Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Mystim Real Deal Neal - E-Stim vibraator

Ole valmis absoluutselt elektriseerivaks seikluseks, sest siin tuleb "Real Deal Neal", e-stimulatsioonivibraator aadressilt Mystim, tõeline meistriteos elektroseksi vallas! See seksimänguasja on palju enamat kui lihtsalt vibraator. See on sinu uus mängukaaslane, kes on valmis sind seksuaalsesse ekstaasi ajama ja stimuleerima sinu kõige intiimsemaid piirkondi nii, nagu sa pole kunagi varem

Rohkem infot

3343/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Ole valmis absoluutselt elektriseerivaks seikluseks, sest siin tuleb "Real Deal Neal", e-stimulatsioonivibraator Mystim, tõeline meistriteos elektroseksis! See elektrostimulatsiooni seksimänguasja on palju enamat kui lihtsalt vibraator. See on sinu uus mängukaaslane, kes on valmis ajama sind seksuaalsesse ekstaasi ja stimuleerima sinu kõige intiimsemaid piirkondi nii, nagu sa pole kunagi varem kogenud!!!!

     

    Tähtsündmused:

     

    • Laetav e-stimulatsioonivibraator.
    • Anaalseks ja vaginaalseks kasutamiseks.
    • E-stimul ja vibratsioon: kõik ühes mänguasjas - ei vaja täiendavat stimulatsiooniseadet.
    • Väljapandud torkekeha: haarab teie kuumaid kohti sihipäraseks stimulatsiooniks, stimuleerib intensiivselt nii vaginaalselt kui anaalselt kasutades.
    • 8 vibratsioonirežiimi: pakuvad rohkelt vaheldust.
    • Elektrostimulatsioon 5 režiimis: sügavaks, meeldivaks pulseerivaks kihelkonnaks.
    • Tõhus vaagnapõhja treening: tugevdab ja toniseerib intiimlihaseid.
    • Lihtne kasutada: Kõike saab mugavalt juhtida otse mänguasjal ühe nupuvajutusega.
    • Siidiselt pehme silikoon: Lihtne sisestamine ja maksimaalne hellitusmugavus.
    • Veekindel: Seksiks vannis/ basseinis või duši all.

     

    Meie "Real Deal Neal" on laetav e-stimulatsioonivibraator, mis pakub sulle mõlemast maailmast parimat. See kombineerib 8 vastupandamatut vibratsioonirežiimi 5 intensiivse stimulatsioonivooluga, et tungida sinusse võimsa, sügava kihelusega, mis jätab sind täiesti hingetuks ja täis naudingut. Kuid see pole veel kõik! Seda mitmekülgset E-Stim vibraatorit saab kasutada nii anaalselt kui ka vaginaalselt, tänu selle väljendunud torkele, mis haarab teie erogeensed tsoonid täiuslikult, et saavutada täpne stimulatsioon. Kas kasutate E-Stim vibraatorit üksi või koos partneriga, Neal on alati valmis andma teile unustamatu elamuse.

     

    Funktsioone saate hõlpsasti juhtida otse mänguasja nupuvajutusega. Valige vibratsiooni- ja e-stim režiimid, mis teile kõige rohkem meeldivad, ja nautige neid üksikult või kombineeritult. Teile meeldib, kuidas siidiselt pehme silikoonpind masseerib teie sisemisi sügavusi ja annab teile absoluutse heaolutunde.

     

    Neal ei ole loodud ainult voodis nautimiseks! Ole julge ja võta ta kaasa duši alla või vanni, sest ta on absoluutselt veekindel. Sinu märjad ja metsikud mängud muutuvad kindlasti veelgi põnevamaks! Ja kui energia peaks otsa saama, saab Neali kaasasoleva magnetilise USB-laadimiskaabli abil hetkega laadida.

     

    Ka Neali puhastamine on väga lihtne. Kasutage lihtsalt vett ja mahedat seepi või spetsiaalset puhastusvahendit, nagu meie pihustatav VERYCLEAN, et hoida teda puhtana ja värskena. Ärge unustage kasutada ainult veepõhiseid libestusaineid, et kaitsta e-stim vibraatori siidist pinda, tagades samal ajal sujuva ja mugava sisestamise.

     

    Kas olete valmis tõeliseks asjaajamiseks? Siis astuge sammu ja tellige Mystim "Real Deal Neal" juba täna. Sa oled vaimustuses!

     

    Puhastamine ja hooldus:

     

    E-Stim Sextoy on valmistatud meditsiinilisest plaatinast silikoonist. See muudab selle väga hügieeniliseks ja seda on lihtne puhastada niiske lapiga ja kerge seebiga. Regulaarselt tuleks kasutada ka nahasõbralikku desinfitseerimisvahendit, näiteks VERYCLEAN (järgige kasutusjuhendit). Enne vibraatori kasutamist või laadimist laske sellel täielikult kuivada. Veenduge, et kasutate vibraatorit ainult veepõhiste libestusvahenditega, näiteks meie ESHOCK geeliga, mis on spetsiaalselt välja töötatud elektrostimulatsiooni jaoks.

     

    Lisateave:

     

    • Mystim Vibraator "Real Deal Neal" koos E-Stimliga
    • Vibratsioon ja elektrostimulatsioon vaid ühes seadmes
    • Eriti vaikne vaatamata kahele võimsale mootorile
    • 8 vibratsiooniprogrammi
    • 5 E-Stim programmi 10 intensiivsusega
    • 1 vereringet stimuleeriv programm
    • Liitium-ioon aku
    • Mõõdud: Suurus: kogupikkus 16,5 cm, sisestuspikkus 11,5 cm, maksimaalne läbimõõt 3,6 cm.
    • Veekindel: Seksiks duši all või vannis.
    • Tarnekomplekt: 1 x laetav vibraator Real Deal Neal koos E-Stimiga Mystim. Sisaldab magnetilist USB-laadimiskaablit.
    • Materjal: 100% meditsiinilise kvaliteediga plaatina silikoon.
    • 12 kuu garantii
    • Kasutusjuhend saksa, inglise, prantsuse, itaalia, hispaania, hollandi ja vene keeles.
    • E-stim, st elektriline stimulatsioon, on viimastel aastatel muutunud üha populaarsemaks. Pole ime: suguelundite piirkonnas on palju närve - palju rohkem kui teistes kohtades. Õigesti seadistatud stimulatsioonivooluseadme ja õige lisaseadme abil saab iga üksikut neist närvidest ekstaasini stimuleerida. See stimulatsioon on ohutu, kui seda tehakse MEO kvaliteetsete toodetega ja mitte mõttetult.
    • Programmid: Mystim E-Stim vibraatoril on 8 vibratsiooniprogrammi, 5 E-Stim programmi ja spetsiaalne programm vaagnapõhja treenimiseks. Teil on kontroll selle üle, kas soovite end stimuleerida pideva vibratsiooniga või pigem jõuliste intervallidega. Allpool on lühiülevaade programmidest. Kuid nagu nii tihti elus, kehtib ka siin: Pudingi tõestus peitub söömises! Vaagnapõhjalihastel on palju olulisi ülesandeid: Nad hoiavad elundeid oma kohal, stabiliseerivad kõhtu ja selga, hoiavad ära ebamugavustunnet, näiteks põie nõrkust või emakaprolapsi, ning aitavad kaasa paremale kehahoiakule. Ja siis on veel teisi hästitreenitud vaagnapõhja eeliseid: parem vereringe kudedesse ja muidugi võime "kokku tõmmata" pärakut või tuppe, pinguldades hästi treenitud vaagnapõhja, muudab teid tundlikumaks intiimse puudutuse suhtes ja on tõestatud, et see suurendab orgasmi saamise võimet.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    An Electrifying Ride Like No Other!

    Get ready for a shockingly pleasurable experience with Mystim's "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator. This isn't just a toy; it's a groundbreaking journey into uncharted territories of intimate pleasure! The "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator by Mystim is simply sensational! This dual-action marvel combines 8 enticing vibration modes with 5 electrifying stimulation levels, delivering an experience that will leave you breathless. The pronounced head targets your hot spots perfectly, whether used vaginally or anally. What's even better is the ease of use - just push a button right on the toy, and you're in control! Made with silky smooth silicone, it promises comfort and easy insertion. Plus, it's waterproof - perfect for some steamy bath time fun. Don't just take my word for it, let the "Real Deal Neal" rock your world!

      Kirjutage oma ülevaade

      Mystim Real Deal Neal - E-Stim vibraator

      Mystim Real Deal Neal - E-Stim vibraator

      Ole valmis absoluutselt elektriseerivaks seikluseks, sest siin tuleb "Real Deal Neal", e-stimulatsioonivibraator aadressilt Mystim, tõeline meistriteos elektroseksi vallas! See seksimänguasja on palju enamat kui lihtsalt vibraator. See on sinu uus mängukaaslane, kes on valmis sind seksuaalsesse ekstaasi ajama ja stimuleerima sinu kõige intiimsemaid piirkondi nii, nagu sa pole kunagi varem

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: