Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM mööbel ja seksimööbel

Uudiskiri

BDSM mööbel The Seat

Tulevad varsti  Pakkumine

See fantastiline BDSM mööbel, mis mitte ainult rimmingvaid muudab ka BDSM-mängud, nagu näoga istumine, kuninganna, perse söömine, pissimängud ja tualettmängud mugavamaks ja seega kauem kestvaks, tagab, et võtad oma tööd naudingusorjana veidi tõsisemalt ja annad oma peremehele teenitud mugavuse!

Rohkem infot

2448/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    See fantastiline BDSM mööbel, mis mitte ainult rimmingvaid muudab ka BDSM-mängud nagu näoga istumine, kuninganna, persesöömine, pissimäng ja WC-mängud mugavamaks ja seega kauem kestvaks, tagab, et võtad oma tööd naudingusorjana veidi tõsisemalt ja annad oma peremehele teenitud mugavuse!

     

    Mitmekülgne ja kvaliteetne BDSM aksessuaar väga hea hinnaga!

     

    See mitmekülgne BDSM mööbel on spetsiaalselt mõeldud rimmingface Sitting, Queening, Ass Eating, Piss Play, Toilet Play, Humiliation ja palju muud ning seda saab kasutada isegi seksimööbliks. Tänu tugevale konstruktsioonile ja vastupidavale metallraamile toetab see ergonoomiliselt disainitud seksimööbel teie kaalu kergelt, samas kui mugav iste, mis on valmistatud kergesti puhastatavast kunstnahast, tagab pikad BDSM-sessioonid. Meie multifunktsionaalne seksimööbel on ainulaadse disainiga ja sellel on peatugi, mis tagab orja pea optimaalse toe, et ta saaks oma alistumisülesandeid veelgi kauem nautida. Keerukalt ja detailidele suurt tähelepanu pöörates käsitsi valmistatud meie seksimööbel ei näe mitte ainult imeline välja, vaid on professionaalne lisa paljudele BDSM-mängudele.

     

    Tähtsündmused:

     

    • BDSM tualett-tool, rimming Tooli, SM-mööbel ja kuradi mööbel ühes!
    • Professionaalselt kujundatud rimming Tooli, mis sobib ideaalselt BDSM-ile, näoga istumisele, kuningannale, perse söömisele, pissimängule, WC-mängule, alandamisele ja muule!
    • Unikaalne disain koos peatoe ja kummeeritud käepidemetega
    • Tugeva konstruktsiooniga tugevast metallist raam, reguleeritav seljatugi, istme kõrgus ja peatoe kõrgus.
    • Lihtne kokku panna, varustatud kummeeritud käepidemetega stabiilsuse ja optimaalse asendi tagamiseks.
    • Saab paari lihtsa sammuga ümber ehitada kuradi tooliks, eemaldades peatoe ja kasutades kaasasolevat kinnitusriba meie Xtreme Power 2.0 kuradi masina kinnitamiseks!

     

    Kuidas seda BDSM-tooli kasutada?

     

    Seda põnevat BDSM-mööblit on eriti lihtne kokku panna, väga stabiilne ja ainult 8,5 kg kaaluga tõeline kergekaal. Peatugi ja istme kõrgus on hõlpsasti reguleeritavad survetappide abil, samas kui reguleeritaval seljatoel on lisamugavuse tagamiseks meeldiv polsterdus. Kummeeritud käepidemetega varustatud BDSM-tool võimaldab teil oma orja kasutamisel tõesti kõigest kindlalt kinni hoida. Kaks käepidet toimivad nii orja kui ka peremehe jaoks kinnituspunktidena, mida saab alla suruda või üles tõmmata. BDSM-tool tagab teile stabiilsuse ja täiusliku asendi, kes iganes all on. Veelgi intensiivsema naudingu saamiseks saab WC-istme isegi üles- ja allapoole liigutada.

     

    Mis teeb selle BDSM-mööbli teiste seksimööblitega võrreldes nii eriliseks?

     

    Meie BDSM-tool on tõeline universaalmööbel! Tahate muuta oma rimming-tooli fantastiliseks keppimistooliks? Miski ei saaks olla lihtsam! Lihtsalt eemaldage meie BDSM-mööbli peatugi ja kasutage kaasasolevat kinnitusvarda, et kinnitada meie Xtreme Power 2.0 keppimismasin (ei kuulu komplekti)!

     

    Lase tal limpsida!

     

    Sest rimming Fännidele on meie geel AMOREMEO soolase karamelli maitsega hõrgutav kogemus. Eriline toode, mis muudab orja täiuslikuks, ahneks imemiseks suhu.

     

    BDSM-mööbli puhastamine ja hooldamine:

     

    See BDSM-mööbel on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest. Seksitooli saab puhastada maheda seebi ja veega. Põhjalikuks hügieeniks soovitame kasutada regulaarselt ka meie spreid VERYCLEAN.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • BDSM mööbel - The Seat
    • Siit leiate üksikasjaliku testiaruande (palun klõpsake)
    • Materjal: metall, PU-nahk, kummi
    • Kaal: 8,5kg
    • Värv: must
    • Materjal: nahk, metall, polüuretaan, kummi
    • Tooli on lihtne lahti võtta ja kokku panna. See tarnitakse lamedalt pakituna diskreetsesse pappkasti.
    • Kandevõime kuni 100 kg

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Expertly engineered rim seat

    The Seat from MEO is incredibly simple to assemble and, at just 8.5 kg in weight, is super-lightweight. The head rest and seat height are easily adjustable with pinch screws, while the adjustable back rest has an outer foam layer for added comfort. Complete with rubber handles, this rimming seat enables you to really get a grip when it comes to your ass eating experience. It offers stability and perfect positioning for those underneath, whilst allowing those that are seated the ability to maintain their pose or push downwards. In addition, the toilet seat moves up and down, for added authenticity and humiliation where required!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Domina Sklaventoilette

    Auf dieser Sklaventoilette thront meine Herrin mit standesgemäßem Komfort, während ich als Sklave meinen Dienst verrichte. Stabil, funktionell und perfekt designt. The Seat von MEO liess mir meine Fantasien wahr werden. Dieses Möbel eignet sich für den Einsatz im professionellen Dominastudio oder für das privates Vergnügen Zuhause . Der Seat bietet wirklich höchste Materialqualität und maximale Stabilität, damit ich meine Toilettenfantasien sicher und lustvoll umsetzen kann.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    BDSM mööbel The Seat

    BDSM mööbel The Seat

    See fantastiline BDSM mööbel, mis mitte ainult rimmingvaid muudab ka BDSM-mängud, nagu näoga istumine, kuninganna, perse söömine, pissimängud ja tualettmängud mugavamaks ja seega kauem kestvaks, tagab, et võtad oma tööd naudingusorjana veidi tõsisemalt ja annad oma peremehele teenitud mugavuse!

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: