Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Cock & Ball Bondage

Uudiskiri

PUMP IT mansett peenise jaoks

See võib olla äärmiselt pingul ja kiimas, kui olete pannud peenise manseti ja pumbanud selle üles! Te kogete tundeid, mida te varem ei oleks pidanud võimalikuks. Tugev, intensiivne survetunne, justkui mehe käsi, mis pigistab tugevalt!

Rohkem infot

2465/00

39,90 €


-5,00 €

34,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See võib olla äärmiselt pingul ja kiimas, kui olete pannud peenise manseti ja pumbanud selle üles! Te kogete tundeid, mida te varem ei oleks pidanud võimalikuks. Selline tugev, intensiivne survetunne, justkui mehe käsi, mis pigistab tugevalt!

     

    Kas oled alati tahtnud, et su partner sind siduks? Aga mitte kaelale või kätele, see on ju algajatele mõeldud! Miks mitte lihtsalt peenise ja munandite külge siduda? Kas sulle meeldib mõte proovida midagi täiesti teistsugust? Siis peaksite proovima meie peenise kinnipidamist, nn peenise mansetti. See sobib suurepäraselt peenise seksuaalseks stimuleerimiseks pehmest kõvaks!

     

    Penisemansett ei ole mitte ainult visuaalselt atraktiivne BDSM aksessuaar põnevaks rollimänguks ja karistuseks! Tänu tihedale sobivusele tagab see vere kogunemise ja aitab seega kaasa äärmuslikele tunnetele, mis sarnanevad Cock Bondage. Mida tihedam on sobivus, seda intensiivsem on survetunne, kui peenis ja munandid hakkavad paisuma. Tänu praktilisele täispuhumisfunktsioonile saab peenise muhvi igal ajal individuaalselt kohandada vastavalt teie soovidele.

     

    Kuidas kasutada peenise muhvi?

     

    Pange peenisemansett ümber oma peenise ja asetage see võlli aluse lähedale. Veenduge alati, et teie peenis oleks manseti panemisel veel lõtv või ainult pooleldi erekteeritud. Nüüd sulgege peenisemansett survekorgiga. Tekkiv verekogunemine muudab peenise hetkega pundunud ja kõvaks. Seejärel võtke käepärane pallipump ja pumbake peenise mansetti, kuni see on tugev ja pingul. Kui tunnete, et rõhk on liiga suur, võite teie või teie partner lihtsalt vajutada turvasurveventiili ja õhk lastakse uuesti välja.

     

    Mis on peenisemanseti juures erilist?

     

    Penisemansett pakub sarnaseid eeliseid nagu tavaline peenisrõngas: ka peenisemansett võib tõhusalt edasi lükata mehe ejakulatsiooni ja suurendada teie seksuaalset võimsust. Tänu sametiselt pehmele ja meeldivalt venivale materjalile on peenisemansetti eriti lihtne selga panna ja tänu velcro-kinnitusele istub see absoluutselt kindlalt. Tõeline klassika Cock Bondage mänguasjade seas, mis sobib ideaalselt ka algajatele.

     

    Millele peaksin peenisemanseti puhul tähelepanu pöörama?

     

    Seda peenisemansetti ei tohiks kasutada koos silikoonipõhiste libestusainetega. Silikooni sisaldavad määrdeained võivad peenisemanseti materjali kahjustada. Soovitame veepõhist libestusainet, näiteks Aquameo by MEO ®.

     

    Penise sidumine ja riista sidumine:

    On mehi, kes hindavad väga kindlat haaret, kui nad endale välja löövad, või teisi, kes eelistavad seda õrnalt. Top , kes tõmbab oma Sub, saab oma domineerimist täielikult ära kasutada MEO ® täispuhutava peenise mansetiga. Cock Bondage , mansett pannakse ümber peenise ja seejärel pumbatakse see üles. Verevarustuse ajutine katkestamine pumbatud peenisemanseti abil võimaldab unikaalsete ja hingematvate Cock Bondage tunnete kogemist.

     

    Kuidas peenisemansetti puhastada?

     

    Puhastage peenisemansetti pärast Cock Bondage seanssi sooja vee ja pehme seebiga. Erihoolduseks soovitame meie sprei VERYCLEAN.

     

    Penisemanseti juhend / kokkuvõte peenisemansettide teemal: On olemas terve rida erinevaid seksimänguasju või seksimänguasju, näiteks peenisrõngad, aga ka see peenisemansett. Mis on peenisemansett ja mida see teeb? Penisemansett on erootiline abivahend. See libistatakse üle mehe peenise. Penisemanseti eesmärk on toetada peenist kõva ja kindla erektsiooni saavutamisel või peenise ohjeldamiseks ja ka selleks, et tekitada domineerivas partneris eriti tugevat domineerimise tunnet. Reeglina on peenisemansett valmistatud kas lateksist, nahast, nagu meie Gate-of-Hell, või kummist. MEO ® pakub ka erinevaid peenise mansette, mis on erineva tekstuuriga, siledad või naastudega. Sõltuvalt peenise muhvi struktuurist suureneb teie naudingut veelgi. Millele on oluline tähelepanu pöörata ehk peenisemanseti ohutu kasutamine: peenisemanseti ostmisel on oluline veenduda, et see on teie jaoks õige suurusega. Oluline on, et see oleks piisavalt suur teie erekteerunud peenise jaoks. Soovitatav on peenisemansett, mida saab üles pumbata, sest see on absoluutselt paindliku suurusega. Kui valite liiga väikese peenisemanseti, võite eriti tugeva erektsiooni ajal oma peenise muljuda. Penisemanseti õige hooldus: Kuna peenisemansett on seksimänguasja, tuleb seda ka hügieeniliselt puhastada. Penisemansetti saab tavaliselt puhastada sooja vee ja vähese seebiga. Oluline on, et te ei asetaks peenisemansetti päikese kätte kuivama, sest materjalid kannataksid otsese UV-kiirguse tõttu. Võite osta MEO ®-st ka nn seksimänguasjade puhastusvahendeid, näiteks meie sprei VERYCLEAN. Penisemanseti eelised ja puudused: Sellise manseti eelised on arvukad, kuid on ka puudusi, mida tuleks siinkohal võrdselt mainida. Loomulikult on eeliseks see, et manseti abil saate väga tugeva erektsiooni, mis pakub maksimaalset naudingut mitte ainult teile, vaid ka teie domineerivale partnerile. Nii et lõbustusfaktor on suur ja peenisemanseti väga selge eelis. Penisemanseti hooldamine on samuti lihtne ja võtab vaid mõne hetke. Lõpuks on eeliseks ka erinevate materjalide, st kummi, lateksi, PU või naha, valik, sest saate valida materjali, mille puhul tunnete end kõige mugavamalt või mille suhtes teil ei ole allergiaid. Võimalik puudus on see, et peenise varrukas, kui see on veidi liiga väike, võib põhjustada peenisel ebameeldivaid verevalumeid. Seetõttu on oluline valida õige suurus või valida peenise mansett, mida saab puhastada.

     

    Lisateave:

     

    • Täispuhutav peenisemansett
    • Reguleeritava suurusega peenisemansett koos täispuhumisfunktsiooniga
    • Soovitatav peenise kinnipidamiseks või ülespumpamiseks Cock Bondage
    • Velcro-kinnitusega
    • Toru pikkus umbes 24,5 cm
    • Manseti pikkus u. 164 mm, kasutatav pikkus u. 128 mm

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Molto divertente

    Molto divertente. Si può decisamente dire che è in linea con le aspettative

      Hindamine 

      Wirklich sehr gute Idee

      Wirklich sehr gute Idee. Schneller Versand, top Produkt, angemessener Preis. Wass will man mehr!

        Hindamine 

        Ottimo

        Sono molto soddisfatto di questo prodotto e posso solo raccomandarlo.

          Hindamine 

          Geiles Gefühl

          Geiles Gefühl wenn es immer enger wird. Kann die Penismanschette wirklich empfehlen. Funktioniert einwandfrei und Dank des Klettverschluss lässt sich die Größe optimal einstellen.

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          naja

          Der Klettverschluss hält der Belastung leider nicht Stand.

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Extrem geile Gefühle

          Die Penis Manschette lässt sich sehr eng aufpumpen! Es ist wirklich so als würde jemand ganz hart mein Schwanz anfassen. Ich liebe das Gefühl. Extrem geil!

          • 2 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

          Kirjutage oma ülevaade

          PUMP IT mansett peenise jaoks

          PUMP IT mansett peenise jaoks

          See võib olla äärmiselt pingul ja kiimas, kui olete pannud peenise manseti ja pumbanud selle üles! Te kogete tundeid, mida te varem ei oleks pidanud võimalikuks. Tugev, intensiivne survetunne, justkui mehe käsi, mis pigistab tugevalt!

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          26 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: