Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Vibraatorid

Uudiskiri

Rocks-Off Oriel - luksuslik vibraator

Nautige absoluutselt sensuaalset naudingut Oriel luksusvibraatoriga Rocks-Off, mis on spetsiaalselt mõeldud paaridele, kes soovivad võimsamat stimulatsiooni. Elegantne välimus, kuid võimas jõudlus, Oriel vibraator vaimustab teid

Rohkem infot

2945/00

saadaval

Rohkem infot

Nautige absoluutselt sensuaalset naudingut Oriel luksusvibraatoriga Rocks-Off, mis on spetsiaalselt mõeldud paaridele, kes soovivad võimsamat stimulatsiooni. Elegantne välimus, kuid võimas jõudlus, Oriel vibraator rõõmustab teid. Tunnetage, kuidas see kohandub täiuslikult teie kehakontuuridega ja annab teile sügavaid vibratsioone täpselt seal, kus te neid kõige rohkem soovite.

 

10 suure intensiivsusega vibratsiooni- ja pulsatsioonirežiimi abil viib Oriel vibraator teid naudingute uuele tasemele. Paindlik pea pakub eriti täpset stimulatsiooni ja veekindel disain tähendab, et saate Oriel vibraatorit nautida ka duši all või vannis.

 

Oriel vibraator on ideaalne kaaslane erootilisteks seiklusteks, kas üksi või koos partneriga. See luksusvibraator ei inspireeri teid mitte ainult oma muljetavaldava jõudluse tõttu, sest selle abil kogete naudingu uut mõõdet ja unustamatuid hetki täis kirge. Julge ja kogege imelist stimulatsiooni, mida see vibraator teile pakkuda suudab. Laske end võrgutada, nautige nahasõbralikust silikoonist valmistatud sametiselt pehmet pinda ja kogege sensuaalseid tipphetki, mida te kunagi ei unusta.

 

Ainult 3 tundi kestva laadimisaja juures pakub Oriel vibraator Rocks-Off kuni 3 tundi mängurõõmu. Pange tähele, et parima kogemuse saamiseks peaksite kasutama veepõhist libestusainet, et kaitsta vibraatori kvaliteetset materjali. Pärast iga kasutamist soovitame vibraatorit põhjalikult puhastada vee ja meie VERYCLEAN spreiga, et saaksite oma uut seksimänguasja pikka aega nautida.

 

Rohkem üksikasju:

 

  • Oriel luksusvibraator alates Rocks-Off
  • Tagasihoidlik suurus, maksimaalne võimsus
  • Sensoorne, sametiselt pehme, kehasõbralik silikoon
  • 10 väga tugevat vibratsiooni ja pulsatsiooni taset
  • Paindlik pea täpse stimulatsiooni jaoks
  • 100% veekindel
  • LED impulss
  • Laadimine USB kaudu
  • 3 tundi laadimisaega kuni 3 tundi naudingut
  • Mõõdud: Läbimõõt max. 4,8 cm, läbimõõt min. 1,8 cm
  • Materjal: silikoon, ABS
  • Rocks-Off ja MEO on tuntud ettevõtted ja kaubamärgid, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete ja innovaatiliste seksimänguasjade tootmisele. Mõlemad ettevõtted on tuntud oma laia tootevaliku poolest, mis hõlmab nii vibraatoreid kui ka muid seksimänguasju. Rocks-Off ja MEO on teeninud maine kõrge kvaliteedi ja jõudlusega toodete pakkumisega. Nende seksimänguasju iseloomustab ahvatlev disain, kasutusmugavus ja võimas vibratsioon. Rocks-Off on eriti tuntud oma Bullet vibraatorite poolest, mis on väga populaarsed oma väikese suuruse ja võimsa vibratsiooni tõttu. Rocks-Off ja MEO pakuvad aga ka teisi vibraatoreid, eesnäärme stimulaatoreid, anaalhelmi ja palju muud. MEO ja Rocks-Off on pühendunud sellele, et aidata inimestel leida seksuaalset rahuldust ja muuta nende armuelu põnevamaks. Nende pühendumine kvaliteedile, innovatsioonile ja klientide rahulolule on teinud neist usaldusväärsed kaubamärgid seksimänguasjade maailmas.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

Rocks-Off Oriel - luksuslik vibraator

Rocks-Off Oriel - luksuslik vibraator

Nautige absoluutselt sensuaalset naudingut Oriel luksusvibraatoriga Rocks-Off, mis on spetsiaalselt mõeldud paaridele, kes soovivad võimsamat stimulatsiooni. Elegantne välimus, kuid võimas jõudlus, Oriel vibraator vaimustab teid

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: