Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM kaelarihmad

Uudiskiri

Shibari Bondage - kaelarihm koos rihmaga

See imeline aksessuaar ühendab endas traditsioonilise jaapani sideme esteetika ja kvaliteetsete materjalide kvaliteedi. Naudi oma Dom või armukese poolt avalikus kohas või kodus rihma otsas juhtimist selle Shibari kaelarihma ja punutud köiest valmistatud rihmaga.

Rohkem infot

3151/00

saadaval

    Rohkem infot

    See imeline aksessuaar ühendab endas traditsioonilise jaapani sideme esteetika ja kvaliteetsete materjalide kvaliteedi. Nautige, kui teie Dom või armuke juhib teid avalikus kohas või kodus selle Shibari kaelarihma koos punutud köiest valmistatud rihmaga. Kaelarihma saab lukustussõlme abil reguleerida vastavalt kaela ümbermõõdule ja see sobib nii naistele kui ka meestele.

     

    Mis on selle MEO Shibari-seeria toote juures erilist?

     

    Shibari on traditsiooniline Jaapani köie sidumise kunst. Kõlab keeruliselt, aga see ongi nii. Just seetõttu on MEO ® tootearendajad Saksamaalt teinud koostööd Tokyo juhtivate BDSM-ekspertidega ja kujundanud sarja valmis kinnipidamisvahendeid, mis põhinevad Shibari-köitmisel. Kuna need ahelad on juba Jaapanis käsitsi valmistatud, saate kohe alustada, ilma et peaksite keerulist sõlmitehnikat omandama.

     

    Lisaks bondage'i hammustuskapslile, Shibari bondage'i kaelarihmale koos köie rihmaga, sisaldab sari ka Shibari käeraudu, Jaapani piitsa ja isegi täielikku Hogtie komplekti. Puuvillasest köiest valmistatud sõlmedega ahelad ei näe mitte ainult Shibari moodi ja stiilsed välja, ahelad ja tarvikud on ka mugavad kanda, on nahale pehmed ja ei lõika sisse. Sidumisrihmad on kiiresti paigaldatavad - ideaalsed kõigile bondage'ile ja ka algajatele!

     

    Tähtsündmused:

     

    • Käsitsi valmistatud kaelarihm koos juhtjoonega shibari välimuses.
    • Vähendatud, kuid elegantne disain erootilise bondage esteetika jaoks.
    • Punutud looduslik köis, 100% kehakindel ja kemikaalivaba
    • Kõrge kandmise/ bondage mugavus: puuvillased köied on pehmed ja ei lõika sisse.
    • Kindlasti vajalik kõigile, kes on Dom/sub suhe.

     

    Mida tähendab Shibari Bondage?

     

    Shibari pärineb Jaapanist ja tähendab midagi sellist nagu "siduda". Seetõttu räägitakse sageli Jaapani bondage'ist. Shibari on aga palju rohkem seotud bondage'i kunsti endaga kui võimu ja domineerimise teostamisega. Kui puhas BDSM-köitmine on selle selgitamine, kes on Top ja kes on Bottom, siis shibari on seotud köitmise kunstiga ise. Bondage'i praktiseerija jaoks seisneb rahulolu tavaliselt selles, et ta näeb, kuidas köidetud isik kunstlikult seotud ja liikumisvõimetult tema ees lamab. Selle täiusliku sidumise jaoks on palju erinevaid tehnikaid. Mõnda kasutatakse lihtsalt selleks, et liikumisvõimetuks muuta Bottom. Teised on ajalooliselt inspireeritud ja nende eesmärk on rõhutada ja rõhutada seotud keha esteetilisust.

     

    Kuidas toote eest hoolitseda?

    Puhastage köis jooksva vee all kerge seebiga. Kui soovite põhjalikumat puhastamist, kasutage meie sprei VERYCLEAN.

     

    Lisateave:

     

    • Shibari sidumiskaelarihm koos rihmaga
    • Kaelarihma läbimõõt: 12 cm - 30 cm
    • Universaalne suurus
    • Materjal: Parim Jaapani puuvillane puuvill
    • Meie Shibari-seeria toodetega tunned väga sensuaalset köie tunnet oma nahal. Kõik selle sarja tooted on MEO jaoks käsitsi kootud Jaapanis elastsest, siledast puuvillast.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Amazing quality

    Really really impressed with the quality and feel of the collar,

      Hindamine 

      Gute Qualität!

      Das Set von MEO ist solide und einwandfrei verarbeitet. Drückt nicht, kratzt nicht und hinterlässt somit auch keine Spuren, wie man es von anderen Materialien kennt. Ist auf jeden Fall das Geld wert.

        Hindamine 

        Sicuramente valido.

        Bello e robusto. Materiale sicuramente di qualità.

          Hindamine 

          Extremely comfortable!

          Amazing collar really comfortable . my Mistress has me ware it 24/7 and loves it would highly recommend it and well with the price

            Hindamine 

            Eine Halsfessel, die auch Ihm passt.

            Die Halsfessel ist mehr als ausreichend weit auch für einen Männerhals und man kann sie auch zum Choken nutzen. Sehr robust und sorgfältig verarbeitet. Eine angebrachte Leine rundet das Gesamtpaket ab.

              Hindamine 

              Überaus zufrieden!

              Steht meinem Sklaven ausgezeichnet und man kann es sehr, sehr eng ziehen. Mir gefällt, dass das Halsfessel und die Leine solide aus Seil sind, und die Halsfessel dennoch sehr hautfreundlich und verstellbar ist. Ich habe das Halsband, wie jedes Bondage Toy und SM Equipment, das ich an anderen verwende, erst bei mir selber ausprobiert und muss sagen, dass der Tragekomfort ausgezeichnet ist und die Halsfessel sich daher auch für längeres Tragen eignet.

                Hindamine 

                Alta qualità

                Alta qualità del prodotto, sfizioso anche nei dettagli.

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Shibari Bondage - kaelarihm koos rihmaga

                  Shibari Bondage - kaelarihm koos rihmaga

                  See imeline aksessuaar ühendab endas traditsioonilise jaapani sideme esteetika ja kvaliteetsete materjalide kvaliteedi. Naudi oma Dom või armukese poolt avalikus kohas või kodus rihma otsas juhtimist selle Shibari kaelarihma ja punutud köiest valmistatud rihmaga.

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Ka teised kliendid ostsid:

                  30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: