Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM kaelarihmad

Uudiskiri

Lukustatav nahk Posture Collar - must/sinine

Nautige domineerimist ja allumist meie lukustatava musta/sinise nahaga Posture Collar. See BDSM-kaelarihm on valmistatud vastupidavast nahast ja selle tihe istuvus tagab, et kasutaja pea ja kael on fikseeritud püstises asendis.

Rohkem infot

3333/00

saadaval

    Rohkem infot

    Nautige domineerimist ja allumist meie lukustatava musta/sinise nahaga Posture Collar. See BDSM-kaelarihm on valmistatud vastupidavast nahast ja selle tihe istuvus tagab, et kasutaja pea ja kael on fikseeritud püstises asendis. Musta ja sinise värvi stiilne kombinatsioon annab meie nahast Posture Collar silmatorkava ja ahvatleva esteetika, mis kõnetab meeli ja ergutab kujutlusvõimet. Selle nahast Posture Collar abil saate kogeda uut tüüpi BDSM-i, väljendades alistumist või domineerimist ning kogedes intensiivset võimu ja kontrolli tunnet. Kogege BDSMi võlu ja kirge koos Posture Collar, mis on ideaalne aksessuaar nõudlikele bondage'i armastajatele.

    Mis on selle nahast valmistatud Posture Collar juures erilist?

     

    MEO ® poolt käsitsi valmistatud Posture Collar puhul kasutatakse ainult peeneid lehmanahkasid, mis teeb kaelarihma eriti vastupidavaks ja tagab väga hea kandmismugavuse bondage'i ajal. Posture Collar istub tihedalt ja mugavalt ümber kaela. Vööga sarnaste metallsokkidega saab Posture Collar sulgeda ja reguleerida mis tahes kaelapiirkonnale. Kolm integreeritud D-rõngast, mis on valmistatud roostevabast terasest, pakuvad võimalust integreerida Posture Collar optimaalselt bondage-sessiooni. Näiteks saab külge kinnitada pilliroo, ketid koos haakekonksudega, käeraudad või bondage-köie. Kvaliteetsed pandlad ja neetid koos reljeefse MEO ® logoga, mida me kasutame, muudavad meie Posture Collar mitte ainult võltsimiskindlaks, vaid ka nii vastupidavaks, et see sobib ideaalselt ka pikemateks ja intensiivsemateks BDSM-sessioonideks. Spetsiaalsed pandlad tagaküljel võimaldavad Posture Collar lukustada väikeste tabalukkudega. Kaasas on kaks sama võtmega tabalukku ja 4 võtit. Alternatiivselt saab Posture Collar lukustada ka meie elektroonilise ajalukuga MEOBOND. Sobivad nahast käe- ja jalarihmad leiad ka meie BDSM-poest.

     

    Posture Collar - Õiget asendit tuleb õppida!

     

    Posture Collar on nahast kaelarihm, mida kasutatakse spetsiaalselt BDSM-praktikateks. See on anatoomilisema kujuga, kõrgem ja jäigem kui tavaline krae ning sunnib kandja pea ülespoole, mille tulemuseks on püstisem kehahoiak. Samuti on see tihedam ja istub väga tihedalt ümber kaela, et piirata pea liikumist ja saavutada konkreetne asend. BDSM-suhtes võib Posture Collar olla allumise ja domineerimise sümboliks. Lisaks võib seda kasutada kasvatusvahendina, et sundida kandjat võtma püstisemat asendit ja olema kuulekam. BDSM-keeles nimetatakse Posture Collar sageli "poosipaelaks" või "domineerimiskaelaks". Nahast Posture Collar kandmine võib luua sügavama sideme asjaosaliste, Top ja Sub vahel.

     

    Miks on Posture Collar bondage'is nii populaarne?

     

    Nahast Posture Collar on eriti populaarne BDSM-skeenes, kuna see pakub võimalust väljendada domineerimist ja absoluutset allumist. Kaelarihma kandmine võib olla kandja jaoks sensuaalne kogemus, kuna see istub väga tihedalt ja piirab tugevalt pead ja kaela, andes piiratuse ja kontrolli tunde. BDSM-kaelarihm võib olla ka domineeriva partneri selge sümbol, aidates luua suhetes kontrolli ja domineerimist.

     

    Kuidas hooldada ja puhastada nahka Posture Collar?

     

    Posture Collar puhastatakse lihtsalt niiske lapiga. Nahast Posture Collar hooldamiseks võite aeg-ajalt kasutada head nahkrasva, mis sobib siledale nahale. See hoiab Posture Collar naha eriti elastseks. Ainult korraliku hoolduse korral jääb nahk Posture Collar optimaalsesse seisundisse ning on vastupidav ja kauakestev.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • BDSM pooskaelarihm
    • Materjal: nahk, roostevaba teras
    • Eriti kõrge, polsterdatud, tugevast nahast valmistatud kaelarihm, mis paigutab ja fikseerib pea tugevalt.
    • Kahekordse luku sulgemisega seljal ja kolme kindlalt kinnitatud D-rõngaga.
    • Komplektis on kaks ühesuguse võtmega tabalukku ja 4 võtit.
    • Maksimaalne kõrgus ca 17,5 cm, laius 42 cm
    • Oluline on märkida, et pooskaelarihma tohib kasutada ainult kokkuleppel ja ohutusabinõudega, et vältida võimalikke vigastusi või emotsionaalseid kahjustusi. Enne Posture Collar'i kasutamist on alati oluline selgelt suhelda, et kõik asjaosalised oleksid nõus ja teaksid oma piire.
    • BDSM veebipood: Avastage BDSM-i põnev maailm MEO-ga, mis on teie juhtiv veebipood kvaliteetsete BDSM-toodete jaoks. Sukeldu võrgutamise, domineerimise ja pühendumise maailma. Meie valikus on lai valik peenestatud nahast orjapandasid ja poosipandasid, mis on spetsiaalselt loodud BDSM-i armastajate nõudlike vajaduste rahuldamiseks. Meie nahast orjakaelused kehastavad kvaliteeti, elegantsust ja sensuaalsust. Iga üksik kaelarihm on hoolikalt käsitsi valmistatud, et vastata kõrgeimatele standarditele. Pehme nahatekstuur ja hoolikas käsitöö annavad igale kaelarihmale võrratu esteetika. Olgu see siis klassikaline must kaelarihm, pilkupüüdev disain või reguleeritavad valikud, meil on igale maitsele sobiv kaelarihm. Meie poosikaelad ei ole mitte ainult uimastavad pilkupüüdjad, vaid ka võimsad poosikontrolli vahendid. Need kaelused on spetsiaalselt loodud selleks, et aidata saavutada teie partneri püstine ja alandlik kehahoiak. Oma tugevate materjalide ja reguleeritavate kinnitustega pakuvad nad nii mugavust kui ka tõhusat kontrolli. Tunnetage võimu, mis teil on oma alistuva partneri üle, kui panete ta meie Posture Collar abil õigesse asendisse. MEOs teame, kui oluline on kvaliteet ja ohutus. Meie tooted on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis seisavad vastupidavuse ja usaldusväärsuse eest. Pöörame suurt tähelepanu detailidele ja tagame, et iga kaelarihm ja Posture Collar vastavad kõrgeimatele standarditele. Võite loota meie toodetele, et viia oma BDSM-sessioonid järgmisele tasemele. tellige MEO-lt juba täna ja avastage BDSM-i lõputud võimalused. Olenemata sellest, kas olete kogenud meister või uudishimulik ori, on meie BDSM-poes olemas tarvikud ja tooted, mida vajate oma fantaasiate ellu äratamiseks. Ärgake kirge ja uurige oma piire MEO nahast orjapannad ja pooskaelad. Usaldage teadmisi ja kvaliteeti, mis on teinud meist BDSM-skene usaldusväärse nime.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Absolut begeistert von diesem erstklassigen Leder-Posture-Collar

    Ich muss unbedingt meine Begeisterung für das BDSM-Posture-Collar aus Leder teilen, das ich kürzlich gekauft habe! Es hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern bei weitem übertroffen, und ich kann es kaum erwarten, euch bald noch mehr darüber zu erzählen.

    Zuerst einmal war der Versand unglaublich schnell – ich hatte das Paket bereits am nächsten Tag bei mir in Salzburg! Das nenne ich mal blitzschnellen Service. Schon beim Auspacken konnte ich die hohe Qualität des Collars erkennen: Das Leder ist butterweich und angenehm auf der Haut, ohne dabei an Stabilität zu verlieren.

    Das Design des Posture-Collars ist einfach fantastisch. Es ist nicht nur ästhetisch ansprechend, sondern auch extrem funktional. Es hält den Kopf in einer aufrechten Position und unterstreicht damit meine devote Haltung beim Bondage. Das verstellbare Verschlusssystem ermöglicht eine individuelle Anpassung, sodass es für unterschiedliche Halsumfänge perfekt geeignet ist. Außerdem ist es sogar abschließbar!!!! Ich bin auch begeistert von der Robustheit und Qualität dieses Collars. Es ist klar, dass hier Wert auf hochwertige Materialien und sorgfältige Verarbeitung gelegt wurde. Selbst nach mehreren intensiven Sessions sieht das Collar immer noch aus wie komplett neu – kein Reißen, kein Verblassen, einfach top!

    Insgesamt kann ich dieses BDSM-Posture-Collar aus Leder jedem empfehlen, der auf der Suche nach einem stilvollen, hochwertigen und langlebigen Accessoire für seine BDSM-Sessions ist. Es hat mich wirklich überzeugt und wird definitiv zu meinem Lieblingsstück in meiner Sammlung!

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Lukustatav nahk Posture Collar - must/sinine

    Lukustatav nahk Posture Collar - must/sinine

    Nautige domineerimist ja allumist meie lukustatava musta/sinise nahaga Posture Collar. See BDSM-kaelarihm on valmistatud vastupidavast nahast ja selle tihe istuvus tagab, et kasutaja pea ja kael on fikseeritud püstises asendis.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: