Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM mööbel ja seksimööbel

Uudiskiri

BDSM mööbel ja seksimööbel 

tellige 100% diskreetselt ja anonüümselt MEO-s. Kogu BDSM mööbel, meie Püha Andrease rist ja meie tuntud seksimööbel on laos ja kohe saadaval üle maailma. Samuti: Suur valik BDSM artikleid. Avastage nüüd ja tellige internetis.

12
lehekülje kohta
Näita 25 - 36 40 objektist 25 - 36
Näita 25 - 36 40 objektist 25 - 36

Meie BDSM mööbel on spetsiaalne varustus ja mööbel, mis on mõeldud BDSM seansside jaoks. BDSM-mööblit kasutatakse sageli konkreetsete stseenide, asendite ja efektide loomiseks ning see võib olla lihtsast kuni keerulise disainini.

Üks populaarsemaid BDSM-mööbliesemeid on BDSM-rist, mida tuntakse ka Andrease risti nime all. See on suur X-kujuline konstruktsioon, mida saab kasutada bondage- ja sadomaso praktikateks. See on konstrueeritud nii, et seotav isik on välja sirutatud ja avatud, mis muudab ta piitsaga töötamise suhtes haavatavamaks.

Teine populaarne BDSM-mööbliese on peksupink. See on konstrueeritud nii, et peksetav isik on ettepoole kummardunud ja avatud, jalad ja käed seotud, mis muudab ta peksmise suhtes vastuvõtlikumaks.

Bondage-voodid ja bondage-laudad on samuti väga populaarsed BDSM-mööbliesemed. Need on mõeldud selleks, et pakkuda mugavat ja turvalist võimalust isiku sidumiseks ning võimaldada erinevaid asendeid ja tegevusi. Need on sageli varustatud erinevate kinnipidamisvahenditega, nagu käeraudad, köied ja ketid, ning neid saab reguleerida vastavalt erinevatele kehasuurustele ja -tüüpidele.

BDSM-riided on samuti populaarne BDSM-mööbel. Need on mõeldud nii, et passiivne isik saaks õhus hõljuda, mis annab ainulaadse ja põneva kogemuse. Neid saab kasutada mitmesuguste tegevuste jaoks, nagu näiteks bondage, fisting ja riputamiseks.

BDSM-puurid on samuti populaarne BDSM-mööbel. Need pakuvad seotud isikule turvalist ja suletud ruumi ning võimaldavad erinevaid tegevusi ja asendeid. BDSM puurid on erineva suuruse ja materjaliga, mõned on teisaldatavad, teised on püsivalt paigaldatud.

Kogu meie BDSM mööbel on loodud nii, et pakkuda mõlemale partnerile turvalist ja mugavat kogemust ning võimaldada erinevaid tegevusi ja asendeid. Need on valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest materjalist ning on sageli reguleeritavad, et sobida erinevatele kehasuurustele ja kehatüüpidele. Neid on lihtne kasutada ja puhastada ning need on loodud nii, et pakkuda mõlemale partnerile ainulaadset ja põnevat kogemust.

Oluline on meeles pidada, et BDSM praktikad nõuavad vastastikust nõusolekut ja suhtlemist ning et ohutus on oluline kaalutlus. Enne BDSM-mööbli kasutamist peaksite oma partneriga sellest rääkima, seadma piirid ja leppima kokku turvalises sõnas.