Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Vibraatorid

Uudiskiri

ASSQUAKE - Paindlik anaalvibraator (suur)

Uus
  • ASSQUAKE - Paindlik anaalvibraator (suur)

Kui teil on juba kogemusi anaalstimulatsiooniga ja otsite veelgi intensiivsemat naudingut, on MEO® ASSQUAKE anaalvibraator ideaalne valik. See suurem versioon on spetsiaalselt välja töötatud neile, kes soovivad tungida sügavamale pärakusse ja nihutada naudingu piire.

Rohkem infot

3646/00

saadaval

    Rohkem infot

    Kui teil on juba kogemusi anaalstimulatsiooniga ja otsite veelgi intensiivsemat naudingut, on MEO® ASSQUAKE anaalvibraator ideaalne valik. See suurem versioon on loodud spetsiaalselt neile, kes soovivad tungida sügavamale pärakusse ja nihutada naudingu piire. Samas pakume ka väiksemat versiooni, mis sobib ideaalselt algajatele või neile, kes eelistavad õrnemat stimulatsiooni.

    ASSQUAKE anaalvibraatorit iseloomustab selle tugev, kuid paindlik disain. Sellel on 10 erineva tugevusega vibratsioonirežiimi, mis võimaldavad teil seda täiuslikult kohandada vastavalt teie individuaalsetele soovidele. Anaalvibraatori paindlikkus tagab, et see kohandub teie keha sisemise anatoomia ja liikumistega, pakkudes intensiivset stimulatsiooni teie lemmikkohtades.

    MEO® ASSQUAKE anaalvibraatoriga saate jõuda anaalstimulatsiooni uutesse kõrgustesse, mis on täiuslikult kohandatud teie soovidele ja eelistustele:

    ASSQUAKE anaalvibraator avaldab muljet oma uuendusliku disaini poolest, mis pakub paindlikkust kõikides suundades. See tähendab, et anaalvibraator kohandub sujuvalt teie liigutustega ja teie anaalikanali unikaalsete kontuuridega, et pakkuda igakülgset ja sihipärast stimulatsiooni. See paindlikkus võimaldab vibraatoril töötada erinevates suundades, et jõuda erinevate erogeensete tsoonideni. See paindlikkuse ja võimsa vibratsiooni täiuslik kombinatsioon muudab ASSQUAKE'i asendamatuks mänguasjaks kõigile, kes soovivad kogeda võimsat anaalstimulatsiooni.

    Anatoomiliselt kujundatud alus võimaldab ASSQUAKE'i anaalvibraatorit suurepäraselt manööverdada. Pöörlev stimulaator tagab, et iga kasutamine on avastusretk anaalekstaasi maailma. Vibraatori õhuke, kuid paindlik võll kutsub teid üles uurima kõiki teie anaalseid erogeenseid tsoone. Tänu veekindlatele omadustele saate vibraatorit nautida ka märjas keskkonnas.

    ASSQUAKE anaalvibraator on USB-laetav ja kaasas on laadimiskaabel, mis võimaldab kiirlaadimist vaid 90 minutiga kuni 110 minutit katkematut anaalset naudingut. Eriline omadus on tipptasemel mälukiip, mis salvestab teie lemmikseadistused ja kutsub need kohe esile, kui te anaalvibraatori järgmine kord sisse lülitate.

    Õige libestusaine ja nõuanded anaalvibraatori puhastamiseks:

    Parima elamuse saamiseks ASSQUAKE Long anal vibraatoriga soovitame kasutada ainult veepõhiseid libestusaineid, näiteks Aquameo. Need on spetsiaalselt loodud kaitsma vibraatori silikoonpinda ja samal ajal tagama õrna ja sujuva kasutamise. Vältige silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need võivad kahjustada anaalvibraatori materjali. Pärast iga kasutamist on oluline vibraatorit põhjalikult puhastada, et säilitada selle kvaliteet ja hügieenilisus. Soovitame seda loputada sooja vee ja maheda seebiga ning seejärel kasutada meie spetsiaalset puhastusspreid VERYCLEAN. VERYCLEAN tagab põhjaliku puhastamise ja desinfitseerimise, et teie ASSQUAKE anaalvibraator oleks alati valmis järgmiseks seikluseks.

    Lisainfot:

    • ASSQUAKE - pikk anaalvibraator
    • Veekindel mitmekülgseks lõbutsemiseks
    • Toiteallikas: Laetav USB kaudu (kaabel kaasas)
    • Materjal: nahasõbralik silikoon ja ABS
    • Mõõdud: Pikkus 12,75 cm, läbimõõt 2,5 cm
    • Tööaeg: kuni 110 minutit
    • Kiirlaadimisfunktsioon: Täielikult laetud vaid 90 minutiga
    • 10 mitmekülgset vibratsioonirežiimi individuaalseks naudinguks
    • Aquameo ja MEO on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.
    • Calexoticsaquameo on 1990ndatel asutatud Ameerika ettevõte, mis on tuntud seksimänguasjatööstuses oma innovaatiliste ja kvaliteetsete toodete poolest. Eriti tähelepanuväärsed on masturbaatorid, mis ulatuvad lihtsatest käsitsi juhitavatest mudelitest kuni elektrooniliselt juhitavate kõrgtehnoloogiliste mudeliteni ning mida iseloomustavad realistlikud materjalid ja interaktiivsed funktsioonid. Sarnaselt Calexotics saksa ettevõte MEO on samuti tuntud oma erinevate kõrgekvaliteediliste seksimänguasjade ja BDSM-toodete poolest. Mõlemat ettevõtet iseloomustab innovatsioon, kvaliteet ja kliendikesksus. Calexotics saksa ettevõte MEO ja Saksa ettevõte MEO panevad suurt rõhku turvaliste, usaldusväärsete ja kvaliteetsete toodete pakkumisele, mis vastavad paljudele seksuaalsetele eelistustele ja huvidele. Kuigi Calexotics ja MEO asuvad erinevates asukohtades, on neil ühine filosoofia, milleks on innovatsioon, kvaliteet ja püüdlemine klientide rahulolu poole.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Eccezionale

    Prodotto eccezionale, materiali fantastici e funzionamento impeccabile. Già provato e le sensazioni sono indescivibili, la lunghezza inseribile è perfetta per un primo approccio ma già adesso ne vorrei uno di dimensioni maggiori :-)

      Kirjutage oma ülevaade

      ASSQUAKE - Paindlik anaalvibraator (suur)

      ASSQUAKE - Paindlik anaalvibraator (suur)

      Kui teil on juba kogemusi anaalstimulatsiooniga ja otsite veelgi intensiivsemat naudingut, on MEO® ASSQUAKE anaalvibraator ideaalne valik. See suurem versioon on spetsiaalselt välja töötatud neile, kes soovivad tungida sügavamale pärakusse ja nihutada naudingu piire.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: