Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrostimulatsioon - tarvikud

Uudiskiri

Isekleepuvad elektroodid - ümmargused, 35 mm

Neid elektroode kasutatakse elektriliste impulsside edastamiseks elektrostimulatsiooniseadmest kehasse. Need kinnitatakse otse nahale, sõltuvalt soovitud stimulatsioonipiirkonnast peenise, munandite, päraku või pärakute piirkonnas.

Rohkem infot

1667/00

19,90 €


-5,00 €

14,90 €

1,49 €/tükk

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    MEO® isekleepuvad elektroodid: ümmargused, mitmekülgsed ja nahasõbralikud

    Neid elektroode kasutatakse elektriliste impulsside edastamiseks elektrostimulatsiooniseadmest kehasse. Need kleebitakse otse nahale, sõltuvalt soovitud stimulatsioonipiirkonnast peenise, munandite, päraku või pärakute peal.

    Toote tipphetked:

    • Isekleepuvad ja nahasõbralikud: elektroodid kinnituvad kindlalt ja mugavalt keha erinevatele osadele - kas peenisele, munanditele, pärakule või pärakule. Nende nahasõbralik materjal tagab meeldiva pealekandmise isegi pikemaajalisel kandmisel.
    • Kvaliteetne materjal: MEO® kvaliteedigarantii kohaselt on need elektroodid valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad nende vastupidavuse ja usaldusväärsuse.
    • Taaskasutatavad: Ümmargused elektroodid on konstrueeritud nii, et neid saab kasutada mitu korda, ilma et need kaotaksid kleepuvuse. See muudab need elektrostimulatsiooni kuluefektiivseks ja keskkonnasõbralikuks valikuks.
    • Ühilduvad elektrostimulatsiooniseadmetega: Need elektroodid sobivad ideaalselt meie elektrostimulatsiooniseadmetega, mis teeb neist hädavajaliku tarviku selle konkreetse stimulatsiooniliigi austajatele.


    Elektroodidel on isekleepuv kiht, mis võimaldab neid kindlalt ja mugavalt nahale kinnitada ilma täiendava kinnitusmaterjali või geeli kasutamiseta. See muudab nende kasutamise lihtsaks ja tagab hea kontakti nahaga.

    Kasutamine elektrostimulatsioonis:

    BDSM- ja erootikavaldkonnas kasutatakse seda tüüpi elektroode erinevat tüüpi elektrostimulatsiooniks, mis võib ulatuda kergest kipitustundest kuni intensiivsemate tundmusteni.

    Olenemata sellest, kas teil on juba kogemusi elektrostimulatsiooniga või olete alles alustamas selles põnevas maailmas, on MEO® isekleepuvad elektroodid ideaalne täiendus, et viia oma kogemused järgmisele tasemele.

    Lisateave:

    • Isekleepuvad elektroodid
    • 10 tükki
    • Läbimõõt 35 mm
    • Ühendamiseks meie elektrostimulatsiooniseadmetega
    • Saadaval on erinevad adapterid (vt tarvikud)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    auch für das weibliche Genital empfohlen

    Das weibliche Genital ist auch für Elektrostimulation empfänglich. Wichtig für das geile Erleben ist es, durch entsprechenden Anschluss der Elektroden die Impulse zwischen den beiden Labien wirken zu lassen. Alternativ ist auch die korrespondierende Anordnung von zwei Elektroden kurz oberhalb der Klitoris und auf dem Damm zwischen Vagina und Anus. Wenn die Dame durch Bondage gut fixiert ist, wird das durch die Impulse ausgelöste Zucken durch geilste Wollustlaute ergänzt.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    I love it

    I get tied up usually on my back my wrists tied above my head, my legs pulled up and spread wide the pads put on me just like in the picture and turned on and he watches me orgasm over and over I love it last time I was exposed to 4 of his friends as They watched me cum 10 times we use these pads several times a week I highly recommend them

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Isekleepuvad elektroodid - ümmargused, 35 mm

    Isekleepuvad elektroodid - ümmargused, 35 mm

    Neid elektroode kasutatakse elektriliste impulsside edastamiseks elektrostimulatsiooniseadmest kehasse. Need kinnitatakse otse nahale, sõltuvalt soovitud stimulatsioonipiirkonnast peenise, munandite, päraku või pärakute piirkonnas.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: