Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

ElectraStim

Uudiskiri

Komodo Silicone Fusion Dildo - Elektrostimulatsioon

See ei oleks MEO elektroseksi mänguasi, kui Komodo Estim dildo ei oleks nii mitmekülgne! Komodot saab kasutada tavalise dildona, seda saab tänu selle jalale asetada tasasele pinnale sõitmiseks ja seda saab kasutada isegi rihmaga.

Rohkem infot

2337/00

112,90 €


-10,00 €

102,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See ei oleks MEO elektroseksi mänguasi, kui Komodo Estim dildo ei oleks nii mitmekülgne! Komodot saab kasutada tavalise dildona, seda saab tänu selle jalale asetada tasasele pinnale ratsutamiseks ja seda saab kasutada isegi rihmaga.

     

    Lisage sellele veel elektrostimulatsiooni kohandatavad tunded ja teil on seksimänguasju, mis mitte ainult ei paku teile laia valikut mänguvõimalusi, vaid on ka suurepärane sissejuhatus elektroseksi hingematvasse maailma.

     

    Komodo on esimene silikoonist rihmaga dildo MEO tootevalikus ja seda saab kasutada nii vaginaalseks kui ka anaalseks elektroseksiks. Komodo dildo on valmistatud siledast ja elastsest meditsiinilisest silikoonist, mis on elavat punast värvi. Silmatorkav sooniline disain toob esile juhtivad piirkonnad piki võlli, et erootiline elektristimulatsioon oleks paremini märgatav.

     

    Komodo disainimisel oli meie eesmärk mitmekülgsus, nii et Komodot saab kasutada tavalise dildona, rihmaga või ratsutamiseks; loomulikult kõik koos elektroseksi ainulaadsete tundmustega! Sa oled vaimustuses!

     

    Komodo ühildub mis tahes rihmaga (müüakse eraldi), millel on umbes 40 mm läbimõõduga O-rõngas, samuti on Komodo varustatud spetsiaalselt disainitud iminappide süsteemiga, mis võimaldab teil kasutada dildot ilma käedeta, kui see on kinnitatud sileda pinna külge.

     

    Komodo aluses on praktiliselt nähtamatu kaabli sisselaskesüsteem, mis varjab ja kaitseb juhtmeid, mis ühendavad dildot teie stimulatsiooniseadmega (müüakse eraldi). Samuti tagab see stabiilsuse, kui see on rihmaga kinnitatud või kui kasutate iminapsi.

     

    Komodo ühildub peaaegu kõigi stimulatsioonivooluseadmetega, on täiesti ftalaadivaba ja sobib nii meestele kui ka naistele.

     

    Kuidas kasutada Komodo Estim Dildo:

     

    Ühendage dildo oma stimulatsioonivooluseadmega (müüakse eraldi), sisestades kaks 2 mm pistikut Komodo varjatud alusesse ja teine ots oma stimulatsioonivooluseadmesse. Hea määrimine veepõhise libestusainega, näiteks ESHOCK by MEO, suurendab oluliselt teie tundmusi elektroseksi ajal.

     

     

    AINULT sisestage Komodo dildo täielikult enne elektristimulatsiooni sisselülitamist. Sisestamine juba sisselülitatud elektristimulaatoriga võib tunduda ebamugav.

     

    Komodo EI sobi kasutamiseks duši all, vannis või muus kohas, kus on vesi, kui stimulatsioonivooluseade on ühendatud. Komodo't võib kasutada duši all, kui elektristimulaator ei ole ühendatud.

     

    Lisateave:

     

    • Elektriline seksidildo (Estim anal dildo)
    • Mõõdud: Kogupikkus 162 mm, sisestatav pikkus 139 mm, läbimõõt kõige laiemas kohas 36 mm, ümbermõõt kõige laiemas kohas 113 mm, pistik 2 mm (adapter saadaval)
    • Materjal: Meditsiiniline plaatina silikoon
    • Komplektis: Komodo silikoonist elektriline seksidildo, ABS plastikust iminappide hoidja, 2 x läbipaistvad iminapad, hoiukott
    • Puhastage pärast kasutamist sooja vee ja VERYCLEAN sprayga MEO.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    heiße Empfehlung

    Die Elektrostimulation in der Analöffnung ist immer wieder ein geiles und befriedigendes Erlebnis. Die Maße dieses Dildos sind so gewählt, dass jede(r) Interessent(in) dieses Toy mit Vergnügen und geilem Empfinden anal einführen kann.
    Die Option des Einsatzes als Pegging-Toy verheißt weitere freudvolle Erlebnisse.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Komodo Silicone Fusion Dildo - Elektrostimulatsioon

    Komodo Silicone Fusion Dildo - Elektrostimulatsioon

    See ei oleks MEO elektroseksi mänguasi, kui Komodo Estim dildo ei oleks nii mitmekülgne! Komodot saab kasutada tavalise dildona, seda saab tänu selle jalale asetada tasasele pinnale sõitmiseks ja seda saab kasutada isegi rihmaga.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    26 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: