Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Anal Plug 2.0 - uus anaal imekspandud toode

Väikesed suurused, keskmise suurusega ja väga suured suurused. Olenemata sellest, kas oled maalt pärit tüdruk, algaja, edasijõudnud anaalsõltlane või absoluutne anaalproff, armastad seda anaalipistikut, nn anaalimõõdet. Butt plug on valmistatud kehasõbralikust materjalist ja tänu oma anatoomilisele kujule saate seda diskreetselt, mugavalt ja turvaliselt enda sees kanda kogu

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Paljud uued suurused! Väikesed suurused, keskmised suurused ja väga suured suurused. Ükskõik, kas olete maalt pärit süütu, algaja, edasijõudnu või absoluutne anaalproff, see anaalipistik, nn anaalimees inspireerib teid. Tõenäoliselt maailma parim anaalipistik on nii anaalipistik meestele kui ka anaalipistik naistele. Butt plug on valmistatud kehasõbralikust materjalist ja tänu oma anatoomilisele kujule saate seda diskreetselt, mugavalt ja turvaliselt enda sees kanda kogu päeva. Läbipaistev anaalpistik on saadaval 6 suuruses.

     

    Mis on selle anaalpistiku juures nii erilist?

     

    See anaalpistik on kohustuslik anaalmänguasja! See pakub teile palju tehnilisi eeliseid võrreldes teiste anaalipistikutega. Tänu oma spetsiaalsele alusele imbub anaalpistik iseenda tagumiku vahele. Seega saate anaalpistikut kanda diskreetselt 24/7 ja nautida anaalset naudingut igal sammul. Selle ilus, ülipehme ja õmblusteta pind, mis on valmistatud esmaklassilisest TPE-st, tundub lihtsalt imeline. Tänu kõigile nendele eelistele libiseb anaalpistik sinusse nagu iseenesest mõne tilga libestusainega. Väike EXTREMEO sprei, mis lõdvestab pärakut, muudab ka sisestamise lihtsamaks.

     

    Edukas ja populaarne: MEO ® anaalimõõde

     

    Pärast paljusid teste ja arutelusid meie klientidega suutsime oma väga edukaid anaalpistikuid veelgi optimeerida! Tulemuseks on anatoomiliselt täiuslik anaalpistik, mida pakume 6 suuruses.

     

    Parim anaalipistik

    Anaalipistik on nii täiusliku kujuga, et seda kutsutakse ka anaalimeheks. Tänu 6 erinevale suurusele sobib Anal Plug nii algajatele, edasijõudnutele kui ka professionaalidele ning butt plug meestele ja naistele. Anaalpistikut saab eriti mugavalt kanda pikka aega. Meie anaalseksimänguasjadest on see butt plug meie seksikaupluse bestseller.

     

    Tänu oma erilisele disainile avaldab anaalpistik survet täpselt seal, kus see tõeliselt hea tunne on. Anaalpistiku eriline kuju muudab sisestamise lihtsaks, nii et isegi algajad ei ole sellega ülekoormatud. Täiusliku kujuga anatoomiline jalg tagab ohutuse ja mugavuse.

     

    Anaalpistiku materjaliga ei tohi teha mingeid kompromisse.

     

    Anaalpistik on valmistatud eriti kvaliteetsest materjalist, mille pind on sametiselt pehme. See on piisavalt kõva ja samas imeliselt paindlik, et seda oleks väga lihtne sisestada. See tagab väga kõrge kandmismugavuse ja püsib kindlalt sinus ilma välja libisemata.

     

    Anaalpistik 6 suuruses kõigile! Kas algajale, edasijõudnule või professionaalile!

     

    Võrreldes teiste tagumispistikutega on anaalpistik ideaalne kõigile, kes armastavad anaalerootikat. Olenemata sellest, kas tegemist on algaja või edasijõudnuga, see anaalpistik teeb tõesti igaühe õnnelikuks ja pakub eriti ilusaid, intensiivseid tundeid. Anaalpistik on saadaval 6 suuruses:

     

    Suurus XXS - väga väike anaalpistik kogemusteta uustulnukatele: läbimõõt 15 mm kuni 25 mm. Jala laius 58 mm, sisestatav pikkus 61 mm

     

    Suurus XS - Väike anaalpistik vähese kogemusega algajatele: läbimõõt 21 mm kuni 36 mm. Jala laius 80 mm, sisestatav pikkus 85 mm

     

    Suurus S - Väike anaalpistik algajatele, kellel on kogemusi: läbimõõt 27 mm kuni 47 mm. Jala laius 105 mm, sisestatav pikkus 105 mm

     

    Suurus M - keskmine anaalpistik kogenud kasutajatele: läbimõõt 33 mm kuni 59 mm. Jala laius 120 mm, sisestatav pikkus 131 mm

     

    Suur L - Suur anaalpistik edasijõudnutele ja professionaalsetele kasutajatele: läbimõõt 40 mm kuni 69 mm. Jala laius 155 mm, sisestatav pikkus 160 mm

     

    Suurus XL - Väga, väga suur anaalpistik absoluutsetele anaaliekspertidele: läbimõõt 46 mm kuni 80 mm. Jala laius 177 mm, sisestatav pikkus 180 mm

     

    Anaalpistiku kasutamine ja puhastamine:

     

    Õige libestusainega anaalpistikutele on see veelgi lõbusam! Palun kasutage anal plug'i ainult veepõhiste libestusainetega nagu Aquameo ® või Alphamale ®. Enne ja pärast kasutamist tuleb anaalpistikut puhastada meie sprei VERYCLEAN abil. Samuti võite kasutada anaaldushi, et end enne analplugi kasutamist seestpoolt puhastada.

     

    Lisateave:

     

    • Anal Plug 2.0 Anal Miracle
    • Saadaval 6 suuruses
    • Anal Plug on valmistatud kvaliteetsest TPE-st, on kehale ohutu, mittetoksiline, ftalaadivaba ja ühildub veepõhiste libestitega.
    • Anaalseksimänguasja kõigile; kas butt plug meestele või anaalpistikuna naistele
    • Tähelepanu meie veebipõhises seksipoes ja valitud parimaks anaalpistikuks, millega kliendid on kõige rahulolevamad.
    • Palun kasutage anaalpistikut ainult veepõhiste libestitega, nagu Alphamale või AQUAMEO ja meie Lube Shooter.
    • Soovitame meie toodet EXTREMEO: See sprei töötab ilma tundlikkuse kadumiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab teil päriselt anaalseksis.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Nahe an der Perfektion

    Der beste Plug in dieser Größe (in meinem Fall S), den ich bisher hatte. Durch seine Form und weil er etwas weicher ist, geht er leicht rein, sitzt bombensicher genau dort, wo er sein soll und stimuliert die Prostata wunderbar. Keine Gefahr, dass man ihn unfreiwillig verliert, aber wenn er raus soll, geht das auch wunderbar. Ich hoffe, dass es die Größe M bald wieder gibt.

      Hindamine 

      My favorite wearable

      Anatomically these are amazing, the most comfortable buttplug I’ve ever worn. Ordered medium and large based on what I’m used to but could easily have done large and extra large for a little extra stretch. Order a size up, you won’t be disappointed

        Hindamine 

        PARFAIT

        Bonjour j'ai essayé la taille L juste pour la première fois sensation de plaisir , puit la taille XL un peu difficile à introduire mais une fois passé le cap je suis bien rempli et actuellement au moment ou j'écris le texte je l'ai toujours en moi et il est très doux à gardé en soi je ne regrette pas mon achat.

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        XL das ist schon richtig groß aber auch extrem geil

        Habe mir den plug in XL gekauft und war von der Größe schon recht überrascht. Konnte aber gar nicht schnell genug loslegen bei dem Anblick. Das Teil ist definitiv nicht für Anfänger in der Größe geeignet aber trainierte haben damit richtig Spaß. Die Länge ist schon beachtlich und für mich zu Anfang etwas zu viel gewesen, da kommt man eventuell schon an seine Grenzen. Aber mit Übung und Training geht das. Ich liebe das Gefühl richtig ausgefüllt zu sein.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Increíble!!!

        material flexible, resistente muy satisfecha con el producto, recomendable 100x100!!!

          Hindamine 

          L extase

          Jutilise le plug L ,le meilleur de tous ,prise facile,une super matière souple juste pour une introduction agreable juste avec un peux de gel,le meilleur et qu il reste en place sans risque de sortie comme la plupart des autres plug ,ajouter une sensations d être remplis très agreable, je recommande fortement pour des moments agréables !!!

          • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Der absolut geilste Plug ever

          Das Ding ist das geilste was ich jemals mir in mein Ar.... geschoben habe . Material, Form, Abmessunge, Fuß .... alles ist perfekt und geil! ich kans nur weiter empfehlen ein fach nur absolut geil

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Davvero felice dell'acquisto e a che prezzo!

          Neofita dell'anale, volevo iniziare a sperimentare: ottimo se si è un po' insicuri, XXS è piccolo, ma fa il suo dovere!
          Davvero felice dell'acquisto e a che prezzo!

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Geilster Buttplug ever

          Das Ding ist das geilste was ich jemals hinten drin habe. Material, Form, Abmessunge, Fuß .... alles ist perfekt und geil!

          • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          Just love having this up my ass

          Just love having this up my ass. It is tight and wide. Like to cum with it up my ass too.

          • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

          Kirjutage oma ülevaade

          Anal Plug 2.0 - uus anaal imekspandud toode

          Anal Plug 2.0 - uus anaal imekspandud toode

          Väikesed suurused, keskmise suurusega ja väga suured suurused. Olenemata sellest, kas oled maalt pärit tüdruk, algaja, edasijõudnud anaalsõltlane või absoluutne anaalproff, armastad seda anaalipistikut, nn anaalimõõdet. Butt plug on valmistatud kehasõbralikust materjalist ja tänu oma anatoomilisele kujule saate seda diskreetselt, mugavalt ja turvaliselt enda sees kanda kogu

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: