelised

 

  • Seks! Teie, teie partneri või võõrastega! Igal ajal ja igal pool!
  • Kontrollige HiSmithi keppimisaparaati ükskõik kus maailmas
  • Valige ise oma kiirused
  • Loo oma programmid ja sagedused
  • Otsene juhtimine: kiiruse suurendamiseks/vähendamiseks pühkige ekraanil üles ja alla
  • Laske oma partneril, armukesel või Hismith Smart rakenduse kolmandal kasutajal oma naudingut kontrollida
  • Saage inspiratsiooni teistelt kasutajatelt ning jagage oma näpunäiteid ja nippe

 

Kas soovite osta HiSmithi keppimisaparaati Saksamaal, Austrias, Šveitsis, Luksemburgis või Itaalias? Siit leiad HiSmithi keppimismasinate erinevad mudelid, eelised ja tehnilised andmed:

 

2916

HiSmith Premium fucking machine 2.0 koos rakenduse juhtimisega

 

HiSmith Premium Fucking Machine 2.0 on imeliselt kompaktne ja diskreetne, kuid selle tõukejõud on suurem, kui võite ette kujutada. Muljetavaldav võimsama võimsusega keppimismasin ja seda saab juhtida isegi ülemaailmselt rakenduse kaudu; sõprade või võõraste poolt, just nii, nagu sulle meeldib.

 

See keppimismasin oskab inspireerida ja tänu uuenduslikule tehnoloogiale saate keppimisnautsitsiooni täielikult kohandada vastavalt oma vajadustele! HiSmith Premium Fucking Machine 2.0 on varustatud vahetatava dildo lisaseadmega ja suudab 3 erineva kiirusega kuni 5 cm sügavale sinusse tungida. Keppimismasinat saab hoida käes või kruvida kaasasoleva iminapaga. See iminapp hoiab usaldusväärselt kõikidel siledal pinnal ja võimaldab käedeta keppimist. Loomulikult saab nurka individuaalselt reguleerida (0 - 90 kraadi), nii et sind saab anaalselt või vaginaalselt keppida enam kui 9 erinevas asendis, näiteks autos, vannis, duši all või peegli ees. Kaasasolev kaugjuhtimispult vajab ainult ühte AAA patareid, et pakkuda teile erinevaid võimalusi, üksi või paarikaupa. Puldi asemel saate mugavalt kasutada ka uuenduslikku HiSmithi rakendust nutitelefonis ja otsustada ise, kas teid soovivad keppida sõbrad või täiesti võõrad inimesed. Kas see poleks mitte täiesti põnev mõte end täiesti võõrastele inimestele üle anda ja lasta neil sind kasutada?

 

Rohkem üksikasju:

 

  • HiSmith Premium Travel Fuck Machine 2.0 (Reisimine Fuck Machine 2.0)
  • Seda fuck masinat saab juhtida nutitelefoni kaudu
  • APP Androidile ja iPhone'ile
  • KlicLocki süsteem teeb hoidiku, masina ja lisaseadme ühendamise kiireks ja lihtsaks.
  • Toote mõõtmed 35 x 10,5 x 7,4 cm
  • Materjal RVS, plastik, alumiinium
  • Kaugjuhtimispult 10 m raadiusega
  • Toiteallikas: AC 100-240 V 50-60 Hz
  • RMP: 3700
  • Kaugjuhtimispuldi patarei: AAA patarei (ei kuulu komplekti)
  • Kaugjuhtimispuldi edastusvõimsus: 10m
  • Eriti tugev imemisalus
  • Paigaldusklamber reguleeritav vahemikus 0 kuni 90
  • Pildistab kuni 5 cm sügavusele
  • 3 kiirust
  • 1 dildo rõhutatult väljapaistva peenisega
  • Dildo kogupikkus: umbes 17,5 cm
  • Sisestatav pikkus: u. 16 cm; Ø u. 3,5 cm
  • KlicLock süsteem lihtsaks kokkupanekuks
  • Ühildub teiste HiSmith toodetega
  • Võimas, vaikne mootor (12V/2A DC)
  • Käitus: võrguadapter (kaasas)
  • Kaugjuhtimispult: AAA patarei - ei kuulu komplekti
  • Juhised kaasas
  • Materjal: RVS, plastik, alumiinium

 

2917

HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium seksimasin

 

Selle HiSmithi uskumatu 4-kordse keppimismasinaga saate tuua orgia otse oma koju. Muljetavaldav võimas keppimismasin ja seda saab isegi juhtida üle maailma rakenduse kaudu; sõprade või võõraste poolt, just nii nagu sulle meeldib!

 

Tähtsündmused:

 

  • Ainulaadne keppimismasin kahekordseks tungimiseks kahele!
  • Saab juhtida rakenduse kaudu oma partneri, sõprade või täiesti võõraste poolt!
  • Äärmiselt võimas mootor - saavutab kuni 240 tõukeid minutis
  • 360 kraadi reguleeritav - võimaldab erinevaid asendeid
  • Penetratsioonisügavus vahemikus 1,2 kuni 6 tolli
  • Ergonoomiline disain - lihtne kokku panna ja kasutada

 

HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine 360 Premium on mõeldud vahelduseks ja rahuldab ka kõige ahnema augu isu! See on ideaalne paarismänguks, kuna see annab mõlemale partnerile täiuslikud tõuked samaaegselt ja sünkroonis. Tänu oma äärmiselt võimsale mootorile on see fantastiline keppimismasin halastamatu oma missioonis rahuldada kõiki! See saavutab võimsad 240 tõukeid minutis ja on ideaalne BDSM-seansside jaoks. See, kes on vastutav, saab vaadata, kuidas tema orja nussitakse, kuni ta ei jaksa enam! HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine on 360 kraadi ulatuses reguleeritav ja võimaldab erinevaid asendeid - võimalused on tõesti lõputud. See tuleb isegi koos kahe silikoonist dildoga, nii et saate kohe alustada!

 

Kaugjuhtimispult vajab ainult ühte AAA patareid, et anda teile hulgaliselt võimalusi, üksi või paarikaupa. Puldi asemel saad mugavalt kasutada ka uuenduslikku HiSmithi rakendust oma nutitelefonis ja otsustada ise, kas sind tahavad keppida sõbrad või täiesti võõrad inimesed. Kas see poleks mitte täiesti põnev mõte anda end täiesti võõrastele inimestele ja lasta neil sind kasutada?

 

HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine on ergonoomiline ja kergesti kokkupandav, nii et fuck-fest võib alata kohe, kui saate meie diskreetse pakendi kätte. Kõik, mida vajate, on kuuskantvõti! Tehnoloogiliselt täiustatud ja kvaliteetsetest, vastupidavatest materjalidest valmistatud masin on ideaalne neile, kellele meeldib seksimise ajal kõvem või kõvem, sest 8,3 kg kaaluv masina alus tagab, et seksimasin püsib kogu teie keppimisrõõmu ajaks paigal, samas kui üllatavalt vaikne töö tagab, et teie naabrid ei märka teie privaatseid orgiaid! Löögipikkust saab reguleerida 3 cm ja 15 cm vahel, sõltuvalt sellest, kuidas sa seda soovid.

 

Ärge unustage tellida meie iminapaadapterit või Vac-U-Lock adapterit, et saaksite masinale kinnitada kõik oma lemmikdildod või pepupistikud.

 

Rohkem üksikasju:

 

  • HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium seksimasin
  • Seda keppimismasinat saab juhtida nutitelefoni kaudu
  • APP Androidile ja iPhone'ile
  • Pikkus 44 cm
  • Toote kaal 16,2 kg
  • Laius 90 cm (35,43 cm)
  • Toitetüüp: Võrguvõrguga töötamine
  • Komplektis: Fucking machine, raske metallist alus, vertikaalne peavarda, 2 x vertikaalne varras, 4 x kiirühendusega varras, toiteallikas, juhtmega kaugjuhtimispult, 2 dildot
  • Materjal: silikoon, teras

 

2918

HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0)

 

HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 võib olla väike, kuid selle võimsus ja tõukejõud on suurem, kui sa suudad oma kõige metsikumates unistustes ette kujutada! See kompaktne, ülitõhus keppimismasin suudab genereerida kuni 240 tõukeid minutis ja saata sind nirvaanasse!

 

Voolujooneline disain on muljetavaldav ja masina sees olev murranguline tehnoloogia tagab sügava, sensuaalse ja põneva tungimise - hellitades teie erogeenseid tsooneid võimsa, täiesti automaatse naudinguga. See on muljetavaldav võimsate võimsustega keppimismasin ja seda saab juhtida isegi üle maailma rakenduse kaudu; sõprade või võõraste poolt, just nii, nagu sulle meeldib!

 

Keppimismasinat saab hõlpsasti kohandada vastavalt teie eelistustele, nii et saate oma keppimiskogemuse isikupärastada. Kompaktset keppimismasinat saab kasutada mis tahes tüüpi penetratsiooniks (vaginaalne, anaalne) ja see sobib nii sooloseksiks kui ka partneriga seksimise täienduseks.

 

Pult vajab ainult ühte AAA patareid, et pakkuda teile erinevaid võimalusi, üksi või paarina. Puldi asemel saate mugavalt kasutada ka uuenduslikku HiSmithi rakendust oma nutitelefonis ja otsustada ise, kas teid soovivad keppida sõbrad või täiesti võõrad inimesed. Kas see poleks mitte täiesti põnev mõte anda end täiesti võõraste, domineerivate meeste kätte ja lasta neil sind halastamatult keppida?

 

HiSmithi keppimismasin on varustatud intuitiivse kiiruse reguleerimise seadmega, mis on ühendatud masinaga kaabli abil. See kontroll võimaldab teil sekundite jooksul pidevalt suurendada või vähendada tõukejõudu. Diskreetne Premium 3 fucking machine 2.0 on ka üllatavalt vaikne. Masina müratase jääb vahemikku 30-54 detsibelli: suhteliselt madal võrreldes teiste turul olevate keppimismasinatega. Masina lööginurka saab reguleerida vahemikus -90° kuni 80°: See pakub lõputuid stsenaariume sügavaks, nauditavaks tungimiseks.

 

Lisaks on HiSmith Premium 3 keppimismasinaga 2.0 kaasas realistlik dildo, mis täiendab seda seksikat kõik-ühes-komplekti. Kui soovite eriti kuuma seksi, kuid teil ei ole ruumi suure seksimasina jaoks, siis on see kompaktne HiSmithi keppimismasin just teie jaoks - võimas, nauditav ja diskreetne!

 

Ärge unustage tellida meie iminaplikaadapterit või Vac-U-Lock adapterit, et saaksite masinale kinnitada kõik oma lemmikdildod või pepupistikud.

 

Rohkem üksikasju:

 

  • HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0)
  • Nutitelefoniga juhitav rakenduse kaudu
  • Kuni 240 tõukeliigutust minutis - Tõukejõud: 12 cm (+ dildo pikkus)
  • Toote mõõtmed: 35 x 38 x 20 cm
  • Kaal: umbes 10 kg
  • Materjal: Fucking Machine: kroomitud roostevaba teras, plastik, alumiinium. Dildo: 100% meditsiinilise kvaliteediga esmaklassiline silikoon
  • Toiteallikas: Elektrivõrk: võrguühendus
  • Kaugjuhtimispult

 

2919

HiSmith Premium 1 fucking machine 2.0 koos kaugjuhtimispuldiga

 

Uue põlvkonna keppimismasinad! Meie HiSmithi seksimasin kasutab teedrajavat keppimistehnoloogiat, et tagada teile päeva lõpus vääriline rahuldus! Seda saab juhtida isegi ülemaailmselt rakenduse kaudu; sõprade või võõraste poolt, just nii nagu sulle meeldib!

 

Tähtsündmused:

 

  • Võimas keppimismasin kuni 240 löögi minutis.
  • Saab juhtida rakenduse kaudu oma partneri, sõprade või täiesti võõraste poolt!
  • Reguleeritav nurk ja kõrgus individuaalseks naudinguks.
  • Löögisügavust saab reguleerida vahemikus 1,2 kuni 6 tolli
  • Ergonoomiline disain - juhtimine kaugjuhtimispuldi või rakenduse kaudu & lihtne kokkupanek.
  • Tugev konstruktsioon kroomitud terastugedega.

 

HiSmith Premium fucking masin koos kaugjuhtimispuldiga surub halastamatult teie kanalisse ja pakub sellist intensiivsust, mida te pole kunagi varem kogenud. Rakenduse kaudu juhitav, on see keppimismasin täielikult sinu kontrolli all, või kui soovid, siis sõprade või täiesti võõraste kontrolli all!

 

Tänu oma äärmiselt võimsale mootorile saavutab see keppimismasin tõuke kiirused, millest sa seni ainult unistada oskasid. Lihtsalt reguleerige kiiruse seadmiseks puldi valikuklahvi ja nautige erakordselt sügavat ja tähelepanuväärselt kuuma tungimist. Kui palju sa suudad vastu võtta?

 

Selle fantastilise seksimasinaga, mis on komplekteeritud esmaklassilise silikoondildoga, on kõik vajalik, et kohe alustada. Silikoondildol on 15 cm pikkune sissetõmmatav pikkus ning sellel on veeniline vars, pungilikud pallid ja rõhutatud peenike. Dildot saab suurepäraselt sisestada ja see kvaliteetne armastusmasin juhib seda täpselt sinna, kuhu soovite. Miks mitte kutsuda sõber külla, et vaadata, kuidas sind tõeliselt hästi persse pannakse?

 

Kaugjuhtimispult vajab ainult ühte AAA patareid, et anda sulle hulgaliselt võimalusi, üksi või koos partneriga. Puldi asemel saad mugavalt kasutada ka uuenduslikku HiSmithi rakendust oma nutitelefonis ja otsustada ise, kas sind tahavad keppida sõbrad või täiesti võõrad inimesed. Kas see poleks mitte täiesti põnev mõte anda end täiesti võõrastele inimestele ja lasta end ilma igasuguste kui- ja aga-küsimusteta keppida?

 

Ergonoomiliselt disainitud HiSmith Premiumi keppimismasinat on kiire ja lihtne paigaldada ning selle kõrgust saab reguleerida nii, et see rahuldaks teid individuaalselt. Samuti on see reguleeritav mitme nurga all ja tõuke sügavust saab muuta 3 cm ja 15 cm vahel, sõltuvalt sellest, kui kiimas sa oled. Geniaalne disain tähendab ka seda, et saate seda premium-kuradi masinat nautida erinevates asendites, näiteks koera moodi, voodis, misjonäris või püsti seistes - võimalused on tõesti lõputud. HiSmith Premium seksimasin on hämmastavalt vaikne, kuid me ei saa lubada, et see on nii, kui keppimine algab ja te karjute ja virisete naudingust.

 

Tugev konstruktsioon on valmistatud kroomitud terastugedest, mis muudab keppimismasina vastupidavaks ja ideaalseks kõigile, kellele meeldib seksimise ajal kõvemini!

 

Ärge unustage tellida meie iminaplikaadapterit või Vac-U-Lock adapterit, et saaksite masinale kinnitada kõik oma lemmikdildod või pepupistikud.

Ja nüüd, kõige sõbralikumal viisil: GET FUCKED!

Rohkem üksikasju:

 

  • HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0)
  • Nutitelefoniga juhitav rakenduse kaudu
  • Toote mõõtmed: 46,8 x 26 x 44,9 cm
  • Toote kaal: 11,15 kg
  • Toiteallikas: Vooluühendus: Võrguühendus
  • Kaugjuhtimispult
  • Komplektis on: Keppimismasin, 1 x kiirusejuhtimispult, 1 x kaugjuhtimispult, 1 silikoonist dildo lisatarvik
  • Materjal: Keppimismasin: kroomitud roostevaba teras, plastik, alumiinium. Dildo: 100% meditsiinilise kvaliteediga esmaklassiline silikoon

 

Tarvikud HiSmithi keppimismasinatele

 

HiSmith rihmaühendaja keppimismasinale (rihmaühendaja)

 

Praktilise rihmaühendusega saate HiSmithi keppimismasinaga ühendada standardseid masturbaatoreid, näiteks TENGA ja Cruizr või vibraatoreid ja muid MEO ® seksimänguasju.

 

Täiendavad üksikasjad:

 

  • HiSmithi keppimismasinale mõeldud rihmaühendus (rihmaühendus)
  • Kvaliteetne alumiiniumsulam ja väga elastne rihm.
  • Selle adapteriga saate kinnitada masturbaatori või vibraatori oma HiSmithi keppimismasinale.
  • Materjal: Materjal: RVS, alumiinium, tekstiilkangas

 

 

2908

HiSmith vedruliitmik keppimismasinale (vedruliitmik)

 

Sensatsiooniline täiendus HiSmithi keppimismasinale! See kvaliteetsest roostevabast terasest valmistatud vedruadapter teie HiSmith Premium seksimasinale (Klicklok-ühendusega masinad) on äärmusliku tagasilöögijõuga.

 

Kindlasti suurepärane idee, et saada veelgi rohkem naudingut oma HiSmith Premium seksimasinaga, sest selle vedruadapteriga saate nautida end erinevates asendites, ilma et peaksite masinat pidevalt ümber seadistama.

 

Täiendavad üksikasjad:

 

  • Vedruliitmik HiSmithi keppimismasinale (Spring Connector)
  • Lihtsustab erinevaid tungimisasendeid.
  • Selle vedruadapteri abil saate nautida erinevaid penetratsiooniasendeid, ilma et peaksite masinat pidevalt seadistama.
  • Mõõdud: Kogupikkus: 12,2 cm, vedru pikkus: 5,6 cm
  • Materjal: legeeritud vedrusteras, roostevaba teras
  • Materjal: RVS, alumiinium
  • Palun ärge puhastage tugevate puhastusvahenditega. Soovitame meie VERYCLEAN sprei.

 

2909

HiSmith klamberadapter kuradi masinale (Clamp Adaptor)

 

HiSmithi klamberadapteriga saate oma HiSmithi keppimismasinaga turvaliselt ja kindlalt ühendada erinevaid vibraatoreid, seksimänguasju ja G-punkti vibraatoreid.

 

Täiendavad üksikasjad:

 

  • Klamberadapter HiSmithi keppimismasinale (klamberadapter)
  • Väga suured vibraatorid ei sobi selle klambri jaoks,
  • Lihtne kasutada.
  • Vastupidav ja kindel! Kõrge tugevusega libisemiskindel materjal, võib vibraatorit hästi hoida.
  • Materjal: RVS, alumiinium

 

2910

HiSmith pikendusraud 30 cm keppimismasinale (pikendusraud)

 

See lisatarvik võimaldab seksi ajal veelgi ebatavalisemaid asendeid. Tänu HiSmithi pikendustangile saate pikendada oma seksimasina lööki kuni 30 cm võrra ja maksimeerida oma keppimisrõõmu!

 

Pikendusvarras on kvaliteetne lisatarvik teie HiSmithi seksimasinale. See on valmistatud täielikult roostevabast terasest ja on varustatud KlicLok-liitmikuga.

 

Täiendavad üksikasjad:

 

  • Pikendusvarras 30 cm HiSmithi keppimismasinale (pikendusvarras)
  • Selle adapteriga saab pikendada lööki spetsiaalsete asendite jaoks seksi ajal.
  • Materjal: Roostevaba teras
  • Palun ärge puhastage tugevate puhastusvahenditega. Soovitame meie VERYCLEAN sprei.

 

2911

HiSmithi iminapadapter kuradi masinale (iminapadapter)

 

Kõige populaarsem lisatarvik HiSmithilt. See universaalne adapter võimaldab kasutada kõiki iminapaga dildosid (max. 11,4 cm läbimõõduga) HiSmithi keppimismasinaga. Tänu peeglipealsele poleeritud roostevabast terasest pinnale kinnituvad iminapaga dildod selle adapteri külge eriti hästi ja libisemiskindlalt.

 

Täiendavad üksikasjad:

 

  • HiSmithi keppimismasinale (Suction Cup Adapter)
  • Ühildub kõigi dildodega, mille iminappide läbimõõt on väiksem kui 11,4 cm
  • Iselukustuv ühendus: kiire ja lihtne paigaldada ja lahti võtta.
  • Vastupidav ja vastupidav, ei roosteta.
  • See adapter sobib ainult HiSmith Premium seksimasinatele või KlicLok ühendusega masinatele!
  • Palun ärge puhastage tugevate puhastusvahenditega. Soovitame meie VERYCLEAN sprei.
  • Materjal: Metall

 

2912

HiSmith Double Quick Connector (kahekordne kiirühendus) keppimismasinale (Double Quick Connector)

 

Selle adapteriga saate kahekordistada oma keppimisrõõmu, sest see võimaldab kasutada HiSmithi seksimasinaga korraga kahte dildot või KlicLok süsteemi lisaseadet!

 

Täiendavad üksikasjad:

 

  • Topelt kiirliitmik HiSmithi keppimismasinale (Double Quick Connector)
  • See adapter sobib ainult HiSmith Premium seksimasinatele või KlicLok ühendusega masinatele!
  • Materjal: RVS, alumiinium

 

2913

HiSmith Double Vac-U-Lock adapter keppimismasinale (Double Vac-U-Lock adapter)

 

Selle Vac-U-Lock adapteriga saate kahekordistada oma keppimisrõõmu, sest see võimaldab teil ühendada kaks Vac-U-Lock dildot korraga oma HiSmithi seksimasinaga! Ideaalne kahekordseks penetratsiooniks..

 

Tähtsündmused:

 

  • Muuda oma HISMITHi keppimismasin kahekordseks penetratsioonielamuseks!
  • Muudab teie lemmik keppimismasina ühilduvaks kõigi Vac U Lock dildode ja lisaseadmetega
  • Kahe adapteri vahelist kaugust saab reguleerida kaasasoleva ingliskeelega
  • Kiirliitmikuga, mis kinnitub kindlalt keppide otsa külge
  • Valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest - vastupidav ja kergesti puhastatav

 

See uuenduslik lisatarvik mitte ainult ei tee teie lemmikpeksumasinat ühilduvaks kõigi Vac-U-Locki dildode ja lisaseadmetega, vaid annab teile ka täiendava kiimase, kahekordse rahulduse. Kogege selle adapteri ja meie suurepärase keppimismasinaga imeliselt perversset topeltpenetratsiooni või nautige seda koos partneriga - valik on teie! Selle HiSmith Vac-U-Lock adapteriga ei jää ükski auk rahuldamata!

 

Adapter on varustatud kiirliitmikuga, mis lihtsalt klammerdub juhtvarraste otsa ja kahekordistab naudingut hetkega. Lihtsalt kinnitage oma lemmik Vac-U-Lock dildod, kinnitage adapter ja nautige! Kaasasoleva kuuskantvõtme abil saate isegi kahe adapteri vahelist kaugust muuta, et kohandada oma rahuldust.

 

HISMITH Vac-U-Lock topeltühendus on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest, on vastupidav ja kergesti puhastatav. See tagab, et teie dildod püsiksid kogu teie keppimise naudingu ajaks paigal ja et saate dildosid vahetada vastavalt oma meeleolule.

 

Täiendavad üksikasjad:

 

  • Double Vac-U-Lock adapter HiSmithi keppimismasinale (Double Vac-U-Lock adapter)
  • Saate kahe Vac-U-Locki ühenduse vahemaad muuta kuuskantvõtmega (kaasas).
  • Ideaalne kahe dildo vaginaalseks ja anaalseks kasutamiseks või kahe dildo vaginaalseks või kahe dildo anaalseks kasutamiseks korraga.
  • Materjal: RVS, alumiinium

 

2914

HiSmith Vac-U-Lock adapter koos pikendustangiga keppimismasinale (Vac-U-Lock pikendustang)

 

Geniaalne! Tänu sellele adapteriga pikendustangile saate suurendada HiSmithi keppimismasina tõukepikkust 30 cm võrra ja kasutada seksimasinat kõikide dildodega, millel on Vac-U-Lock ühendus (nt Doc Johnsoni dildod).

 

Tähtsündmused:

 

  • Uuenduslik adapter teie HiSmithi keppimismasinale.
  • Suurendab tõuke pikkust 30 cm võrra.
  • Kasutamiseks keppimismasinaga koos teie lemmik Vac U Lock dildodega.
  • Ergonoomiline kiirliitmik - lihtsalt ühendatakse vatipulga otsa.
  • Valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest - vastupidav, ohutu ja tõhus.

 

Täiendavad üksikasjad:

 

  • Vac-U-Lock adapter koos pikendustangiga HiSmithi keppimismasinatele (Vac-U-Lock pikendustang)
  • Pikkus umbes 30 cm
  • Materjal: Roostevaba teras, alumiinium

 

2915

HiSmith Vac-U-Lock adapter keppimismasinale (Vac-U-Lock adapter)

 

Selle spetsiaalse adapteriga saate HiSmithi keppimismasina valmis kasutamiseks kõigi Vac-U-Lock dildode või anaalpistikutega (nt Doc Johnsonilt).

 

Tähtsündmused:

 

  • Uuenduslik adapter teie HiSmithi keppimismasinale.
  • Kurnamismasina kasutamiseks koos teie lemmik Vac-U-Lock dildodega.
  • Ergonoomiline kiirliitmik - lihtsalt ühendatakse keppimisaparaadi otsa.
  • Valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest - vastupidav, ohutu ja tõhus.

 

Täiendavad üksikasjad:

 

  • Vac-U-Lock adapter HiSmithi keppimismasinale (Vac-U-Lock adapter)
  • Ühendussüsteem: KlicLok
  • Materjal: RVS, alumiinium