Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM mööbel ja seksimööbel

Uudiskiri

Vabalt seisev BDSM Püha Andrease rist

Meie Andrease rist on vabalt seisev, kergesti kokkupandav ja nurga suhtes reguleeritav! Kuigi see on valmistatud terasest ja puidust ning polsterdatud vahtplastist ja nahast, kaalub see vaid 21,5 kg ja seda saab seetõttu hõlpsasti transportida ja pärast kasutamist diskreetselt ära paigutada.

Rohkem infot

3593/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Andrease rist või BDSM rist on alistujate ja allutatud inimeste jaoks parim aksessuaar! Peale oma põhikuju ei ole MEO revolutsioonilisel Andrease ristil enam palju ühist algsete puidust Andrease ristidega, sest see on keeruliselt polsterdatud, kaetud kvaliteetse vegannahaga ja seda saab püstitatuna kallutada. Tänu terasest ja puidust konstruktsioonile on see Andrease rist äärmiselt stabiilne, vastupidav ja ohutu kasutada. Kvaliteetsete materjalide kasutamine ja läbimõeldud disain muudavad MEO Andrease risti turvaliseks ja universaalselt kasutatavaks BDSM-mööbliesemeks. Andrease rist sobib igale kehasuurusele ja kaalule ning on mõeldud nii erakasutuseks kui ka professionaalseteks BDSM-stuudioteks.

     


    Muutke iga ruum oma unistuste BDSM-vanglaks!

    Andrease rist on nüüd standardvarustus igas dominatrixi stuudios. Paljudes swingerklubides on ka spetsiaalselt Andrease ristiga varustatud BDSM-toad. BDSM-i Andrease risti võib aga üha sagedamini leida ka eramajadest.

    Meie Andrease rist on vabalt seisev, suhteliselt kerge, kergesti kokkupandav ja nurga suhtes reguleeritav! Kuigi see on valmistatud tugevast terasest ja puidust ning polsterdatud kvaliteetse vahtplasti ja vegannahaga, kaalub see vaid 21,5 kg ja on seega kergesti teisaldatav või isegi kaasa võetav! Andrease risti mõlemas otsas on kinnituspunkt käeraudade ja pahkluu käeraudade jaoks.

    Tähtsündmused:

    • Vabalt seisev: Seda vabalt seisvat Andrease risti saab püstitada mis tahes tasasele pinnale ruumis!
    • Reguleeritav nurk: Kohaneb iga olukorra ja isikliku eelistuse järgi 70, 75 ja 80-kraadise nurga abil.
    • Pehmendus: Vegannahast pehmendus tagab mugavuse BDSM-seansi ajal.
    • Neli kinnituspunkti: Randmete ja pahkluude kinnitamiseks Andrease risti külge!
    • Transporditav: Kogu Andrease rist kaalub 21,5 kg ja seda saab seega hõlpsasti transportida või teise kohta kaasa võtta!


    Alistumise nauding:

    Andrease risti iseloomustab võimalus täielikuks sidumiseks ja sellest tulenev liikumatus kasutaja jaoks. Alistuv partner on täielikult domineeriva partneri armu all ja saab vaevalt liikuda. Igaüks, kes on sellisel viisil Andrease risti seotud, mõistab kiiresti, et ta on selles asendis täielikult oma partneri armu all. Nii pea kui ka kogu ülakeha on aktiivsele partnerile vabalt kättesaadavad ja neid saab stimuleerida või karistada. Sama kehtib ka suguelundite kohta. Laialdatud jalgu ei saa sulgeda, nii et igasugune manipuleerimine suguelunditega on võimalik.

    Mis on selle BDSM-risti juures nii erilist?

    Lisaks BDSM-mööblile, nagu puurid, prügikastid ja palju muud, valmistame ka seda kallutatavat Andrease risti koos stendiga. Meie BDSM Andrease rist on ajatu, lahtivõetav Andrease rist vabalt seisvaks kasutamiseks ilma seinakinnituseta. Täiuslik Andrease rist igale vajadusele ja igale ruumi suurusele, ideaalne algajatele, edasijõudnutele ja professionaalidele. Võrreldes sarnaste toodetega ei jäta see Andrease rist midagi soovida, olenemata sellest, kas Andrease risti kasutatakse eraviisiliselt või professionaalses BDSM-stuudios. Stabiilne alus võimaldab seda Andrease risti paigutada ükskõik kuhu toas, nii et seda saab kasutada igast küljest. Loomulikult saab Andrease risti külge kinnitada ka mitmeid MEO valikusse kuuluvaid BDSM-tarvikuid. Kuna meie Andrease rist on kaetud hügieenilise, vegannahaga, on seda lihtne pärast bondage-sessiooni (kehavedelikud, küünlavaha, libestusained, õlid jne) puhastada. Andrease rist tarnitakse lahti, märkamatult ja turvaliselt pakituna. Kokkupanek on väga lihtne ja meie BDSM Andrease rist on mõne minutiga kasutusvalmis. Pärast kasutamist saab Andrease risti kiiresti lahti võtta ja diskreetselt riidekappi või voodi alla paigutada.

    Kuidas kasutada Andrease risti sidumiseks?

    Andrease ristil on integreeritud vahendid alluva partneri sidumiseks. Seda saab teha nahast käeraudade, käeraudade või köitega. Siin ei ole kujutlusvõimele piire seatud. On ainult üks piir: aeg! Igal orjal on oma füüsilised piirid ja neid saab Andrease risti külge sidumise ajal imeliselt uurida. Isegi jalgade laiali seismine on väljakutse ja käte ülespoole sirutamine on veelgi ebamugavam. Lisaks muutuvad käed iseenesest raskemaks ja raskemaks. Tulemuseks on tuimus. Just seetõttu tuleks kasutada kvaliteetseid käeraudu ja jalarihmasid. Soovitame meie spetsiaalseid käeraudu (9885):

    St Andrew Cross Restraint

    Partner on nüüd ohjeldatud - mis saab edasi? Noh, nüüd algab tegelik BDSM-seanss. Keha saab vabalt uurida ja erogeenseid tsoone vastavalt stimuleerida. Kui ori on fikseeritud Andrease risti poole, võite muidugi alustada ka peksmise ja/või piitsutamisega.

    Täpsemad üksikasjad:

    • Vabalt seisev Andrease rist.
    • Materjal: teras, puit, vahtpolster, kunstnahk.
    • Komplektis sisaldub montaažimaterjal
    • Mõõtmed kokkupanduna: 183,39 cm kõrge x 110,49 cm lai x 86,36 cm sügav. Käe- ja jalapadjad: 73,66 cm pikk x 16,51 cm lai. Torso padi: 48,26 cm pikk x 39,37 cm lai.
    • Reguleeritavad kallakud: 70°, 75° ja 80°
    • Kaal: umbes 22 kg
    • Mitmed kinnituspunktid käe- ja pahkluu käeraudade jaoks.
    • Kuna alluv seisab jalad põrandal, kui ta on Andrease risti külge seotud, on selline kinnipidamine praktiliselt riskivaba.
    • Andrease rist on tänapäeval standardvarustus igas BDSM-stuudios ja paljudes swinger-klubides on spetsiaalselt Andrease ristiga varustatud BDSM-ruumid. BDSM-i Andrease rist on üha enam levinud ka eramajades.
    • Kui inimene on Andrease risti külge seotud, ei tohiks teda kunagi üksi jätta. Isegi triviaalsetel probleemidel võivad olla tõsised tagajärjed, kui inimesed on sel viisil kinni seotud. Astma- või südameprobleemidega inimesi ei tohiks üldiselt Andrease risti külge siduda.
    • Andrease risti puhastamiseks võib seda pihustada meie VERYCLEAN pihustiga ja pühkida pehme lapiga puhtaks.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Top Qualität

    Bin sehr zufrieden damit! Ich benutze es professionell in meinem Studio.

      Hindamine 

      Love the portability!

      I love how lightweight and portable this is, it may become a new favorite item in our house! I

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Vabalt seisev BDSM Püha Andrease rist

      Vabalt seisev BDSM Püha Andrease rist

      Meie Andrease rist on vabalt seisev, kergesti kokkupandav ja nurga suhtes reguleeritav! Kuigi see on valmistatud terasest ja puidust ning polsterdatud vahtplastist ja nahast, kaalub see vaid 21,5 kg ja seda saab seetõttu hõlpsasti transportida ja pärast kasutamist diskreetselt ära paigutada.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: