Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Piitsad ja flogger

Uudiskiri

Hobusejõhvipeks - vegan

Naudi põnevat vaheldust kehalise karistamise ja sensuaalse karistuse vahel, nautides MEO unikaalset hobusejõhvist piitsa, mis on mitmekülgne BDSM-tarvik, mis lisab teie seksuaalelu täiesti uue mõõtme.

Rohkem infot

3717/00

saadaval

Rohkem infot

Naudi põnevat füüsilise karistuse ja sensuaalse karistuse mitmekesisust naudingu ja valu vahel MEO unikaalse hobusejõhvist piitsa abil, mis on mitmekülgne BDSM-tarvik, mis lisab sinu seksuaalelu täiesti uue mõõtme.

Horsehair piitsa on valmistatud täpselt ja detailidele tähelepanu pöörates kvaliteetsetest sünteetilistest kiududest, mis imiteerivad täiuslikult tõelise hobusejõhvi erilist nõtkust ja tunnetust.

Sünteetiline materjal tagab pikaealisuse ja vastupidavuse, nii et saate nautida lugematuid naudingu hetki. Meie hobusejõhvist piitsa on BDSM-skeenes väga populaarne, kuna see kutsub esile laia valikut kontrollitavaid tundeid, alates õrnast kuni intensiivseni.

See piits sobib nii algajatele kui ka kogenud entusiastidele ning pakub ideaalset tasakaalu naudingu ja valu vahel.

Õrnalt liigutades tekitab piitsa säriseva, võrgutav heli, mis suurendab pinget ja stimuleerib meeli - ideaalne unustamatuteks naudingu, domineerimise ja allumise hetkedeks. Hobusejõhvist piitsa käepide pakub suurepärast haaret ja kontrolli, nii et saate seda ohutult ja täpselt kasutada.

Avastage erinevaid aistinguid, alates õrnadest, kiusavatest löökidest kuni intensiivsemate piitsutamiseni, kui avastate oma partneriga uusi intiimsuse tasandeid. Hobusejõhvist piitsa on lihtne puhastada ja hooldada, mis teeb sellest praktilise täienduse igasse BDSM-tarvikute kollektsiooni.

Pärast igat kasutamist tuleb hobusejõhvist piitsa lihtsalt niiske lapiga puhtaks pühkida ja lasta õhu käes kuivada, et see oleks valmis järgmiseks kirglikuks seikluseks. Hellita ennast selle väga erilise naudinguga meie hobusejõhvist piitsaga - võrgutav ja mitmekülgne aksessuaar, millega saad uurida oma soove, elada välja oma fantaasiaid ja kogeda unustamatuid naudinguhetki.

Lisateave:

  • Hobusejõhvist piitsa - vegan
  • Pikkus: 65 cm
  • Materjal: 100% polüester (sünteetiline hobusejõhv), vegan PU nahk
  • Sünteetiline hobusejõhv on toodetud ilma loomade kannatusteta. Erinevalt ehtsast hobusejõhvist, mis pärineb hobustelt, ei pea sünteetilise juuksekarva tootmiseks loomi tapma.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

Hobusejõhvipeks - vegan

Hobusejõhvipeks - vegan

Naudi põnevat vaheldust kehalise karistamise ja sensuaalse karistuse vahel, nautides MEO unikaalset hobusejõhvist piitsa, mis on mitmekülgne BDSM-tarvik, mis lisab teie seksuaalelu täiesti uue mõõtme.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

25 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: