Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Suu kinnitus

Uudiskiri

Lukustatav BDSM gag 2.0

Meie nahast küüsi saab lukustada eestpoolt tabalukuga või digitaalse ajalukuga. Paljud ilusad detailid muudavad selle suukorvi väga mugavaks BDSM-seansi ajal. Kui otsite väga erilist küüti, siis on see lukustatav küütipesa just teie jaoks.

Rohkem infot

6766/00

saadaval

    Rohkem infot

    Meie nahast küüsi saab lukustada eestpoolt tabalukuga või digitaalse ajalukuga. Paljud ilusad detailid muudavad selle suukorvi väga mugavaks BDSM-seansi ajal. Kui otsite väga erilist suukorvi, siis on see lukustatav suukorv just teie jaoks.

    See kvaliteetsest nahast valmistatud suukorv ei jäta midagi soovida, sest suumaskis on integreeritud paks nahast suukorv, mis täidab täielikult alistuva partneri suu. Kvaliteetne nahk on äärmiselt mugav kanda, nii et kurgi ei pigista ega lõika sisse ka pikemaajalisel kandmisel. Samuti saab suukorvi tänu luku kinnitusele ideaalselt reguleerida mis tahes suurusega peaga. See tagab, et kurgi istub mugavalt ja kindlalt ka pikemate BDSM-sessioonide ajal.

    Lisaturvalisuse tagamiseks saate valida meie tavalise tabaluku ja meie uuendusliku digitaalse isekleepuva ajaluku MEOBOND vahel. MEOBOND ajalukk ei sobi ainult selle lukustatava kurgi, vaid ka meie lukustatavate käeraudade ja pahkluude ning mitmesuguste meie voorusvööde jaoks. MEOBONDi digitaalse ajaluku puhul otsustate teie, millal vabastamine toimub - maksimaalne reguleeritav aeg on muljetavaldav 100 tundi, mis muudab selle ideaalseks enese sidumise stsenaariumide jaoks.

    Lukustatav kurg on BDSM-i ja bondage'i armastajate jaoks hädavajalik tarvik. Tänu oma ainulaadsele disainile pakub lukustatav suukorv turvalist ja kontrollitavat suukorvi, mis on ideaalne erinevate BDSM stsenaariumide jaoks. Lukustatav suukorv ei ole mitte ainult alistumise sümbol, vaid ka praktiline aksessuaar domineerivatele partneritele kontrolli teostamiseks.

    Lukustatava suukorvi peamine omadus on selle turvafunktsioon. Kuna see on lukustatav, pakub see lisaturvalisust, mis tavalistel BDSM-kurgidel sageli puudub. Lukustatavat suukorvi saab avada ainult võtmeomanik, mis tekitab intensiivse domineerimise ja alistumise tunde.

    Lukustatava suukorvi mitmekülgsus on veel üks eelis. Kas seda kasutatakse võimu ja kontrolli mängudes või rollimängu osana, lukustatav suukorv on suurepärane BDSM aksessuaar, mida saab kasutada erinevates stsenaariumides. Meie lukustatavad kurgid on saadaval erinevates disainides, alates algajatele mõeldud kurgidest kuni professionaalsete kurgivariantideni, mis teeb neist mitmekülgse BDSM-toote.

    Lukustatava kurgi kandmismugavus on samuti oluline aspekt. Kvaliteetsed materjalid ja hoolikas töötlus tagavad, et meie lukustatavat suukorvi on mugav kanda pikka aega, ilma et see pigistaks või tekitaks nahaärritust.

    BDSM-skeenes on meie lukustatav suukorv populaarne vahend, mida hinnatakse selle vastupidavuse ja mugavuse tõttu. See pakub ainulaadset kombinatsiooni turvalisusest, kontrollist ja mugavusest, mistõttu on see ideaalne valik nõudlikeks BDSM-sessioonideks.

    Lukustatav suukorv on seega hädavajalik kõigile BDSM-praktikutele, kes otsivad turvalist, mugavat ja tõhusat suukorvi. Lukustatava suukorviga saab BDSM-kogemuse viia täiesti uuele tasemele.

    Rohkem üksikasju

    • Lukustatav BDSM-kork
    • MEO BDSM poe bestseller
    • Tarnekomplekt: Bondage'ile mõeldud kinkekork ja tabalukk koos graveeritud MEO logo ja kahe võtmega.
    • Selle suuosa on keeruliselt polsterdatud, et tagada suurepärane istuvus!
    • Kapsli ajalukuga / self bondage: Kapsli lukustamiseks saate kasutada meie tavalist tabalukku või meie digitaalset self bondage ajalukku MEOBOND. Meie MEOBOND ajalukk sobib bondage'ile, suukorvale ja voorusvöödele ning tagab, et teid vabastatakse alles eelnevalt määratud aja möödudes (maksimaalselt 100 tundi).

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Perfekter Knebel

    auch für die "Selbstknebelung" geeignet

    • 5 6-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Kein Laut

    Fühlt den Mund sehr gut aus.....für jemand der Probleme mit Würgereiz hat, ungeeignet

    • 7 7-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Abschliessbarer Knebel

    Ich weiß nicht, ob wir eine besondere Ausführung dieses Knebels bekommen haben (war mit ca 10cm schon wirklich lang bzw ragt tief in den Rachen hinein), aber neben der Knebelfunktion haben wir hier auch einen integrierten Deepthroattrainer erhalten. ;) Die breite Ausführung lässt kein Ausspucken mehr zu und das Leder duftet auch hier (wie bei bisher allen gekauften Lederartikeln) einfach wundervoll! Dadurch, dass man den Knebel auseinanderbauen kann, ist er prima zu reinigen und somit der Sitz der Schnalle auch variabel (wenn man zbsp nicht abschließen möchte, sonder „nur“ mit Schnalle am Hinterkopf schließen möchte). Volle Punktzahl.

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    So geknebelt konnte ich mich nicht befreien

    So geknebelt konnte ich mich nicht befreien; Knebel rein, schön stramm ziehen, abschließen, Schlüssel wegschmeißen .. und es wird ein geiles Wochenende ;-)

    • 4 5-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Padding gives this gag a powerful sensation of sealing.

    An excellent balance between comfort and muzzling. The padding gives this gag a powerful sensation of sealing.

    • 6 6-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    I have tried alot of gags, but this is the MOST comfortable

    I have tried alot of gags, but this is the MOST comfortable
    gag i ever tried on !!! If you want to wear a gag for hours,
    then this is the one you want to have in your toybox.

    I STRONGLY recommend this gag to all gaglovers ! Bite on ;)

    • 5 5-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Alles aus hochwertigem, echten Leder.

    Gutes Feeling, kein störender Geruch, neutraler Geschmack. Alles aus hochwertigem, echten Leder. Es fühlt sich tatsächlich so an, als würde eine starke Männerhand im Lederhandschuh den Mund zudrücken. GEILE VORSTELLUNG

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Like a GLOVED HAND over your mouth

    I love this gag. It feels like somebody has a GLOVED HAND over your mouth.

    • 6 6-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Extremely comfortable and great fitting

    Mine just arrived today- Extremely comfortable and great fitting- does indeed feel as if someones hand is firmly placed on your mouth.

    • 5 6-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    VERY INTENSE

    I don't think the picture on the site prepared me on how big the gag is. It covers the lower half of my face. It's f--king awesome actually. Very intense. I definitely got a rush the first time I put it on. It effectively muzzles me and is a great addition to my dog play sessions when I mouth off too much.

    • 6 6-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Lockable gag

    This is the most comfortable gag I've ever worn! The reviews are right on. It feels like a gloved hand over your mouth. Definitely didn't want to take it off. It's a comfortable mouthful and there's no way to spit it out...but who would want to?!

    • 7 7-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Lukustatav BDSM gag 2.0

    Lukustatav BDSM gag 2.0

    Meie nahast küüsi saab lukustada eestpoolt tabalukuga või digitaalse ajalukuga. Paljud ilusad detailid muudavad selle suukorvi väga mugavaks BDSM-seansi ajal. Kui otsite väga erilist küüti, siis on see lukustatav küütipesa just teie jaoks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: