Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Watersports Kink

Uudiskiri

Watersports Kink 

watersportkuldne dušš ja kuldne dušš on kindlasti ühed kõige intiimsemad asjad, mida saab seksi ajal ette kujutada. Pakume õigeid tarvikuid ... kiire ✓ diskreetne ✓ odav.

12
lehekülje kohta
Näita 37 - 44 44 objektist 37 - 44
Näita 37 - 44 44 objektist 37 - 44

watersport, tuntud ka kui "veespordi kink", urolagnia või urofiilia, on BDSMi üks variante, mille puhul partnerit erutab seksuaalselt enda või teise inimese peale urineerimine. See võib hõlmata ka selliseid tegevusi nagu "kuldne dušš" (teise inimese peale urineerimine) või "veesport" (enda või teise inimese peale urineerimine seksuaalse tegevuse ajal).

Meie veebipoest leiate erinevaid tooteid, mida saab kasutada Watersports ajal, nt:

  • Peenistopperid, nt koos lehviku või toruga: need on spetsiaalsed peenistopperid, mis sisestatakse uretrile, et võimaldada lihtsamat ja kontrollitavamat urineerimist seksuaalse aktiivsuse ajal.
  • Urineerimise abivahendid: Need on seadmed, mida kantakse vöökoha ümber ja millel on toru, mida saab sisestada kusiti sisse, et hõlbustada ja kontrollida urineerimist seksuaalse aktiivsuse ajal.
  • Uriinipudelid või -mahutid: Need on mahutid, mis hoiavad uriini seksuaalse aktiivsuse ajal kasutamiseks.
  • Niinimetatud fetišipadi: See on väga niiskust imav must padi, mis on fetišiskeenes väga populaarne, sest see tagab seksi ajal takistusteta lõbu, sest see imeb usaldusväärselt kõik tekkivad vedelikud.
  • Aksessuaarid: Näiteks jockstrapsid, käerihmad, nahkkaelused jne, millel on kollased värvilised detailid, mis annavad märku, et sa oled sisse võetud Watersports püsti.

Veespordi tipphetked:

  • watersport teenib BDSM-dünaamikas võimu- ja kontrollitunnet.
  • Seda saab kasutada uute piiride avastamiseks seksuaalse tegevuse osas
  • See võib olla viis, kuidas saavutada kõrgendatud haavatavuse ja alistumise tunnet


Oluline on meeles pidada, et BDSM-praktikad nõuavad vastastikust nõusolekut ja suhtlemist ning et ohutus ja hügieen on esmatähtsad. Enne veespordipraktikatega tegelemist rääkige sellest kindlasti oma partneriga, määrake piirid ja leppige kokku turvaline sõna. Samuti on oluline olla teadlik riskidest, mis kaasnevad Watersportsnagu nakkused, ning alati peab olema võimalus tegevus vajadusel lõpetada. Samuti on oluline võtta vajalikke ettevaatusabinõusid ja kasutada riski vähendamiseks sobivat desinfitseerimisvahendit, näiteks meie sprei INSTACLEAN.