Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Nibuklambrid

Uudiskiri

Nibuklambrid 

Nibuklambrid - ühe kõige erogeensema tsooni stimuleerimine

Nibuklambrid pakuvad BDSM-i ajal õrnast kõvaks, veelgi rohkem naudingut ja magusat valu. Osta nibuklambreid ja BDSM-klambreid MEOst ✓ kiiresti ✓ diskreetselt ✓ odavalt.

12
lehekülje kohta
Näita 25 - 36 50 objektist 25 - 36
Näita 25 - 36 50 objektist 25 - 36

Nibuklambrid - ühe kõige erogeensema tsooni stimuleerimine

 

Nibud on nii meeste kui ka naiste jaoks üks kõige erogeensemaid kehatsoone. Nibuklambritega saab nibusid veelgi rohkem stimuleerida, mitte ainult seksi ajal, vaid ka igapäevaelus. Nibuklambritel ja nibuklambritel ei ole mitte ainult äärmiselt erutav mõju, vaid need on populaarsed ka seksika aksessuaarina, mida kantakse rõivaste all nibudel.

 

Nibuklambrid, nibuimurid ja nibuklambrid on saadaval meie BDSM-poes lugematuid variante ja materjale, nagu metall või kumm, mida saate individuaalselt reguleerida vastavalt oma valutundele ja eelistustele. Kas teile või teie partnerile - nibuklambrid pakuvad seksi ajal lisadoosi erootikat!

Nibuklambrid on üks BDSM-seksimänguasju, mida kasutatakse nibude stimuleerimiseks või piinamiseks. Need koosnevad tavaliselt kahest väikesest tangist, mis kinnitatakse nibude külge ja mida saab kokku suruda vedru- või kruvimehhanismi abil. Nibuklambrid võivad olla valmistatud erinevatest materjalidest, näiteks metallist, plastikust või nahast. Neid saab reguleerida erineva intensiivsusega ja mõnel mudelil on isegi vibratsioon või elektrilised impulsid lisastiimulatsiooni saavutamiseks.

Nibuklambreid võivad kasutada nii mehed kui ka naised ja neid saab kasutada nii valu kui ka naudingu saamiseks. Mõned inimesed naudivad nibuklambrite tekitatud valutunnet, samas kui teised hindavad suurenenud tundlikkust ja kõrgendatud seksuaalset erutust. Oluline on, et nibuklambreid kasutav isik austaks nibuklambreid kasutava isiku piire ja eelistusi ning et ta oleks tööriista kasutamisel ohutu ja pädev.