Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrostimulatsioon - peenis ja munandid

Uudiskiri

Medium Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems

The Medium Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems on eriti läbimõeldud peenisepistik kõigile neile, kes soovivad väga erilist uretri elektrostimulatsiooni. See keskmise suurusega peenisepistik on välja töötatud ekspertide poolt ja on tõenduseks pühendumisest E-Stim Systems pühendumust kõrgeima kvaliteedi ja uuendusliku disaini suhtes.

Rohkem infot

3766/00

saadaval

Rohkem infot

Medium Diamond™ Penis Plug alates E-Stim Systems: ülim uretraalne elektrostimulatsioon.

The Medium Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems on eriti läbimõeldud peenisepistik kõigile neile, kes soovivad väga erilist uretraalset elektrostimulatsiooni. See keskmise suurusega peenisepistik on välja töötatud ekspertide poolt ja on tõenduseks pühendumisest E-Stim Systems kõrgeima kvaliteedi ja uuendusliku disaini eest.

Suurepärane disain tagab veelgi suurema naudingu:

  • Medium Diamond™ Penis Plug pikkus on 55 mm ja võlli läbimõõt 6,65 mm - ideaalne neile, kes soovivad intensiivsemat tunnet.
  • Teemandikujuline pea, mille läbimõõt on kõige laiemas kohas 8,5 mm, on tõeline pilkupüüdja ja tagab hea käsitsemise.
  • Aerospace-kvaliteediga alumiiniumist valmistatud peenisepistik ühendab endas väikese kaalu ja sileda, poleeritud pinna.
  • Ülisileda pind ja ümar ots tagavad hõlpsa sisestamise, samas kui peenistiku kooniline kuju tagab, et uretra laieneb õrnalt ja ümbritseb peenistikku kindlalt, nii et see püsib kindlalt paigal.


Läbimõeldud disainidetailid:

  • Penisipistiku alumisel küljel olevad sooned parandavad haardumist, eriti märgade sõrmedega, ja muudavad kasutamise mugavamaks.
  • Iga peenisepistiku alumisel küljel on 4 mm ühendus, et tagada ühilduvus erinevate E-Stim-Systems'i elektrostimulatsiooniseadmetega.


Lihtne puhastamine hügieeniliseks kasutamiseks:

  • Puhastage lihtsalt sooja vee ja maheda seebiga või MEO InstaClean-sprei abil. Penisepistikut võib täieliku steriliseerimise eesmärgil keeta, kuna see on valmistatud täispinnalisest alumiiniumist.
  • Enne hoiustamist veenduge, et peenisepistik oleks täiesti kuiv.
  • Tootja eluaegne garantii alates E-Stim Systems tagab ohutuse ja usaldusväärsuse.


Ettevalmistus ohutuks ja mugavaks kasutamiseks:

  • Kuna uretraalne stimulatsioon on eriti tundlik tegevus, on hügieenil oluline roll. Seetõttu puhastage peenisepistik vahetult enne kasutamist.
  • Veelgi nauditavama kogemuse saamiseks võite kasutada peenistopistikut koos MEO spetsiaalselt välja töötatud VeryDeep libestusainega.


Medium Diamond™ Penis Plug alates E-Stim Systems: reis uretraalse elektrostimulatsiooni maailma.

The Medium Diamond™ Penis Plug ei ole mitte ainult uretri seksimänguasja, vaid ka ainulaadne avastusretk elektrostimulatsiooni keerulisse maailma. Olenemata sellest, kas teil on juba kogemusi või olete alles avastamas uusi stimulatsiooniliike, see peenisepistik pakub teile ainulaadset ja põnevat kogemust.

Rohkem üksikasju:

  • Medium Diamond™ Penis Plug alates E-Stim Systems
  • Mõõtmed Võlli läbimõõt 6,65 mm, pea läbimõõt 8,5 mm, aluse läbimõõt 24,5 mm, kogupikkus 55 mm, sisestatav pikkus 44 mm, kaal 18 g.
  • Ühendus: 4 mm
  • Materjal: alumiinium
  • Kuna tegemist on unipolaarse elektroodiga, on elektrostimulatsiooniks vaja teist elektroodi.
  • Urethral E-Stim, tuntud ka kui uretraalne elektrostimulatsioon, on elektrostimulatsiooni erivorm uretra stimuleerimiseks. See ainulaadne stimulatsioonivorm kasutab elektrilisi impulsse, et tekitada selles tundlikus kehaosas sensoorset või seksuaalset stimulatsiooni. Urethral E-Stim'i teeb eriliseks ainulaadne viis, kuidas elektrilised impulsid juhitakse uretra sisse, et tekitada hingematvaid aistinguid. Selleks kasutatakse spetsiaalseid elektroode, mis sisestatakse uretra sisse ja annavad õrnu elektrilisi impulsse. Elektriimpulsid võivad tekitada erinevaid tundeid, alates kergest kipitustundest kuni intensiivsemate pulseerivate või kipitavate tunneteni. Elektriimpulsside tugevust ja intensiivsust saab elektrostimulatsiooniseadme abil kohandada vastavalt isiklikele eelistustele ja tagada meeldiv kogemus. Uretraalne elektrostimulatsioon võib lisada seksuaalsele stimulatsioonile uue mõõtme. Uretraalne elektrostimulatsioon võib põhjustada erutavaid aistinguid ja intensiivsemaid orgasme nii meestele kui ka naistele.
  • Valmistatud vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutuseeskirjadele.
  • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kannavad südamestimulaatorit või kasutavad meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigused või kes on rasedad, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
  • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas
  • MEO on MEO kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

Lae alla

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

Medium Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems

Medium Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems

The Medium Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems on eriti läbimõeldud peenisepistik kõigile neile, kes soovivad väga erilist uretri elektrostimulatsiooni. See keskmise suurusega peenisepistik on välja töötatud ekspertide poolt ja on tõenduseks pühendumisest E-Stim Systems pühendumust kõrgeima kvaliteedi ja uuendusliku disaini suhtes.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: