Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Masturbatooriumid meestele

Uudiskiri

Masturbatooriumid meestele 

Me teame, mida mehed tegelikult tahavad! Avasta kõrgtehnoloogilised masturbaatorid ja palju muud. Tellige nüüd diskreetselt MEO-st ja kasutage meie orgasmi garantiid!

12
lehekülje kohta
Näita 13 - 24 106 objektist 13 - 24
Näita 13 - 24 106 objektist 13 - 24

Need, kellel ei ole partnerit või kes lihtsalt eelistavad masturbeerimist, võivad kasutada meie erinevaid masturbeerijaid. Kui naistele on saadaval peamiselt dildod ja vibraatorid, siis meestele on saadaval mitmesuguseid masturbaatoreid ja isegi lüpsimismasinaid. Masturbaatorid on mõeldud peenise stimuleerimiseks ja seksuaalse naudingu suurendamiseks kuni kliimaksini. Masturbatoreid võib kujundada väga erinevalt, alates kehaava üksikasjalikust jäljendist, nagu taskupuss ja kuni abstraktsete objektideni, mis stimuleerivad peenist tehniliste funktsioonidega. Väga huvitav on ka viimase põlvkonna masturbaatorid, mis on varustatud rakenduse juhtimisega.

Laske end inspireerida meie uusimatest toodetest ja avastage ülim seksimänguasju meestele. Ei vibratsioon, vaid rõhulained toovad sind orgasmini, mida sa varem ei teadnudki. Või jagage oma masturbeerimisrõõmu oma partneri või sõpradega tänu meie masturbeerimisrakendusele.

Populaarsed masturbeerija kaubamärgid ja tarvikud

MEO valikus on mitmekesine valik masturbeerijaid. Meeste seas on väga populaarne Tenga kaubamärk. Jaapani masturbaatoritootja keskendub peamiselt ühekordsetele masturbaatoritele, kuhu on integreeritud kvaliteetne libestusaine ja mis on ideaalne nauding igale mehele teel olles. CRUIZRi kaubamärk tähistab kvaliteetseid masturbaatoreid taskukohases hinnasegmendis. Autoblow masturbaatorid pakuvad realistlikke aistinguid ja intensiivset rahuldust tänu sisseehitatud mootorile, mis jäljendab üles- ja allapoole liikumist. Vahepeal on äärmiselt tuntud Fleshlight kaubamärk kuulus masturbaatorite poolest, mis meenutavad tõrvikute kuju ja on mõnikord modelleeritud pornotähtede pärakute järgi. Paljude meeste jaoks on Fleshlight lihtsalt ideaalne seksimänguasja. Ebatavaline on ka meie meestele mõeldud lüpsimismasin, mis on meie klientide seas üle kogu maailma kodus. See eriline seksimasin imeb, imeb ja imeb, kuni sind ei saa enam peatada. Tuhanded rahulolevad kliendid kutsuvad meie masinat ka "peenise lüpsimismasinaks" - sest see toob KÕIK - kas tahetakse või mitte - orgasmi ja imeb sinust välja ka viimase tilga spermat. Masturbaatori kasutamiseks on vaevalt vaja mingeid muid tarvikuid. Oluline on aga veepõhine libestusaine, näiteks Aquameo või Stroke by MEO, ja pihusti VERYCLEAN regulaarseks puhastamiseks.

Masturbatooriumid meestele:

Meeste masturbeerimine on oma peenise seksuaalne stimuleerimine seksuaalse erutuse või muu seksuaalse naudingu saamiseks. See on tavaline ja normaalne osa meeste seksuaalsusest. Masturbeerimisel võib mees stimuleerida oma peenist kätega või mõne esemega, näiteks seksimänguasjaga.

Meeste masturbeerija on spetsiaalselt meeste masturbeerimiseks mõeldud seksimänguasja. See on seade, mis simuleerib seksuaalvahekorra tunnet ja mida saab kasutada seksuaalse naudingu suurendamiseks. Meeste masturbaatoreid on mitut tüüpi, sealhulgas:

1. Strokereid: Need on käeshoitavad seadmed, mis ümbritsevad peenist ja on tihedalt kinnitatud. Need võivad olla valmistatud erinevatest materjalidest, näiteks silikoonist, kummist või muust pehmest materjalist, ja neil on sageli tekstuurne sisemus, et simuleerida vaginaalse või anaalseksi tunnet.

2. Varrukad: Sarnaselt strokkeritele on varrukad torud, millesse peenis sisestatakse. Mõnel varrukal on keerukam disain, millel on erinevad tekstuurid, nupsud ja sooned lisastiimulatsiooni saavutamiseks.

3. Taskupussid: Need on väikesed, käepärased masturbaatorid, mis on vagina või päraku kujulised. Nad on sageli valmistatud pehmest, realistlikust materjalist ja neil on tekstuurne sisemus lisastimulatsiooni jaoks.

4. Eesnäärme massöörid: Need on seksimänguasjad, mis on mõeldud spetsiaalselt eesnäärme stimuleerimiseks. Need sisestatakse tavaliselt pärakusse ja neil on kumer kuju, mis on suunatud eesnäärmele, et pakkuda maksimaalset naudingut.

5. Masturbatsioonitassid: Need on sarnased silitajatele, kuid on tavaliselt mõeldud kasutamiseks koos libestusainega ja neil võib olla imemisfunktsioon, et luua vaakumilaadne tunne.

Oluline on teada, et kuigi need seadmed võivad olla meeldivaks täienduseks seksuaalkogemusele, tuleb neid kasutada ohutult ja hügieeniliselt. See tähendab, et peaksite kasutama veepõhist libestusainet ja puhastama mänguasja pärast iga kasutamist seebi ja veega või seksimänguasjade puhastusvahendiga.