Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM Crops & kepid

Uudiskiri

BDSM crop mustas mustas algajatele ja professionaalidele

See muljetavaldav BDSM-saak võib olla esimene samm oma salajaste fantaasiate teostamise või BDSM-kogemuste laiendamise suunas. BDSM-korral on kõik, mida vajate põnevaks domineerimise ja allumise mänguks: lihtne käsitsemine, kontroll ja mitmekülgsus.

Rohkem infot

3502/00

saadaval

    Rohkem infot

    See muljetavaldav BDSM-saak võib olla esimene samm oma salajaste fantaasiate teostamise või BDSM-kogemuste laiendamise suunas. BDSM-korral on kõik, mida vajate põnevaks domineerimise ja allumise mänguks: lihtne käsitsemine, kontroll ja mitmekülgsus. Veelgi enam, BDSM crop on atraktiivne ja stiilne, mis võib teie BDSM-sessioonid viia täiesti uuele tasemele.

    Musta BDSM crop'i tipphetked:

    • Elastne cropi vars: Võimaldab BDSM cropi löögi intensiivsuse täpset kontrollimist.
    • Kunstlikult punutud käepide: Tagab optimaalse käsitsemise ja elegantse välimuse.
    • Vastupidav materjal: Kvaliteetne nahk tagab stabiilsuse ja pikaealisuse.
    • Käterihm: Lisakontrolliks BDSM-piitsa kasutamisel.
    • Mitmekülgne: Ideaalne õrnade puudutuste ja võimsate löökide jaoks, sobib ideaalselt nii algajatele kui ka edasijõudnutele.


    Paindlik BDSM-piits võimaldab nii õrnu puudutusi kui ka täpseid, võimsaid lööke, sõltuvalt teie ja teie partneri eelistustest. BDSM crop'i käepideme otsas olev randmerihm annab kasutamise ajal lisastabiilsust.

    Meie must BDSM crop on valmistatud vegannahast ja on äärmiselt vastupidav. See pakub sulle võimaluse kogeda domineerimise ja allumise, valu ja naudingu vahelist mängu väga erilisel viisil, tegemata kompromisse kvaliteedi ja ohutuse osas.

    Oma sügava musta värvi ja hoolikalt punutud käepidemega on sellel BDSM cropil keerukas ja salapärane välimus, mis lisab kogu elamusele juurde. See ei ole mitte ainult suurepärane aksessuaar BDSM-i avastamiseks, vaid ka esteetiline tipp, mis täiendab teie kollektsiooni.

    Olenemata sellest, kas te alles alustate BDSM-i põnevas maailmas või olete juba kogenud, on see BDSM-kropp teie jaoks õige aksessuaar. Selle abil saate elada välja oma kõige metsikumaid fantaasiaid ning avastada uue intiimsuse ja naudingu taseme.

    Laske end võluda elegantsi, täpsuse ja jõu põnevast segust. Kogege unustamatuid himu- ja domineerimishetki selle imelise BDSM-korraga. On aeg elada välja oma kõige tumedamad fantaasiad ja BDSM crop on sinu truu liitlane.

    Rohkem üksikasju:

    • Must BDSM crop Impact Play ja spanking
    • Impact Play Tarvik meie sarjast Mauvais Garçon
    • Värv: Must
    • Materjal: vegannahk, puit, nailon
    • Pikkus: umbes 70 cm
    • BDSM crop kasutamisel: Meie BDSM crop'i kasutamisel on oluline alati vastutustundlikult ja ettevaatlikult tegutseda. BDSM-mäng peaks alati lähtuma SSC-põhimõttest (Safe, Sane, Consensual), mis tähendab, et kõik tegevused peavad olema ohutud, mõistlikud ja konsensuslikud. Suhtlemine ja vastastikune usaldus on võtmetähtsusega elemendid, mis tagavad, et kõik asjaosalised naudivad seda kogemust ja tunnevad end mugavalt.
    • Enne BDSM-karri kasutamist on oluline tutvuda oma partneri piiride ja signaalidega. Alati tuleks kokku leppida turvaline sõna või märk, et vajadusel saaks stseeni kohe lõpetada. Soovitame eelnevalt lugeda tehnikatest ja ohutusmeetmetest, eriti kui olete BDSM-i maailmas uus. See aitab vältida soovimatuid vigastusi ja tagab mõlemale partnerile turvalise ja rahuldust pakkuva kogemuse.
    • Pea meeles, et BDSM on midagi enamat kui lihtsalt füüsiline mäng; see on ka psühholoogiline heaolu. Kindlasti jätke pärast intensiivseid stseene piisavalt aega järelhoolduseks ja vastastikuseks vahetuseks, et tagada kõigi osapoolte emotsionaalne ja füüsiline ohutus. Sellise suhtumise korral on meie BDSM-kultuuri kasutamine rikastav ja nauditav kogemus kõigile.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Prodotto di ottima fattura

    Prodotto di ottima fattura

      Kirjutage oma ülevaade

      BDSM crop mustas mustas algajatele ja professionaalidele

      BDSM crop mustas mustas algajatele ja professionaalidele

      See muljetavaldav BDSM-saak võib olla esimene samm oma salajaste fantaasiate teostamise või BDSM-kogemuste laiendamise suunas. BDSM-korral on kõik, mida vajate põnevaks domineerimise ja allumise mänguks: lihtne käsitsemine, kontroll ja mitmekülgsus.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: