Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Rõngad ja peenise pistikud

Uudiskiri

Pikk silikoonist peenisepistik koos iminapaga

Kas oled valmis uueks väljakutseks? Meie pikk silikoonist peenisepistik ei avalda muljet mitte ainult oma muljetavaldava 42 cm pikkuse, vaid ka oma läbimõeldud disaini ja paindlikkusega, mis võimaldab lihtsat ja intensiivset enestimulatsiooni.

Rohkem infot

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kas oled valmis uueks väljakutseks? Meie pikk silikoonist peenisepistik ei avalda muljet mitte ainult oma muljetavaldava 42 cm pikkuse, vaid ka oma läbimõeldud disaini ja paindlikkusega, mis võimaldab lihtsat ja intensiivset enesestimulatsiooni.

     

    Avastage peenisepistik, mis defineerib enestimulatsiooni uuesti!

     

    Erinevates värvides saadaval olev peenisepistik paneb kõigi Urethral Play armastajate südamed kiiremini lööma. Meie peenisepistiku eripära on integreeritud iminapp. See pakub hindamatut mitmekülgsust, kuna seda saab kinnitada kõikidele siledatele pindadele. Kas vannitoas, mööblile või teel olles - teie kujutlusvõimele ei ole piire seatud.

     

    42 cm pikkuse ja 5-10 mm tõusva läbimõõduga peenisepistik sobib ideaalselt sügavate ja intensiivsete tundmuste tekitamiseks, mis ulatuvad kõikjale. Olenemata sellest, kas olete Urethral Play uustulnuk või kogenud kasutaja, see peenisepistik pakub teile uskumatut naudingut.

     

    Et sisestamine oleks lihtsam, soovitame meie VERYDEEP libestusainet, mis on spetsiaalselt välja töötatud kateetrite, peenistopistikute ja sondide jaoks. See libestusaine tagab õrna ja samal ajal intensiivse määrimise, mis muudab peenistopistiku sisestamise lihtsaks ja samal ajal põnevaks kogemuseks.

     

    Enne ja pärast naudingut tuleb hooldus: peenisepistiku optimaalseks puhastamiseks soovitame meie VERYCLEAN sprei. See hoiab peenisepistiku hügieeniliselt puhtana ja tagab, et see on alati valmis järgmiseks kasutamiseks.

     

    Mehed armastavad seda peenisepistikut - nüüd on aeg, et ka teie õpiksite seda armastama.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Pikk peenisepistik koos iminapaga
    • Saadaval erinevates värvides
    • Mõõtmed: 5 kuni 10 mm läbimõõt, kogupikkus umbes 42 cm. Iminapistiku läbimõõt u. 30 mm.
    • MEO on veebipood, mis on spetsialiseerunud mitte ainult meestele mõeldud seksimänguasjadele, vaid ka peenisepistikutele, uretra laiendajatele ja uretra laiendajatele. Laske end viia uretria stimuleerimise põnevasse maailma ja avastage nende põnevate seksimänguasjadega seotud sensatsioonilised tunded. Meie uretria mänguasjade lai valik, alates algtasemel toodetest kuni professionaalidele mõeldud laiendajate ja peenisepistikuteni, on hoolikalt valitud, et tagada parim võimalik kvaliteet ja ohutus. Olenemata sellest, kas otsite õrna sissejuhatust uretraalsesse stimulatsiooni või intensiivset ja sügavat penetratsiooni peenisepistiku abil, meie valik katab kõik teie vajadused. Avastage kvaliteetsed roostevabast terasest peenisepistikud, paindlikud silikoonist laiendajad, uuenduslikud uretra laiendajad ja palju muud. Kogege uretraalstimulatsiooni intensiivseid ja ainulaadseid aistinguid ning viige oma seksuaalne nauding uuele tasemele. Lisaks pakume teile pädevat nõustamist ning diskreetset ja kiiret kohaletoimetamist. Kasuta meie aastatepikkust kogemust uretria mänguasjade valdkonnas ja lase end meie toodete kvaliteedis veenda.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Qualité "made in Germany"

    J'avais d'abord des réserves sur le fait de commander à l'étranger, mais j'ai finalement osé. Je suis vraiment impressionné par MEO - le service client, la discrétion et bien sûr ce plug flexible. Chapeau!

      Hindamine 

      Geil!

      Geil! Der Penisplug ist echt der Hammer. Super Qualität und das Design ist top! Hab ihn ruckzuck nach Berlin geliefert bekommen (gestern bestellt und heute da). Solo-Sessions mit diesem Ding sind suuuuuuper und der Saugnapf? Hält wie festgeklebt. Definitiv mein neues Lieblingstoy!

        Hindamine 

        WOW

        All right guys, let's dive into this: The flexible penis plug I recently got my hands on is next level!

          Kirjutage oma ülevaade

          Pikk silikoonist peenisepistik koos iminapaga

          Pikk silikoonist peenisepistik koos iminapaga

          Kas oled valmis uueks väljakutseks? Meie pikk silikoonist peenisepistik ei avalda muljet mitte ainult oma muljetavaldava 42 cm pikkuse, vaid ka oma läbimõeldud disaini ja paindlikkusega, mis võimaldab lihtsat ja intensiivset enestimulatsiooni.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: