Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalhelmed

Uudiskiri

Analhelmed Analgeddon ® Black Baller

Nüüd on lõpp tavalistele anaalsetele helmedele: Siin tuleb uuendus, mida kõik on oodanud! Kui paljud suured anaalhelmed teevad ainult seda, mida sa neilt ootad, või palju vähem, siis Analgeddoni suured anaalhelmed seavad anaalimõnude osas uued standardid. Oled sa siis algaja või ekspert, siin tulevad anaalhelmed 6 suures suuruses, et rahuldada kõiki!

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Ei mingeid tavalisi anaalhelmi: Siin tuleb uuendus, mida kõik on oodanud! Kui paljud suured anaalhelmed teevad ainult seda, mida te neilt ootate, või palju vähem, siis suured anaalhelmed Black Baller analgeddon'i uued standardid anaalsele naudingule. Olgu algaja või asjatundja, siin tulevad anaalhelmed 6 suures suuruses, et rahuldada kõiki!

     

    Miks on need suured anaalhelmed nii paljude meie klientide esimene valik? Vastus peitub materjalis ja disainis:

     

    Vedel silikoon! See revolutsiooniline materjal on siidiselt pehme, hüpoallergeenne ja äärmiselt paindlik, nii et see kohandub teie keha igale kõverusele. See on nahasõbralik ja annab eriti meeldiva tunde.

     

    Kas teil on seda, mida on vaja, et olla anaalproff? Testige seda koos Black Baller Analgeddoni anaalhelmedega!

     

    Õige suurus igaühele! Kas algaja, edasijõudnu või absoluutne anaalproff - pakume erinevaid suurusi, et igaüks leiaks oma vajadustele sobiva suuruse.

     

    • S: 9 palli - läbimõõt 4 cm, pikkus 45 cm
    • M: 9 palli - läbimõõt 5 cm, pikkus 55 cm
    • L: 9 palli - läbimõõt 6 cm, pikkus 66 cm
    • XL: 6 palli - läbimõõt 6 cm, pikkus 46 cm
    • XXL: 5 palli - läbimõõt 8 cm, pikkus 49 cm
    • XXXL: 4 palli - läbimõõt 9 cm, pikkus 45 cm

     

    Miks need anaalhelmed pidevalt välja müüdud on - uuri kohe!

     

    Uuenduslik disain! Tugevat imemisalust saab kinnitada mis tahes sileda pinna külge, mis võimaldab anaalhelmede kasutamist ilma käedeta. Imemisalus toimib ka praktilise väljavõtte käepidemena, et tõmmata pallihaaval välja täpselt sellisel kiirusel, nagu sulle kõige rohkem meeldib. See aeglane või kiire tagasivõtmine orgasmi ajal võib suurendada orgasmi intensiivsust mitu korda!

     

    Palju enamat kui lihtsalt anaalmänguasja: Analgeddoni mitmekülgsus Black Baller Analgeddoni anaalhelmed ei lõpe anaalikasutusega. Need sobivad ka vaginaalseks mänguks ja on seega kohustuslikuks abivahendiks igale eriliste seikluste armastajale.

     

    Suurus ei ole kõik - aga see teeb kõik vahet! Pole tähtis, kui kaugel sa oled oma anaalsel avastusretkel, meil on sinu jaoks ideaalne suurus. Uudishimulikust algajast kuni kogenud nautlejani - meie suuruste valik tagab isikupärase kogemuse.

     

    Alates 0-st kuni 100-ni: Kuidas intensiivistada oma orgasmi sekunditega!

     

    Orgasmiefekt! Paljud mehed teatavad, et anaalhelmed annavad neile stimulatsiooni ja intensiivsuse tunde, mida on muidu raske saavutada. Selle põhjuseks on eesnäärme, tuntud ka kui "P-punkt", mis võib anaalhelmedega korralikult stimuleerituna viia ülevoolava orgasmi tekkimiseni. Ja see on koht, kus Black Baller Anaalhelmed tulevad mängu: anaalhelmede aeglaselt või kiiresti välja tõmbamine orgasmi ajal intensiivistab tundmusi tohutult. Justkui naudingu lained ujutavad lõputute ringidena läbi keha ja intensiivistavad orgasmi nii kestuse kui ka intensiivsuse poolest.

     

    Miks eksperdid eelistavad suurte anaalhelmede kasutamisel Aquameo ja Extremeo!

     

    Optimaalse elamuse saamiseks soovitame eelnevalt kasutada anaalsuitset. See tagab puhta ja muretu naudingu. Libesti valimisel soovitame veepõhist libestit, nagu Aquameo, et kaitsta kvaliteetset materjali ja muuta anaalhelmede sisestamine veelgi mugavamaks. Meie Extremeo Spray lõdvestab sfinkterit ja lihtsustab anaalhelmede sisestamist.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Analgeddon ® Black Baller
    • Analgeddon® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk. Analgeddon tähistab kvaliteeti, kirge ja võrratuid ekstaasi hetki.
    • Materjal: Valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis ei sisalda ftalaate.
    • Sobib algajatele ja professionaalidele.
    • Anaalseks ja vaginaalseks kasutamiseks.
    • Palun kasutage ainult veepõhiste libestitega. Silikooni sisaldavad tooted võivad kahjustada kvaliteetset materjali. Meie Extremeo Spray lõdvestab sfinkterit ja lihtsustab anaalhelmede sisestamist.
    • Vastupidavus: Liquid Silicone valmistatud seksimänguasjad on vastupidavad ja kauakestvad. Õige hoolduse korral võivad need kestma jääda paljudeks aastateks.
    • Mitte ilmaasjata ei ole Liquid Silicone üks populaarsemaid materjale intiimsete mänguasjade jaoks. Eriti anaalhelmede puhul pakub Liquid Silicone mitmeid eeliseid.
    • Ohutus: Liquid Silicone on hüpoallergeenne, mis tähendab, et see ei põhjusta tõenäoliselt allergilisi reaktsioone. Samuti on see mittepoorsest materjalist, mis tähendab, et see on vastupidav bakteritele ja muudele mikroorganismidele, mis võivad koguneda poorsetesse materjalidesse.
    • Paindlikkus: Liquid Silicone on nii tugev kui ka paindlik, mis teeb sellest suurepärase materjali anaalhelmede jaoks. See paindlikkus võimaldab anaalpärlidel kehaga kohaneda ja tagada mugava sisseviimise pärakusse ja sealt eemaldamise.
    • Avastage MEO, juhtiv anaalhelmede, silikoonist anaalhelmede, suurte anaalhelmede ja palju muud! Kas anaalkett, anaalmänguasju, butt plug või anaaldildo - MEO pakub teile parimatest parimat. Alates anaalhelmedest algajatele kuni anaaltreeningu komplektideni edasijõudnutele, sealhulgas paindlikud anaalimänguasjad, veekindlad anaalhelmed ja sametpehmed anaalhelmed. Pakume ainult kvaliteetseid tooteid, alates ftalaadivabadest kuni nahasõbralike anaalhelmedeni. Tellige anaalhelmed MEO-st kohe ja avastage ülim nauding.

    Big Anal Beads

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Perfecto

    Ya las he probado y genial, recomiendo el producto

      Hindamine 

      Muy placenteras

      El tacto es muy suave y la sensación al usarlas es muy buena. Los 49 cm son el largo total, siendo el insertable algo menor, pero de todas maneras es un tamaño bastante aceptable.

        Hindamine 

        This thing is the Everest of anal toys!

        These beads live up to the name of the company; they are extreme! I cannot wait to get the 4th bead in. But be careful if you're used to soft big toys, because although it's flexible overall, the beads are firmer than a fist. You definitely need depth experience along with girth to get these in all the way :') .

          Hindamine 

          Tolle Verarbeitung

          Tolle Verarbeitung! Fühlt sich gut an! Größen Auswahl ist der Wahnsinn. Kompliment.

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Jederzeit wieder. Top Qualität.

          Gute Verarbeitung. Aber wirklich etwas schwer die Größe XXL komplett aus nutzen zu können. Mit etwas Übung und ausreichend Entspannung klappte es aber dann doch!

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Perfect for both of us!

          My girlfriend and I are absolutely thrilled with these anal beads. The workmanship is excellent and the silicone feels really comfortable on the skin. The size and length are just right - it fits perfectly. We would recommend this product to anyone. It really lived up to our expectations and is a great upgrade for our bedroom. We are completely satisfied!

            Kirjutage oma ülevaade

            Analhelmed Analgeddon ® Black Baller

            Analhelmed Analgeddon ® Black Baller

            Nüüd on lõpp tavalistele anaalsetele helmedele: Siin tuleb uuendus, mida kõik on oodanud! Kui paljud suured anaalhelmed teevad ainult seda, mida sa neilt ootad, või palju vähem, siis Analgeddoni suured anaalhelmed seavad anaalimõnude osas uued standardid. Oled sa siis algaja või ekspert, siin tulevad anaalhelmed 6 suures suuruses, et rahuldada kõiki!

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            28 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: