Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM mööbel ja seksimööbel

Uudiskiri

Püha Andrease rist BDSM - BDSM mööbel - BDSM rist - Bondage Cross - Bondage Cross

Peale põhikuju ei ole uuenduslikul Andrease ristil 2. 0 enam palju ühist puust orjaristidega. Tänu metallist raamile on see Andrease rist äärmiselt stabiilne, vastupidav ja turvaline kasutada bondage'is. Kvaliteetsete materjalide kasutamine ja läbimõeldud konstruktsioon teevad meie Andrease ristist turvalise ja universaalselt kasutatava BDSM-mööbli.

Rohkem infot

3008/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Andrease rist või BDSM rist on ideaalne aksessuaar, kui tegemist on ülimalt tugeva sidumisega! Peale põhikuju ei ole MEO uuenduslikul Andrease ristil 2.0 enam palju ühist algsete puidust bondage-ristidega. Tänu metallraamile on see Andrease rist äärmiselt stabiilne, vastupidav ja turvaline kasutada bondage'is. Kvaliteetsete materjalide kasutamine ja läbimõeldud disain muudavad meie Andrease risti turvaliseks ja universaalselt kasutatavaks BDSM-mööbliesemeks. Meie Andrease rist 2.0 sobib kõikidele kehasuurustele ja kaaluklassidele ning on mõeldud nii isiklikuks kasutamiseks kui ka professionaalsetes BDSM-stuudiotes.

     

    Alistumise nauding:

     

    Kasutajale iseloomustab St Andrew's Cross'i eelkõige täielik sidumine ja sellest tulenev liikumatus. Passiivne partner on täielikult sõltuvuses Top ja saab vaevu liikuda. Kui teid on Andrease risti külge seotud, mõistate väga kiiresti, et olete selles asendis täielikult oma partneri armu all. Nii pea kui ka kogu ülakeha on vabalt kättesaadavad Top ja neid saab stimuleerida või karistada. Sarnane on olukord ka suguelundite puhul. Laiali olevaid jalgu ei saa sulgeda, nii et igasugune manipuleerimine suguelunditega on võimalik.

     

    Mis on selles BDSM Andrew Crossis nii erilist?

     

    Lisaks BDSM-mööblile, nagu puurid, prussakad ja palju muud, valmistame ka seda praktilist Andrease risti koos stendiga. Meie BDSM Andrease rist on ajatu, lahtivõetav metallist Andrease rist vabalt seisvaks kasutamiseks ilma seinakinnituseta. Täiuslik Andrease rist igale vajadusele ja iga toasuurusele. Võrreldes sarnaste toodetega ei jäta see Andrease rist midagi soovida, olenemata sellest, kas Andrease risti kasutatakse eraviisiliselt või professionaalses BDSM-stuudios. Stabiilne alus võimaldab seda Andrease risti paigutada ükskõik kuhu toas, nii et seda saab kasutada igast küljest. Loomulikult saab risti külge kinnitada mitmeid MEO valikusse kuuluvaid BDSM-tarvikuid. Kuna meie Andrease rist on valmistatud hügieenilisest metallist, on seda lihtne pärast bondage-sessiooni puhastada (kehavedelikud, küünlavaha, määrdeained, õlid jne). Püha Andrease rist tarnitakse lahtivõetuna, diskreetselt ja turvaliselt pakituna. Kokkupanek on äärmiselt lihtne ja meie Andrease rist on kasutusvalmis 3 minuti jooksul. Pärast kasutamist saab Andrease risti kiiresti lahti võtta ja diskreetselt riidekappi või voodi alla paigutada.

     

    Kuidas kasutada Andrease risti sidumiseks?

     

    Andrease ristil on integreeritud seadmed alluva partneri ohjeldamiseks. Seda saab teha nahast käeraudade, käeraudade või köitega. Teie kujutlusvõimele ei ole piire seatud. On ainult üks piir: aeg! Igal orjal on füüsilised piirid ja neid saab Andrease ristil orjastamise ajal imeliselt uurida. Jalgade laiali seismine on juba väljakutse ja käte ülespoole sirutamine on veelgi ebamugavam. Lisaks muutuvad käed ise raskemaks ja raskemaks, sest veri voolab aeglaselt tagasi kehasse. Tulemuseks on tuimus. Just seepärast peaksite valima kvaliteetsed käe- ja pahkluude käeraudad. Soovitame meie spetsiaalseid käeraudu 9885 - kliki siia).

     

    Nüüd on ori ohjeldatud - ja mis nüüd? Noh, nüüd algab tõeline BDSM-seanss. Saate keha takistusteta uurida ja erogeenseid tsoone vastavalt stimuleerida. Kui ori on fikseeritud Andrease risti poole, võite muidugi lisada ka peksmise ja/või piitsutamise sessiooni. Oluline on, et te pööraksite tähelepanu oma orja signaalidele. Seega pidage meeles Safeword ja esitage vajaduse korral küsimusi.

     

    Mis on BDSM-i Andrease rist?

     

    Seda võib näha igal raudteeülesõidukohal ja seda mainitakse ka Piiblis: Andrease rist! Andrease rist bondage'i kontekstis on inimsuurune X-kujuline rist (sageli nimetatakse seda lihtsalt ristiks). See sai oma nime apostel Andrease järgi, kes väidetavalt mõisteti umbes 60. aasta paiku pKr. ristilöömise läbi surma X-kujulisel ristil. Andrease rist orjapidamises on tavaliselt valmistatud puidust või metallist ja seda kasutatakse passiivse partneri (põhja või orja) kinnipidamiseks. Passiivse partneri esi- ja tagakülg on aktiivsele partnerile vabalt ligipääsetav, Top, ning jäsemed on laiali ja fikseeritud.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Muud andmed: Metallist Andrease rist
    • Statiiviga
    • Materjal
    • Komplektis on paigaldusmaterjal
    • Omab mitmeid kinnituskohti.
    • Kõrgus on 2,30 m, aluse pindala on umbes 1 m²
    • Kuna orja jalad on põrandal ka Andrease risti külge kinnitamise ajal, ei ole selle kinnitusviisi puhul peaaegu mingeid riske. Siiski tuleks tähelepanu pöörata käte vereringele, mis võib seiskuda, kui ori on liiga kaua fikseeritud.
    • Andrease rist on nüüd igas dominatrixi stuudios standardvarustus. Paljudes swingerklubides on ka spetsiaalselt Andrease ristiga varustatud BDSM-toad. Bondage'i risti võib üha sagedamini leida ka eramajadest. Kui ori on seotud ristiga, ei tohi teda kunagi üksi jätta. Isegi muidu tühised probleemid võivad sellisel viisil ohjeldamisel olla tõsiste tagajärgedega. Astma- või südameprobleemidega inimesed peaksid üldiselt hoiduma Andrease risti külge sidumisest.

     

     

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Wunderbar

    Schnell aufzubauen und auch wieder abzubauen, sehr gutes Stecksystem, komplett kippsicher, alles sicher und wunderbar verarbeitet. Hand- Fußfesseln und ein Bauchgurt lassen sich im Handumdrehen anbringen. Preis unschlagbar für diese Qualität.

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Una croce di Sant'Andrea che ho sempre sognato

    La croce di Sant'Andrea è molto ben fatta, estremamente stabile e sicura da usare. Consigliato!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Produit de qualité

    Très bonne finition, très stable et sûre. Envoi discret à Marseille.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Quality made in Germany

    Prompt delivery to Chicago. It came as it displayed. Happy with it.

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    großartig und universell

    Es gibt wahrlich keine bessere Möglichkeit als ein Andreaskreuz, die Sklavin bzw. den Sklaven ruhiggestellt zu präsentieren und dann nach Belieben zu betrachten, zu berühren, zu behandeln oder auch nur "zappelnd" warten zu lassen. Da muss man aufpassen, dass die Fantasie nicht durchgeht.

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Püha Andrease rist BDSM - BDSM mööbel - BDSM rist - Bondage Cross - Bondage Cross

    Püha Andrease rist BDSM - BDSM mööbel - BDSM rist - Bondage Cross - Bondage Cross

    Peale põhikuju ei ole uuenduslikul Andrease ristil 2. 0 enam palju ühist puust orjaristidega. Tänu metallist raamile on see Andrease rist äärmiselt stabiilne, vastupidav ja turvaline kasutada bondage'is. Kvaliteetsete materjalide kasutamine ja läbimõeldud konstruktsioon teevad meie Andrease ristist turvalise ja universaalselt kasutatava BDSM-mööbli.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: