Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Nibuklambrid

Uudiskiri

MAWA nibuklambrid koos ketiga

Meie reguleeritavad MAWA nibuklambrid koos ketiga on tõeline BDSM-klassika ja kohustuslik toode kõigile, kes soovivad testida oma piire ja intensiivistada nibude stimuleerimist.

Rohkem infot

3690/00

saadaval

    Rohkem infot

    Meie reguleeritavad MAWA nibuklambrid koos ketiga on tõeline BDSM-klassik ja kohustuslikuks kasutamiseks kõigile, kes soovivad oma piire testida ja nibude stimuleerimist intensiivistada.

    Need kvaliteetsed nibuklambrid sobivad kõikidele nibu suurustele. Tänu võimalusele neid laialt avada ja haavatavate vedrumehhanismide puudumisele pakuvad need usaldusväärset ja paindlikku nibude stimuleerimist. Nibuklambreid reguleeritakse reguleerimiskruvide keeramisega, mis tagab lihtsa käsitsemise isegi libedate või kinnaste kätega.

    Klambrid on spetsiaalselt välja töötatud neile, kes soovivad kogeda kogu spektrit õrnast kuni väga intensiivse stimulatsioonini. Tugev metallvedru pakub tõhusat survet, mis ei pruugi sobida tundlikele inimestele. Need klambrid on ühendatud eriti tugeva ketiga, mis rõhutab tugevat välimust, ja võimaldavad teil lihtsalt keerates mängida klambrite tugevusega.

    • Ideaalne professionaalidele ja algajatele: Olenemata sellest, kas olete nibude stimuleerimise maailmas uus või soovite nibude stimuleerimise intensiivsust maksimeerida, pakuvad need nibuklambrid täiuslikku segu paindlikkusest ja kontrollist.
    • Nibuorgasm: Valmistuge ainulaadseks kliimaksiks, mida saab saavutada sihipärase stimulatsiooni abil.
    • Kaks MAWA klambrit koos roostevabast terasest ketiga: Need klambrid on kaunilt ühendatud ketiga ja võimaldavad erinevaid mängustiilid.
    • Rõhu reguleerimine: Reguleeritavate kruvidega saate reguleerida rõhku täpselt oma maitse järgi.
    • Libisemisvastane kate: Laiad, lamedad klambrid on libisemisvastase kattega, mis tagab optimaalse haardumise.
    • Reguleeritav laius: Avage klambrid soovitud laiuseni. Julgetele teie seas: Eemaldage kaitsekorgid, et metall puutuks otse nahaga kokku.
    • Kasutamine: Asetage MAWA klambrid nibudele ja keerake kruvi, kuni see tundub teile mugav. Kui klambrid ei kuku tõmbamisel maha, on need õigesti paigutatud.


    Kuulus nibuorgasm:

    Nibuorgasm on seksuaalne kliimaks, mis saavutatakse nibude stimuleerimisega, ilma et oleks vaja suguelundite otsest seksuaalset stimulatsiooni. Seda tüüpi orgasm rõhutab asjaolu, et nibud ja neid ümbritsev rindade piirkond on väga tundlikud erogeensed tsoonid, mis võivad paljudes inimestes, sõltumata nende seksuaalsest või bioloogilisest soost, vallandada intensiivseid naudingutundeid.

    Täpsemalt:

    • MAWA nibuklambrid koos ketiga
    • Mõõdud: Pikkus 50 mm, keti pikkus 300 mm, laius 25 mm, avause laius 20 mm.
    • Materjal: niklivaba roostevaba teras, plastik
    • Nibuklambrid koos kaitsekorgiga: Kaitsekorgid on mõeldud vähendama naha tundlikkust ja vältima metalli otsest tunnetamist nahal, et suurendada mugavust ja vältida nahaärritust. Need võimaldavad klambrite õrnemat kasutamist, eriti algajatele või tundliku nahaga inimestele.
    • Pange tähele, et nende klambrite kasutamine peaks toimuma vastastikusel kokkuleppel ning nõuab teatud ettevaatust ja arusaamist teie enda ja teie partneri piiridest.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    On-the-fly adjustment is key

    These are top of the line nipple clamps. They look fantastic and work flawlessly. Smooth action. The great thing here is that they are adjustable for girls with meatier nipples. These wouldn't work well as a clamp for smaller nipples because they would pull through. For larger nipples, they were fantastic for my wife as I teased her closer and closer, I was able to continue to increase the sensation on her nipples by making them tighter and tighter. What she thought was enough at first, to what she was begging for in nipple pain at the end, was finally possible with ease. This is a must have in your collection if there is a person with good thick nipples that need to be clamped.

      Kirjutage oma ülevaade

      MAWA nibuklambrid koos ketiga

      MAWA nibuklambrid koos ketiga

      Meie reguleeritavad MAWA nibuklambrid koos ketiga on tõeline BDSM-klassika ja kohustuslik toode kõigile, kes soovivad testida oma piire ja intensiivistada nibude stimuleerimist.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: