Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Masturbatooriumid meestele

Uudiskiri

Satisfyer Men Heat Vibration - Masturbator meestele

Kas otsite masturbeerija, mis oleks sama hea kui tõeliselt hea seks? Teie otsingud on lõppenud, sest teie soovidele on vastatud: nüüd on olemas masturbeerija Satisfyer Men Heat Vibration.

Rohkem infot

2205/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kas otsite masturbeerija, mis oleks sama hea kui tõeliselt hea seks? Teie otsingud on lõppenud, sest teie soovidele on vastatud: masturbeerija Satisfyer Men Heat Vibration on nüüd saadaval.

     

    Satisfyer Men Heat Vibration on varustatud uuendusliku soojusfunktsiooniga, mis muudab teie naudingu hingematvalt realistlikuks. Pärast selle aktiveerimist soojendab masturbaator kuni 40 kraadini - lase end meditsiinilisest silikoonist valmistatud mõnusas armastustunnelis hubases soojuses hulluks ajada. Kui sulged ekstaasis silmad ja lased end lihtsalt orgasmini triivida, unustad hetkega, et seksid mänguasjaga! Tänu veekindlale disainile saad seda kõike nautida isegi duši all või vannis.


    Elegantse musta värvi maskuliinne disain teeb Satisfyer masturbaatorist stiilse seksimänguasja moodsatele meestele. Selle täiuslik suurus sobib mugavalt kätte ja muudab selle kasutamise lihtsaks, isegi kui asi läheb metsikuks. Tänu laetavale akule saab seksimänguasja laadida kaasasoleva USB-magnetkaabli abil.


    Sinu Satisfyer masturbaator on varustatud võimsate akudega ja seda saab laadida keskkonnasõbralikult.

    Pehme silikoon on imeliselt nõtke ja imab kiiresti teie kehatemperatuuri. Meie veepõhine Aquameo on materjalile õrn ja hoiab pinna kenasti elastseks. Tänu veekindlale viimistlusele saate masturbaatorit puhastada leige vee ja maheda seebiga ning seejärel kasutada meie pihustit VERYCLEAN põhjaliku hügieeni tagamiseks.

     

    Lisateave:

     

    • Masturbatsiooniseadmed: mehe masturbaator
    • Pärast seda, kui Satisfyer on oma revolutsiooniliste toodetega toonud mitmekordseid orgasme naistele üle kogu maailma, on Satisfyer Men nüüd pühendatud meestele. Sportliku elustiili disain, geniaalsed tehnoloogiad ja unustamatud orgasmid!
    • Mõõtmed: 140 mm pikkus, 75 varre pikkus, läbimõõt 30 kuni 50 mm.
    • Materjal: Silikoon ja ABS
    • Veekindel
    • Patareid: Laetav aku
    • Soovite osta masturbaatorit? See masturbeerija meestele on üks populaarsemaid seksimänguasju meie seksikaupluses!

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Schwanz rein und ab geht s.

    Der schöne Satisfyer Men - Heat Vibration – Masturbator für Männer ist gestern angekommen. Haben ih gleich ausprobiert. Hammer Ding. Schwanz rein und ab geht s. Es war ein total angenehmes gefühl. Besonders hat es meinem Freund gefallen da es eine Einstellung gibt, wo die Vibration kurz Pause macht und dann wieder anfängt. Sein Schwanz wurde dabei voll hart. Und man merkte wie sehr mein Freund es genossen hat. Also wir können den Satisfyer absolut empfehlen. Mit der Wärme haben wir es noch nicht probiert. Machen wir heute abend ;).

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Satisfyer Men Heat Vibration - Masturbator meestele

    Satisfyer Men Heat Vibration - Masturbator meestele

    Kas otsite masturbeerija, mis oleks sama hea kui tõeliselt hea seks? Teie otsingud on lõppenud, sest teie soovidele on vastatud: nüüd on olemas masturbeerija Satisfyer Men Heat Vibration.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: