Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Luksuslik anaalpistikud

Uudiskiri

Klaasist anaalpistik

Klaas butt plug tagab teile imeliselt täidetava ja turvalise naudingu: Tänu klassikalisele kujule, koonilisele otsale ja sujuvalt sileda pinnale libiseb läbipaistev klaasist anaalpistik peaaegu iseenesest. 4 cm läbimõõduga klaasist anaalpistik avaldab põnevat survet ja stimuleerib teie anaalpunkti naudingut.

Rohkem infot

2523/00

saadaval

    Rohkem infot

    Klaas butt plug tagab teile imeliselt täidetava ja turvalise naudingu: Tänu oma klassikalisele kujule, koonilisele otsale ja sujuvalt siledale pinnale libiseb läbipaistev klaasist anaalpistik peaaegu iseenesest. 4 cm läbimõõduga klaasist anaalpistik avaldab põnevat survet ja stimuleerib teie anaalpunkti naudingut.

     

    Kuna klaasist anaalpistik on valmistatud 100% borsilikaatklaasist, on see absoluutselt purunematu ja sellel on ka muid suurepäraseid omadusi. Kui paned klaasist anaalpistiku enne sisestamist külmikusse, tõmbuvad päraku närvilõpud kokku ja pakuvad eriti intensiivset elamust.

     

    Klaasist anaalpistik sobib algajatele:

     

    Vormiline, kvaliteetne, purunemiskindlast ja purunemiskindlast borosilikaatklaasist anaalpistik sobib nii algajatele ja uudishimulikele kui ka edasijõudnutele, kes soovivad kvaliteetset klassikalise disainiga klaasist anaalpistikut enda omaks nimetada. Täiesti läbipaistvat klaasist anaalpistikut saab kerge vaevaga sisestada vähese EZ2FUCK libestusainega. Klaasist anaalpistik sobib ka anaalseks venitamiseks.

     

    Need on veenvad eelised:

     

    • Väärikas disain: Ainuüksi käsitsi valmistatud.
    • Laia jalaga: Takistab liiga sügavat sisestamist.
    • Kuum või külm nauding: Klaasist anaalpistikut saab soojendada/jahutada.
    • Hüpoallergeenne: Lihtsalt istu maha ja naudi.

     

    Kuidas kasutada klaasist anaalpistikut?

     

    Glass Anal Plug'i kasutamine on tõesti üsna lihtne! Lihtsalt sisestage Glass Anal Plug aeglaselt anaalselt. Väike libestusaine, nagu EZ2FUCK firmalt MEO ®, annab teile lisapartii. Pane klaasist anaalpistik eelnevalt kuuma või külma vette ja oota lühikest aega, kuni see saavutab õige temperatuuri.

     

    Mis on klaasist anaalpistiku juures nii erilist?

     

    Läbipaistev klaasist anaalpistik masseerib sind eriti intensiivselt seestpoolt! Klaas on ohutu materjal ja seda ei iseloomusta mitte ainult erilised omadused: Pane klaasist anaalpistik sügavkülma, küttekehale või sooja vette, et klaasist anaalpistik võtaks temperatuuri. Meie klaasist anaalpistik on individuaalselt käsitsi valmistatud, sujuvalt töödeldud, täiesti ohutu kasutada ja jõuab teie koju eriti kaunis pakendis. Veelgi lõbusamaks seksi ajal.

     

    Kuidas puhastada klaasist anaalpistikut?

     

    Klaasist anaalpistiku erimaterjali saab soojendada vees või jahutada külmikus. Nii saad erootilised hetked veelgi põnevamaks muuta. Siledat, libedat materjali on lihtne puhastada kerge seebi ja veega. Hügieeniliseks puhastamiseks soovitame meie pihustit VERYCLEAN. Maksimaalse naudingu saamiseks kasutage MEO® libestusainet EZ2FUCK.

     

    Mida peab arvestama klaasist anaalpistiku puhul?

     

    Enne klaasist anaalpistiku sisestamist testige selle temperatuuri oma käel. Kui temperatuur on liiga kuum või liiga külm, ärge sisestage klaasist anaalpistikut. Klaasist anaalpistik on eriti purunemiskindel ja tugevalt käsitsi valmistatud.

     

    Rohkem üksikasju:

     

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Entra ed esce con facilità

    L'ho preso per cominciare, avevo un po' paura all'inizio, ma poi mi sono dovuta ricredere. Entra ed esce con facilità e per chi non ha mai provato è della dimensione giusta.

      Hindamine 

      Gives a deep stretch

      Advantages:
      Huge, thick and gives a deep stretch.
      Disadvantages:
      Can be challenging

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Klaasist anaalpistik

      Klaasist anaalpistik

      Klaas butt plug tagab teile imeliselt täidetava ja turvalise naudingu: Tänu klassikalisele kujule, koonilisele otsale ja sujuvalt sileda pinnale libiseb läbipaistev klaasist anaalpistik peaaegu iseenesest. 4 cm läbimõõduga klaasist anaalpistik avaldab põnevat survet ja stimuleerib teie anaalpunkti naudingut.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      13 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: