Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad

Uudiskiri

TPE peenise rõngas - 3D spiraal

Laia riistarõngaga on teil seksi ajal palju jõudu. Kui see erakordne riistrõngas tõmmatakse üle mitte-erekteeritud peenise, annab see teile tänu tekkiva verestaasi efektile kerkiva kõhuli ja täiesti pika vastupidavuse.

Rohkem infot

2458/00

18,90 €


-2,00 €

16,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Laia riistarõngaga on sul seksi ajal palju jõudu. Kui see erakordne riistrõngas tõmmatakse üle mitte-erekteeritud peenise, annab see teile tänu tekkivale verepuudutuse efektile muljetavaldava erektsiooni ja täiesti pika vastupidavuse.

     

    Kuna riistrõngas on veniv, kohandub see paindlikult enamiku peenise suurustega. Nahasõbralik TPE on eriti pehme ja võimaldab optimaalset sobivust ja mugavat istuvust.

     

    Mis teeb TPE kukerõnga nii eriliseks ja milliseid eeliseid see mulle pakub?

     

    MEO® laia, paindliku peenisrõngaga saate nautida hingematvaid orgasme. Kukerõngas veenab teid seksi või sooloseksi ajal nii hingematvalt, et te ei taha peagi enam ilma sellest teha. See TPE-st valmistatud riistarõngas istub ideaalselt ja tagab oma verestaasi efektiga kõva erektsiooni, mille üle on põhjust uhkust tunda! Võrreldes silikoonist kukerõngaga pakub meie TPE kukerõngas teile veel ühe suure eelise: te saate seda kasutada kõigi vee- või silikoonipõhiste libestusainetega.

     

    TPE peenisrõnga materjal ja hooldus:

     

    Selle peenisrõnga nahasõbralikule TPE-le on iseloomulik selle mittepoorsest pinnast. See omadus muudab peenisrõnga äärmiselt hügieeniliseks. Penisrõngas imab kiiresti teie kehasoojust ja salvestab seda. TPE-st valmistatud peenisrõngaga libestusainete kasutamiseks soovitame hübriidlibestusvahendit, näiteks STROKE by MEO ®. See on materjali suhtes õrn ja tagab, et teil on oma uuest peenisrõngast midagi pikka aega. Meie peenisrõngast on kiire ja lihtne puhastada meie pihustiga VERYCLEAN.

     

    Kas ma võin oma peenist peenisrõngaga vigastada?

     

    Roostevabast terasest peenisrõngad on meie klientide seas väga populaarsed, sest need on visuaalselt efektsemad ja pakuvad eeliseid hügieenilisest ja funktsionaalsest vaatenurgast. Kui kasutate aga liiga väikeseid roostevabast terasest peenisrõngaid, on oht, et te ei saa peenisrõngast eemaldada. Venivast materjalist peenisrõnga puhul on oht palju väiksem, sest rõngast saab kergesti lõigata ja eemaldada.

     

    Lisateave:

     

    • Paindlik peenisrõngas
    • Materjal: TPE
    • Sisediameeter 20 mm, välisläbimõõt 40 mm, kõrgus 10 mm (väga veniv materjal).
    • Võib kasutada kõigi silikoon- või veepõhiste libestitega
    • Penisrõngas algajatele ja edasijõudnutele. Kui soovite osta peenise rõngast, on meie Cock Ring ideaalne valik. Meie peenisrõngaste e-poest leiad rohkem mudeleid, näiteks roostevabast terasest peenisrõnga, silikoonist peenisrõnga või metallist peenisrõnga.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    funziona molto bene

    stringe molto bene, aiuta a prolungare moltissimo l'erezione e il piacere, funziona molto bene

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Sehr guter Penisring

    An sich gefällt mir der Penisring aus TPE von Meo sehr, da er die Eicher auch noch mit einbeziehn kann. Das Material ist sehr angenehm und der Penisring lässt sich gut dehnen und liegt eng an.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    TPE peenise rõngas - 3D spiraal

    TPE peenise rõngas - 3D spiraal

    Laia riistarõngaga on teil seksi ajal palju jõudu. Kui see erakordne riistrõngas tõmmatakse üle mitte-erekteeritud peenise, annab see teile tänu tekkiva verestaasi efektile kerkiva kõhuli ja täiesti pika vastupidavuse.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: