Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Mystim Sleak Freak - E-Stim vibraator

Kui otsite erilist erootilist seiklust, siis on "Sleak Freak" e-stimulatsioonivibraator Mystim just teie jaoks! See uuenduslik ja praktiline elektroseksi mänguasi ühendab endas kõik, mida oled alati tahtnud!

Rohkem infot

3344/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kui otsite erilist erootilist seiklust, siis on "Sleak Freak" e-stimulatsioonivibraator Mystim just teie jaoks! See uuenduslik ja praktiline elektroseksi mänguasi ühendab endas kõik, mida oled alati tahtnud! Võimas, kuid väga vaikne mootor, 8 erinevat vibratsioonirežiimi, 5 elektrifitseerivat E-Stim programmi ja spetsiaalne programm vaagnapõhja tugevdamiseks. Ja kui Sleak Freak vajab pausi, on see kaasasoleva magnetilise laadimiskaabli abil kiiresti jälle kasutusvalmis.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Anaalstimulatsiooniks, eesnäärme stimuleerimiseks ja G-punkti stimuleerimiseks
    • Laetav vibraator koos elektrostimulatsiooniga.
    • Elektristimulatsioon ja vibratsioon: Kõik ühes seksimänguasjas - ei vaja täiendavat e-stimulatsiooniseadet.
    • Käepärane väike: saab integreerida mis tahes soolosse, eelmängu või armatsemisse.
    • 8 vibratsioonirežiimi: pakuvad piisavalt vaheldust.
    • Elektrostimulatsioon 5 režiimis: Sügavaks, meeldivaks pulseerivaks kihelkonnaks.
    • Tõhus vaagnapõhja treening: Tugevdab ja toniseerib intiimlihaseid.
    • Lihtne kasutada: Kõike saab mugavalt juhtida otse E-Stim vibraatoril ühe nupuvajutusega.
    • Siidiselt pehme silikoon: Lihtsaks sisestamiseks ja maksimaalseks hellitusmugavuseks.
    • Veekindel: Lõpuks seks E-Stim seksimänguasjaga vannis/ basseinis või duši all.

     

    Kas anaalstimulatsioon, eesnäärme massaaž või G-punkti stimulatsioon - Sleak Freak on universaalne. See sobib ideaalselt igasuguseks erootiliseks mänguks, olgu vaginaalseks või anaalseks, üksi või paarina. Ja väikese veepõhise libestusaine abil suureneb nauding veelkord tohutult ning tagab samal ajal vibratsioonide ja stimulatsioonivoolu optimaalse ülekande.

     

    Sleak Freak eelised ilmnevad ka selle lihtsas kasutamises. Vajutage lihtsalt nuppu, et valida vibratsioonirežiim ja elektriliste impulsside intensiivsus. Nautige mõlemat funktsiooni koos või eraldi - just nii, nagu teile meeldib. E-Stim vibraator on alati meeldivalt vaikne, nii et teie intiimne nauding jääb täiesti diskreetseks. Kuid olge ettevaatlik: teie rõõmuhüüdeid võib siiski kuulda olla!

     

    Isegi duši all või vannis ei lase Sleak Freak teid hätta, sest see on veekindel. Lihtsalt lõdvestu ja tunne sooja vett oma nahal, samal ajal kui sind hellad kuni intensiivsed vibratsioonid ja elektrilised impulsid hellitavad - see on tõeline nauding!

     

    Isegi teie uue lemmikmänguasja hooldamine on väga lihtne. Sleak Freak saab hõlpsasti puhastada vee ja kerge seebiga või võite kasutada meie pihustit VERYCLEAN. Pange aga tähele, et kasutage ainult veepõhiseid libestusvahendeid või spetsiaalset elektrostimulatsiooni libestusvahendit, et mitte kahjustada Sleak Freak siidist pinda.

     

    Mida te siis ootate? Heitke end seiklusesse ja avastage paljud rõõmud, mida Sleak Freak e-stimulatsioonivibraator Mystim teile pakub. Teie mitmekordsed orgasmid tänavad teid!

     

    Puhastamine ja hooldus:

     

    E-Stim seksimänguasja on valmistatud meditsiinilisest plaatinast silikoonist. See muudab selle väga hügieeniliseks ja seda on lihtne puhastada niiske lapiga ja kerge seebiga. Regulaarselt tuleks kasutada ka nahasõbralikku desinfitseerimisvahendit, näiteks VERYCLEAN (järgige kasutusjuhendit). Enne vibraatori uuesti kasutamist või laadimist laske sellel täielikult kuivada. Veenduge, et kasutate vibraatorit ainult veepõhiste libestusvahenditega, näiteks meie ESHOCK geeliga, mis on spetsiaalselt välja töötatud elektrostimulatsiooni jaoks.

     

    Lisateave:

     

    • Mystim Vibraator "Sleak Freak" koos elektrostimulatsiooniga
    • Vibratsioon ja elektrostimulatsioon vaid ühes seadmes
    • Äärmiselt vaikne vaatamata kahele võimsale mootorile
    • 8 vibratsiooniprogrammi
    • 5 E-stimulatsiooniprogrammi 10 intensiivsusega
    • 1 vereringet stimuleeriv programm
    • Liitium-ioon aku
    • Mõõdud: Pikkus 14,5 cm, sisestatav pikkus 9,5 cm, maksimaalne läbimõõt 3,6 cm.
    • Veekindel: Seksiks duši all või vannis.
    • Tarnekomplekt: 1 x laetav vibraator Sleak Freak koos E-Stimiga aadressilt Mystim. Sisaldab magnetilist USB-laadimiskaablit.
    • Materjal: 100 % meditsiinilise kvaliteediga plaatina silikoon
    • 12 kuu garantii
    • Kasutusjuhend saksa, inglise, prantsuse, itaalia, hispaania, hollandi ja vene keeles.
    • E-stim ehk elektriline stimulatsioon on viimastel aastatel muutunud üha populaarsemaks. Pole ime: suguelundite piirkonnas on palju närve - palju rohkem kui teistes kohtades. Õigesti seadistatud stimulatsioonivooluseadmega ja õigete lisaseadmetega saab iga üksikut neist närvidest ekstaasi ajendamiseks stimuleerida. See stimulatsioon on ohutu, kui seda tehakse MEO kvaliteetsete toodetega ja mitte mõttetult.
    • Programmid: Mystim E-Stim vibraatoril on 8 vibratsiooniprogrammi, 5 E-Stim programmi ja spetsiaalne programm vaagnapõhja treenimiseks. Teil on kontroll selle üle, kas soovite end stimuleerida pideva vibratsiooniga või pigem jõuliste intervallidega. Allpool on lühiülevaade programmidest. Kuid nagu nii tihti elus, kehtib ka siin: Pudingi tõestus peitub söömises! Vaagnapõhjalihastel on palju olulisi ülesandeid: Nad hoiavad elundeid oma kohal, stabiliseerivad kõhtu ja selga, hoiavad ära ebamugavustunnet, näiteks põie nõrkust või emakaprolapsi, ning aitavad kaasa paremale kehahoiakule. Ja siis on veel teisi hästitreenitud vaagnapõhja eeliseid: parem vereringe kudedesse ja muidugi võime "kokku tõmmata" pärakut või tuppe, pinguldades hästi treenitud vaagnapõhja, muudab teid tundlikumaks intiimse puudutuse suhtes ja on tõestatud, et see suurendab orgasmi saamise võimet.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Game-Changer for My BDSM Playtime

    Alright, BDSM peeps and pleasure-seekers, if you haven’t tried the "Sleak Freak" E-Stim Vibrator by Mystim, you're seriously missing out. This was my first E-Stim experience, and man, what a ride it has been!

    First off, this sleek little gadget is small and compact, fitting effortlessly into all kinds of play. Solo sessions, foreplay, full-on action - you name it, Sleak Freak enhances it. And don't let its size fool you. This thing is powerful!

    With 8 vibration modes and 5 E-Stim settings, the possibilities are almost overwhelming. Each one provides a unique blend of pulse-pounding pleasure and delicious, tingling shock. As a newbie to E-Stim, I was amazed by how the pulsations added a new level of intensity to my playtime.

    And guess what? This beast even doubles as a pelvic floor trainer! Not something I thought I’d be into, but it’s actually a great bonus. Besides, who wouldn't want a more powerful orgasm?

    The silky smooth silicone is a joy to handle, making insertion a breeze. It’s also waterproof, so I finally got to enjoy E-Stim in the shower (dream come true, am I right?). And when Sleak Freak needs a recharge, the included magnetic charging cable makes it quick and easy.

    Sleak Freak is not just an anal stimulator, a prostate massager, or a G-spot stimulator, it's all three rolled into one! This versatile toy has seriously upped my BDSM game. So, to all my fellow explorers out there - take it from a first-timer turned devotee: the Sleak Freak is a game-changer. Dive in and let the electrifying journey begin!

      Kirjutage oma ülevaade

      Mystim Sleak Freak - E-Stim vibraator

      Mystim Sleak Freak - E-Stim vibraator

      Kui otsite erilist erootilist seiklust, siis on "Sleak Freak" e-stimulatsioonivibraator Mystim just teie jaoks! See uuenduslik ja praktiline elektroseksi mänguasi ühendab endas kõik, mida oled alati tahtnud!

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: