Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrostimulatsioon - peenis ja munandid

Uudiskiri

VoltLust - peenise rõngad elektrostimulatsiooniks

VoltLust on uuenduslik komplekt peenise elektrostimulatsiooniks, mis tekitab ekstaasi elektroerootilisi laineid: naudingu uus mõõde, kus pulseeriv energia kohtub puhta himuga - unustamatute ja hingematvate orgasmide saavutamiseks!

Rohkem infot

3595/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    VoltLust on uuenduslik komplekt peenise elektrostimulatsiooniks, mis tekitab ekstaasi elektroerootilisi laineid: naudingu uus mõõde, kus pulseeriv energia kohtub puhta himuga - unustamatute ja hingematvate orgasmide jaoks!

    E-stim ehk peenise elektriline stimulatsioon on praktika, mida kasutatakse sageli, kuid mitte ainult BDSM-tegevuste kontekstis. See võib tekitada väga erilisi ekstaatilisi aistinguid ja aidata ka orgasmi intensiivistada.

    Meie VoltLust komplekt on suurepärane abivahend, mis on spetsiaalselt välja töötatud meeste suguelundite piirkonna elektrostimulatsiooniks. Kaks elektriliselt juhtiva pinnaga ja erineva läbimõõduga rõngakujulisi bipolaarseid elektroode on mõeldud peenise ümber paigutamiseks. Väiksem elektrood, mille siseläbimõõt on 40 mm, paigutatakse tavaliselt peenise aluse või võlli juurde, samas kui suurem elektrood (50 mm) saab asetada peenise ja munandite kohale ning see toimib nagu tavaline peenise rõngas.

    Need elektroodid ühendatakse kaasasoleva kaabli ja adapteri abil elektrostimulatsiooni- või TENS-seadmega. Oluline on, et kaablid oleksid õigesti ühendatud, et pistikud või adapterid sobiksid elektrostimulatsiooniseadmesse ja et seade sobiks kasutamiseks inimkehal. Veenduge, et pistikupesa läbimõõt vastab elektristimulatsiooniseadme ühendustele (2,5 mm, adapteriga 2,5 mm kuni 3,5 mm). Alternatiivina on meie poes saadaval mitmesuguseid adaptereid, mida saab kasutada nende peeniselektroodide ühendamiseks teiste tootjate elektristimulatsiooniseadmetega.

    Kuna mõlemad rõngad toimivad bipolaarse elektroodina, võimaldavad nad täielikku stimulatsiooni ilma lisaelektroodideta, st mõlemat rõngast saab kasutada ka eraldi. Lihtsalt veenduge, et iga rõngas on õigesti ühendatud elektrostimulatsiooniseadmega, et tagada ohutu ja tõhus vooluring. Alustage alati madala intensiivsusega, et aeglaselt tundmustega harjuda, ja suurendage intensiivsust järk-järgult, kuni olete leidnud optimaalse stimulatsiooni intensiivsuse. Bipolaarsete elektroodide kasutamine on meeldiv kogemus ainult siis, kui neid õigesti käsitseda.

    Selleks, et tagada optimaalne ja ohutu kogemus peenise elektrilise stimulatsiooni ajal, on oluline kasutada spetsiaalset elektroodigeeli. Soovitame meie ESHOCK elektroodigeeli, mis suurendab elektrijuhtivust ja aitab intensiivistada tundmusi elektristimulatsiooni ajal. See spetsiaalne geel tagab parema kontakti naha ja elektroodide vahel ning vähendab seega ebameeldivate tundmuste tekkimise ohtu.

    Hügieen on eriti oluline enne ja pärast iga rakendust. Seetõttu soovitame elektroodid põhjalikult puhastada meie spetsiaalse puhastusspreiga VERYCLEAN. See mitte ainult ei taga elektroodide pikaealisust, vaid tagab ka hügieenilise keskkonna, mis vähendab infektsiooni ja nahaärrituse ohtu. Kasutamise lihtsus ja järjepidev puhastamine on ohutu ja meeldiva elektrostimulatsiooni jaoks hädavajalik.

    Lisateave:

    • VoltLust - peenise rõngad elektrostimulatsiooniks
    • 2 ringikujulist elektroodi, elektriliselt juhtivad seestpoolt, erineva läbimõõduga (40 mm ja 50 mm siseläbimõõduga).
    • Ühendamiseks sobivate elektrostimulatsiooniseadmetega.
    • Komplektis on kaabel (pistikupesaga kaabel, läbimõõt 2,5 mm) ja adapter (2,5 mm kuni 3,5 mm). Elektrostimulatsiooniseade ei kuulu tarnekomplekti.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (E-Stim) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusega seotud küsimustest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada rindade või kaela kohal. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.


    Elektrostimulatsiooniks mõeldud peenise rõngad on meeste seas väga populaarsed nii tavapärastes kui ka BDSM-kontekstides mitmel põhjusel:

    • Tundmuste suurendamine: Elektriline stimulatsioon võib stimuleerida peenise närvilõpmeid viisil, mida on raske saavutada tavapäraste seksuaalsete praktikatega. See võib põhjustada intensiivsemaid aistinguid, mida sageli kirjeldatakse kui unikaalseid.
    • Erektsiooni parandamine: Penisrõngaste kasutamine elektrostimulatsiooniks võib parandada verevoolu suguelundite piirkonda, mis võib viia tugevamate ja kauem kestvate erektsioonideni. See on eriti kasulik meestele, kes soovivad parandada oma seksuaalset jõudlust.
    • Orgasmi intensiivistamine: Mõned mehed teatavad, et elektrostimulatsioon aitab neil suurendada orgasmi intensiivsust ja kestust. Täiendav stimulatsioon võib viia naudingu suurenemiseni.
    • Eksperimenteerimine: Nende kukerõngaste kasutamine võimaldab meestel proovida uusi masturbatsiooni- või seksimisviise koos partneriga, mis võib aidata kaasa seksuaalsele rahulolule ja laiendada seksuaalset silmaringi.
    • Võimu- ja kontrollmängud: BDSM on sageli seotud võimu ja kontrolliga. Elektrostimulatsiooni intensiivsuse kontrollimise võime võimaldab domineerival partneril kontrollida alluva partneri aistinguid, süvendades domineerimise ja allumise kogemust.
    • Erootiline karistus: Elektrostimulatsiooni võib BDSM-i kontekstis kasutada erootilise karistuse vormina, kusjuures intensiivsust saab kohandada vastavalt partneri piiridele.
    • Valu ja naudingu uurimine: BDSM hõlmab sageli valu ja naudingu koosmõju. Elektrostimulatsioon võimaldab seda piiri kontrollitud viisil uurida, kusjuures tunded võivad ulatuda kergest kipitustundest kuni intensiivsuseni.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Empfehlenswert

    Ich habe das Set bei MEO bestellt, um es auszuprobieren, weil ich schon viel davon gehört habe. Der Versand ging schneller als erwartet und es kam in einem unauffälligen Paket mit DHL. Natürlich habe ich es sofort ausprobiert und es war ganz anders, als ich es mir vorgestellt hatte, nämlich viel geiler. Am Anfang war es nicht so toll, erst als ich etwas Shock-Gel dazugegeben habe, war das Gefühl der Hammer! Es hat bei mir eine ganze Weile gedauert, der Orgasmus war VIEL heftiger als sonst und das Gefühl war der Hammer.

      Hindamine 

      Geile Sache

      Geile Sache! Kann man einzeln verwenden oder getrennt, je nach Lust und Laune! Und das Gefühl ist echt hammermäßig!

        Kirjutage oma ülevaade

        VoltLust - peenise rõngad elektrostimulatsiooniks

        VoltLust - peenise rõngad elektrostimulatsiooniks

        VoltLust on uuenduslik komplekt peenise elektrostimulatsiooniks, mis tekitab ekstaasi elektroerootilisi laineid: naudingu uus mõõde, kus pulseeriv energia kohtub puhta himuga - unustamatute ja hingematvate orgasmide saavutamiseks!

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: