Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Meditsiinilised piirangud

Uudiskiri

Lukustatavad nahast käeraudad - Edition Dr Sado

Need käeraudad ei ole mitte ainult erakordne käsitöö, mis peaks leidma oma koha igas BDSM-kollektsioonis, vaid ka funktsionaalne aksessuaar, mis võimaldab passiivse partneri maksimaalset immobiliseerimist ja kontrollimist.

Rohkem infot

1887/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    MEO esitleb uhkusega Dr Sado Edition lukustatavaid käeraudu - austusavaldus ajalooliste meditsiinipatsientide kinnipidamisvahendite täpsusele ja rafineeritud esteetikale. Need käeraudad ei ole mitte ainult erakordne käsitöö, mis peaks leidma oma koha igas BDSM kollektsioonis, vaid ka funktsionaalne aksessuaar, mis võimaldab passiivse partneri maksimaalset immobiliseerimist ja kontrollimist.

    Inspireeritud traditsiooniliste haiglate kinnipidamisvahendite tugevast ja funktsionaalsest disainist, mida kasutati kunagi psühhiaatriaasutustes eriti tõrksate patsientide ohjeldamiseks, ühendab Dr Sado väljaanne nende ajalooliste mudelite pärandi ja funktsionaalsuse kaasaegsete BDSM-tavade esteetika ja nõudmistega. Käeraudu iseloomustab nende kahevärviline disain ja eriline õmblus, mis annab neile autentse välimuse ja toob need väga lähedale möödunud aegade originaalidele.

    Käeraudade disain on teadlikult kujundatud nii, et neid oleks lihtne kasutada, sest hetke kuumuses peavad asjad toimuma kiiresti: Käeraudad pannakse ümber randme, metallvarda tõmmatakse läbi avause ja kinnitatakse kinnitusega. Paindluku valiku paindlikkus - kas traditsiooniline tabalukk, kaablipael või uuenduslik digitaalne ajalukk MEOBOND - võimaldab kohandada seda vastavalt patsienti raviva "arsti" vajadustele ja soovidele. ....

    Nahast kinnitusrihmade hooldus ja korrashoid:

    Selleks, et Dr. Sado käeraudade kvaliteet ja ilu püsiksid pikaajaliselt, on vajalik teatav hooldus. Ehtne nahk on elav materjal, mis omandab iseloomu ja elastsust õige hoolduse abil. Soovitame käeraudu pärast iga kasutamist puhastada pehme, kergelt niiske lapiga, et eemaldada higi ja muud jäägid. Põhjalikumaks puhastamiseks tuleks kasutada spetsiaalset nahapuhastusvahendit. Hilisem töötlemine nahahooldusvahendiga tagab, et käeraudade nahk jääb pehmeks ja elastseks. Aja jooksul tekib nahale ainulaadne patiin, mis muudab käeraudad eriliseks ja isiklikult väärtuslikuks tükiks.

    Edition Dr. Sado on meisterlikult suutnud ühendada patsiendi ohjeldamise ajaloolise olemuse kaasaegse BDSM-i nõuete ja esteetikaga. Need käeraudad ei ole mitte ainult bondage'i aksessuaar, vaid ka partnerite vahelise kire, pühendumise ja sügava seotuse väljendus.

    MEOBOND - digitaalne ajamõõtja bondage'ile:

    Digitaalne ajamõõtja MEOBOND on uuenduslik vahend enese sidumiseks ja ajaliselt kontrollitavaks vooruseks, mida saab programmeerida kuni 100 tunniks. See talub 130 kilogrammi tõmbejõudu ja sobib ideaalselt erinevate BDSM-tarvikute, näiteks käeraudade, voorusvööde, puuride ja kurgide jaoks. MEOBONDi on lihtne kasutada ja see võimaldab teil nautida isikupärastatud ja turvalisi BDSM-kogemusi, isegi kui olete üksi. Kasutage seda enda või oma partneri sidumiseks teatud ajaks ja avastage bondage'i ülimad mõõtmed. MEOBONDi ajalukk on põgenemiskindel ja ei mõista "palun vabasta mind, kullake", tagades tõelise alistumise ja absoluutse kontrolli kaotamise.

    Lisateave:

    • Lukustatavad nahast käeraudad.
    • Dr Sado väljaande lukustatavad nahast käeraudad on austusavaldus ajaloolistele meditsiiniliste patsientide kinnipidamisvahenditele.
    • Komplektis on kaks ühesuguse võtmega tabalukku 4 võtmega - valmis koheseks kasutamiseks (MEOBOND digitaalsed ajalukud on saadaval eraldi).
    • Mõõtmed 30 cm pikk ja 8 cm lai, reguleeritavad, et need sobiksid ideaalselt.
    • Mõeldud selleks, et pakkuda ülimat kontrolli ja ohjeldamist BDSM-seansside ajal, pakkudes samal ajal suurt mugavust.
    • Dr Sado Editioni käeraudade abil ei ärata mitte ainult meditsiinilise bondage'i põnevat ajalugu, vaid loote ka unikaalseid ja unustamatuid alistumise ja usalduse hetki.
    • Meditsiiniline mäng: Medical Play on teatud tüüpi rollimäng, kus seksuaalpartnerid võtavad arsti ja patsiendi rollid. Tavaliselt võtab domineeriv partner oma alistuvat patsienti raviva arsti rolli. Meditsiiniline mäng võib olla meditsiinilise fetišismi aspekt või lihtsalt võimalus, kuidas paar saab oma seksuaalelu huvitavate rollimängudega vürtsitada. Meditsiinilist mängu võib nimetada ka meditsiiniliseks perverssuseks. Seda tüüpi mängus on selge ja ilmne võimutasakaalustamatus. Meditsiinilises keskkonnas on arst see, kellel on teadmised, vahendid ja luba teatud protseduuride tegemiseks. Kui arst ütleb meile, et me vajame pärasoole uuringut, siis me ei saa ju vastu vaielda? See võimusuhe sobib hästi D/s mängudeks, kus üks partner (patsient) paneb end teise (arsti) armu alla.

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Super Handfesseln

    Super Handfesseln, die ordentlich was halten und optisch gut was hermachen: man fühlt sich direkt an ein Asylum aus den 60er Jahren erinnert. Perfekt zum fixieren und für jedes Rollenspiel im weißen Bereich.

    • 1 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Geile Sache !

    Geile Sache ! macht sich echt gut ! sehr angenehm für Anfänger ! Preis ist okay gut verarbeitet viel Spaß dabei

    • 1 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Lukustatavad nahast käeraudad - Edition Dr Sado

    Lukustatavad nahast käeraudad - Edition Dr Sado

    Need käeraudad ei ole mitte ainult erakordne käsitöö, mis peaks leidma oma koha igas BDSM-kollektsioonis, vaid ka funktsionaalne aksessuaar, mis võimaldab passiivse partneri maksimaalset immobiliseerimist ja kontrollimist.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    8 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: