Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Real Ass Play

Uudiskiri

FIST-X - Pre fisting Vibraator

See sensatsiooniline leiutis, eel fisting Vibraator, mitte ainult inspireerib fisting Kogukonda! Teid hämmastab, kui lihtne ja lihtne võib äkki olla käe või rusika läbitungimine. FIST-X venitab soojuse, vibratsiooni ja sfäärilise pea abil pärakut, soojendab sulgurlihaseid ja lõdvestab neid.

Rohkem infot

3085/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See sensatsiooniline leiutis, eel fisting Vibraator, mitte ainult inspireerib fisting Kogukonda! Teid hämmastab, kui lihtne ja lihtne võib äkki olla käe või rusika läbitungimine. FIST-X venitab soojuse, vibratsiooni ja sfäärilise pea abil pärakut, soojendab sulgurlihaseid ja lõdvestab neid. See valmistab teid ette põnevaks seksiks fisting Seksiks. FIST X sobib ka päraku treenimiseks, ettevalmistuseks suurte anaalmänguasjade jaoks - ja muidugi fistinguga alustajatele!

     

    Kõvemad, kuid põnevad seksiharjutused, nagu anaal- või fist fisting või rusikaga keppimine nõuavad optimaalset ettevalmistust! Patenteeritud FIST X muudab vastavad piirkonnad vähem tundlikuks, tagab turvalise ja lõdvestunud rusikaga libisemise ning kauakestva naudingu!

     

    Tähtsündmused:

     

    • fisting Professionaalid ja fisting Ja algajad armastavad Pre fisting MEO vibraator FIST X!
    • Isesoojendav massaažipea: isesoojendav massaažipea pakub eriti intensiivset tunnet, kuna see soojendab libestusainet, masseerib teie pärakut ja lõdvestab täielikult sulgurlihase.
    • Võimas vibratsioon: Naudi 6 kiirust ja 12 vibratsioonimustrit, mille vahel saad hõlpsasti vahetada. FIST X-i keskel asuvate suurte nuppude abil saate hõlpsasti erinevate seadete vahel vahetada!
    • Laetav & Premium Silikoon: Vibratsioonipulk on valmistatud kvaliteetsest, ftalaadivabast silikoonist, mis tundub siidiselt sile! Vibreeriv pulk on ka laetav.
    • Ühildub paljude fisting Kreemide ja määrdeainetega: FIST X pehme pea ühildub vee- ja õlipõhiste määrdeainetega.

     

    Mis on FIST X-i juures nii erilist?

     

    Valmistu kuumaks kohtinguks oma uue lemmikmänguasjaga FIST X! Ergonoomiliselt täiuslikuks vormitud Pre fisting Vibraator oma õhukese käepidemega sobib ideaalselt teie kätte ning seda on lihtne ja intuitiivne juhtida ja käsitseda. Meie kvaliteetsel silikoonist erivibraatoril on vibratsiooni- ja soojendusfunktsioonid, et teie pärak ja sulgurlihased oleksid seansiks optimaalselt ette valmistatud! fisting Sessiooniks! Naudi 6 vibratsioonikiirust ja 12 vibratsioonirežiimi ning imelist soojendusfunktsiooni, mis ei soojenda mitte ainult sinu sulgurlihast, vaid ka FIST X-i peas olevat libestusainet. Oleme varustanud FIST X-i käepideme suure ekraaniga ees, nii et saate igal ajal hõlpsasti seadistusi muuta. Vajutage nuppe, et uurida, mis teile kõige rohkem meeldib!

     

    Kuidas kasutada FIST X-i?

     

    Kasutage FIST X intuitiivselt oma lemmiklibestiga ja lõdvestuge. Lülita mänguasi sisse, kanna ümmargusele silikoonpeale veidi määrdeainet ja seejärel lülita soojusfunktsioon sisse. Määrdeaine soojeneb ja hetkega saate FIST X-i pead kasutada oma tundlikel erogeensetel tsoonidel ja masseerida oma pärakut! Nautige, kuidas teie sulgurlihased lõdvenevad ja vereringe paraneb. Libesti teeb ülejäänud töö ära: see on soe, sensuaalne ja märg! Kui olete valmis, võite alustada oma fisting Kui olete valmis, alustage oma seanssi ja näete, kui lihtne võib olla käe või rusikaga tungimine. Pärast kasutamist puhastage FIST XL lihtsalt VERYCLEAN spreiga, laadige uuesti ja olge valmis järgmiseks korraks!

     

    Kuidas FIST X-i puhastada?

     

    Puhastage FIST X lihtsalt vee ja maheda seebiga. Kui soovite desinfitseerivat puhastust, kasutage meie sprei VERYCLEAN.

     

    Millest pean veel teadlik olema?

     

    Ärge kasutage FIST X-i koos silikooni sisaldavate määrdeainetega. Need võivad kahjustada kvaliteetset materjali. Ainult FIST X-i pea ühildub silikoon- või õlipõhiste määrdeainetega. Soovitame meie libestusgeeli Alphamale AQUA, mis sobib eriti hästi kõvade seksitegevuste jaoks.

     

    Lisateave:

     

    • FIST X
    • Võimsad vibratsioonid: 6 kiirust ja 12 vibratsioonimustrit
    • Mõõdud: Kogupikkus 22 cm, pea läbimõõt 5 cm.
    • Materjal: silikoon, ABS plastik
    • FIST X on kuumutatav kuni 45 kraadini.
    • Lihtsalt loetav ekraan
    • Kasutage FIST X-i laadimiseks magnetilist USB-kaablit. Laadimisaeg ei ole pikem kui 2-3 tundi.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Muy bueno

    Ya teníamos un masajeador, más antiguo y más grande.. Por lo qué al sacar este del envoltorio nos pareció muy pequeño.
    Despues de probarlo por primera vez está encantada. Muy potente, muy buena sensación en mano y piel, estupendo para limpiar.
    Buena compra.

    • 1 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Absolute Empfehlung

    Der Fist-X ist etwas vom Besten was ich bei Meo gekauft habe. Bereits beim ersten Mal dehnte sich die Rosette enorm und entspannte den Schliessmuskel. Ich konnte meine Dildokollektion im wahrsten Sinne des Wortes vergrössern. Ich bin überzeugt, mit diesem Vibrator werde ich mein erstes Fisten sehr bald erleben. Tolles Produkt, nicht ganz billig, aber jeden Euro wert.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Je recommande

    Attiré par sa discrétion et ses côtés pratiques pas de câbles et waterproof, nous avons été séduit par la.puissance des vibrations. Les effets sont rapides et efficaces !! Je conseille tout de même l'utilisation d'un lubrifiant pour plus de confort. L'autonomie a l'air satisfaisante

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    My brain was almost on the wall!

    I bought this to use on my boyfriend before fisting, he loves it! But I decided to try it on myself, well what can I say, my brain almost flew out of my skull and ill be expecting a noise complaint letter from my landlord soon! I still haven't come round from it! I thought I'd gone blind for a moment, you should buy one! Guys be careful you may end up shooting through the roof.

    • 5 5-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Trés bonne qualité

    Produit arrivé rapidement, emballage soigné, fournis avec une petite pochette de transport très pratique et de plus, un manuel en Français !!! Et beaucoup de mode de vibration different Tres satisfait, je recommande !!!

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Fisting Pigs love it

    Fisting Pigs love it - Now I wonder why someone hasn't invented this before! Thank you MEO - you guys have improved my routine and my life.

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Besser

    Echt nicht übertrieben aber der Fist X ist eine geile Sache! Funktioniert einwandfrei und danach geht alles viel einfacher von Statten. Sonst habe ich immer mit verschiedenen Plugs trainiert. Aber das ist besser!

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Ottimo prodotto

    Non me l'aspettavo, ma funziona davvero alla perfezione per prepararsi..... :)

    • 5 5-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Quiet and comfortable

    Quiet and comfortable. Different from any other Wand Massager.

    • 5 5-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    FIST-X - Pre fisting Vibraator

    FIST-X - Pre fisting Vibraator

    See sensatsiooniline leiutis, eel fisting Vibraator, mitte ainult inspireerib fisting Kogukonda! Teid hämmastab, kui lihtne ja lihtne võib äkki olla käe või rusika läbitungimine. FIST-X venitab soojuse, vibratsiooni ja sfäärilise pea abil pärakut, soojendab sulgurlihaseid ja lõdvestab neid.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: