Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Topeltdildod

Uudiskiri

Topelt dildo "Double Head - Double Action"

Muljetavaldava 42 cm pikkuse ja kahe unikaalse kujuga otsaga topeltdildo pakub palju seksikaid hetki. Topeltdildo ühes otsas on ümberlõikamata peenise tupp ja võlli nahavoldid, mis annavad realistliku tunde, samas kui teises otsas on ümberlõikatud tupp, millel on täiendavad stimuleerivad sooned intensiivseks stimulatsiooniks sissetungi ajal.

Rohkem infot

3831/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Muljetavaldava 42 cm pikkuse ja kahe unikaalse kujuga otsaga must topeltdildo pakub palju seksikaid hetki. Topeltdildo ühel otsal on ümberlõikamata tupp ja nahavoltidega võlli, mis annab realistliku tunde, samas kui teisel otsal on ümberlõikatud tupp, millel on täiendavad stimuleerivad sooned intensiivseks stimulatsiooniks penetratsiooni ajal.

    Tänu oma väga paindlikule tekstuurile kohandub topeltdildo igasse asendisse ja jõuab oma muljetavaldava pikkusega vaevata kõikidesse keha sees olevatesse magusatesse kohtadesse. Umbes 3,5 cm kuni 3,7 cm läbimõõduga on see ideaalse suurusega, et pakkuda unustamatuid hetki nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

    Double Dildo MEO

    Üksinda või paarina, see topeltdildo kahekordistab naudingut ja täidab soovi sügava ja rahuldava penetratsiooni järele. Erinevate peenisekujude - üks ümberpiiratud ja teine ümberlõikamata - üksikasjalik koopia ei paku mitte ainult visuaalset, vaid ka selget taktilist mitmekesisust, mis muudab dildo kasutamise veelgi põnevamaks.

    Meie topeltdildo pakub mitmekülgset naudingut, mis on kohandatud iga inimese individuaalsetele eelistustele ja soovidele. Kas naine/naine, naine/mees, mees/mees või soolo, see topeltdildo kohandub ideaalselt igale konstellatsioonile.

    Naine/naine paaridele pakub see võimalust nautida samaaegselt ja viia intiimsus uuele tasemele, samas kui naine/mees paaridel on võimalus laiendada oma erootiliste kohtumiste dünaamikat vastastikuse tungimise kaudu. Mees-mees paaridele on see ideaalne seksimänguasju, mis võimaldab sünkroonset tungimist.

    Topeltdildo on suurepärane kaaslane ka soolosessioonideks, olenemata soost. Selle paindlikkus ja pikkus võimaldavad uurida erinevaid asendeid ja tungimissügavusi, nii et igaüks saab avastada ja stimuleerida oma isiklikke magusaid kohti.

    Ühesõnaga, topeltdildo on tõeline universaal, mis on tänu oma mitmekülgsusele ja suurele kohanemisvõimele avatud kõigile, kes soovivad laiendada oma seksuaalset repertuaari. See kutsub teid üles määratlema uuesti naudingu piirid ja sukelduma kahekordse naudingu maailma.

    Hellitage end selle topeltdildoga võrratu naudinguga ja avastage lõputud naudinguvõimalused.

    Rohkem üksikasju:

    • Topeltdildo
    • Värv: must
    • Materjal: silikoon, ftalaadivaba
    • Mõõtmed: 42 cm pikk, läbimõõt 3,5 cm kuni 3,7 cm.
    • Optimaalse naudingu ja ohutuse tagamiseks topeltdildo kasutamisel soovitame kasutada ainult veepõhist libestusainet, eelistatult meie Aquameo. See spetsiaalselt välja töötatud libestusaine tagab õrna ja sujuva sissetungi ning sobib ideaalselt topeltdildo silikoonmaterjaliga. Õli või silikooni sisaldavaid määrdeaineid tuleks vältida, kuna need võivad materjali kahjustada.
    • Puhastamiseks soovitame topeltdildot enne ja pärast igat kasutamist sooja vee ja maheda seebiga pesta. Põhjalikuks desinfitseerimiseks võib seejärel kasutada meie VERYCLEAN spreid. See lihtne hooldusrutiin tagab, et dildo jääb hügieeniliseks ja pakub sulle pikka aega naudingut.
    • MEO ja Aquameo on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ottimo prodotto

    Ottimo prodotto, sia per materiale, maneggevolezze e dimensioni.

      Hindamine 

      Très bon produit

      Qualité au top aucune odeur taille ok

        Hindamine 

        Better than expected

        I was super impressed with this one, the feel and stiffness of the whole thing is perfect. Very flexible, but not so much that it folds or bends when you use it. I'd say if "normal" is too hard, this is perfect for you!

          Hindamine 

          Toll

          Der Dildo fühlt sich wunderbar an. Das Material ist unglaublich gut. Es könnte glatt als Handschmeichler durchgehen. Wenig Verpackung (gut für die Umwelt), kein unangenehmer chemischer Geruch. Sehr biegsam und weich, gleitet sehr gut. Absolute Kaufempfehlung. Nur Gleitmittel auf Wasserbasis verwenden!

            Kirjutage oma ülevaade

            Topelt dildo "Double Head - Double Action"

            Topelt dildo "Double Head - Double Action"

            Muljetavaldava 42 cm pikkuse ja kahe unikaalse kujuga otsaga topeltdildo pakub palju seksikaid hetki. Topeltdildo ühes otsas on ümberlõikamata peenise tupp ja võlli nahavoldid, mis annavad realistliku tunde, samas kui teises otsas on ümberlõikatud tupp, millel on täiendavad stimuleerivad sooned intensiivseks stimulatsiooniks sissetungi ajal.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            19 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: