Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

BDSM rakmed dildodele ja anaalipistikutele - Premium nahk

BDSM rakmed koos riistarõnga ja adapteri muhviga anaalpistiku või dildo jaoks on ideaalne lisavarustus kõigile, kes otsivad kontrolli ja soovivad kogeda domineerimise ja allumise ülimat vormi. Parimast nahast valmistatud BDSM rakmed ühendavad endas mugavuse ja funktsionaalsuse unustamatu kogemuse saamiseks.

Rohkem infot

3495/00

189,90 €


-40,00 €

149,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    BDSM rakmed koos riistarõnga ja adapteri muhviga anaalpistiku või dildo jaoks on ideaalne aksessuaar kõigile, kes otsivad kontrolli ja soovivad kogeda domineerimise ja alistumise ülimat vormi. Parimast nahast valmistatud BDSM rakmed ühendavad endas mugavuse ja funktsionaalsuse unustamatu kogemuse saamiseks.

     

    See BDSM rakmed muudavad teie jaoks kõike! Selleks on vaja vaid paari lihtsat sammu ....

     

    Kõigepealt pannakse tagumikupesa kaasasolevasse adapterihülssi ja kinnitatakse rihma külge, mis hiljem läbib jalgevahet. Seejärel pange rakmed selga ja sisestage tagumispistik või dildo pärakusse. Seejärel tõmmake riistrõngas üle peenise ja munandite. BDSM rakmete lukustatavad rihmad tagavad kindla kinnituse ja takistavad rakmete omavolilist eemaldamist. Tänu reguleeritavatele rihmadele saab BDSM rakmeid kohandada nii, et need sobiksid 74 cm kuni 112 cm pikkusele vöökohale. Keskmist rihma, mis jookseb läbi jalgevahe, saab reguleerida 13 cm kuni 34 cm. Kaks adapteri mansetti sobivad tagumispistikutele ja dildodele läbimõõduga 3,8 cm kuni 5,1 cm.

     

    Miks alistuvad mehed armastavad meie BDSM rakmeid:

     

    Alistuvad mehed hindavad seda rakmeid eriti kõrgelt, sest see annab neile intensiivse alistumise ja pühendumise tunde. Lukustatava BDSM rakmete, riistarõnga ja tagumispistiku kombinatsioon pakub kolmekordset stimulatsiooni ja kontrolli, mis intensiivistab alistumise tunnet veelgi. BDSM-valjaote lukustatav disain rõhutab aktiivse partneri domineerimist ja alistuva kandja abitust. See annab domineerivale partnerile täieliku kontrolli alluva partneri keha üle. Kvaliteetne nahk ja hoolikas töötlus ei paku mitte ainult turvalisust ja funktsionaalsust, vaid ka absoluutset mugavust. Paljude alistuvate meeste jaoks ei ole sellise rakmete kandmine seega mitte ainult füüsiline, vaid ka sügavalt emotsionaalne kogemus, mis rahuldab nende sügavaimaid igatsusi allumise ja pühendumise järele. Meie rakmete kasutamine mitme päeva või nädala jooksul on BDSM-i kontekstis intensiivne kogemus. Valjastus on pidevaks meeldetuletuseks alistumisest ja kontrollimisest, kusjuures pidev domineerimise ja teenimise tunne on alati olemas. Integreeritud riistrõngas ja anaalpistik vallandavad iga liigutusega füüsilisi aistinguid, mis stimuleerivad nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Need pidevalt esinevad füüsilised tunded muudavad igapäevase kandmise väljakutseks, domineeriva partneri poolt seatud ülesandeks, mis nõuab tahtejõudu ja vastupidavust.

     

    Mis teeb MEO tooted nii vastupandamatuks?

     

    Meie aastatepikkune kogemus ning järeleandmatu püüdlus innovatsiooni ja täiuslikkuse poole on teinud MEO-st ühe kõige edukama BDSM-toodete tootja. Oluline osa sellest edust on meie nahktoodete võrratu kvaliteet. Iga toode, mis meie tehasest väljub, kehastab tipptaset ja pühendumist käsitööle. Meie kirg ja asjatundlikkus peegelduvad igas üksikus tootes. MEOs saate ainult parimat - sest te väärite seda.

     

    Rohkem üksikasju:

    • Lukustatav BDSM rakmed tagumikuklappide jaoks, mis on varustatud riistarõngaga.
    • Premium nahast tagumispistikute rakmed koos riistarõngaga.
    • Mõõtmed/suurus: Sobib vöökoha ümbermõõdule 74 kuni 112 cm. Keskmine rihm on reguleeritav umbes 13 kuni 34 cm. Kaks adaptermansetti, mis kinnitatakse läbi jalgevahe kulgeva rihma külge, sobivad anaalipistikutele või dildodele läbimõõduga umbes 3,8 kuni 5,1 cm.
    • Materjal: nahk, metall
    • Märkus: Dildo, pepupistik ja muud näidatud tarvikud ei kuulu komplekti.
    • Kõik rihmad on reguleeritavad ja neid saab kinnitada lukustatavate lukkudega. Lukkudel on tapil ovaalne avaus, mille kaudu saab sisestada väikese tabaluku. Kui rakmed on kinnitatud, suletakse tabalukk läbi selle ümmarguse avause luku tihvtis, nii et rakmeid ei saa avada ega vabastada ilma vastava võtmeta. Meie pandlad ei paku mitte ainult täiendavat turvalisust, vaid ka kontrolli elementi, mis teeb need eriti huvitavaks teatud BDSM toodete puhul.
    • MEO võtmega lukud on kaasas.
    • Märkus: MEO BDSM-toodete populaarsus ja kõrge kvaliteet on viinud selleni, et neid sageli kopeeritakse. Selleks, et te hoiaksite alati käes ehtsat MEO toodet, oleme sisse ehitanud spetsiaalsed funktsioonid, mis muudavad võltsingud kergemini äratuntavaks. Meie originaaltoodetele on iseloomulikud eksklusiivsed pandlad ja neetid, millele on graveeritud MEO logo. Samuti on neil meie iseloomulikud punased sisseõmmeldud sildid, millel on samuti MEO logo. Need detailid ei rõhuta mitte ainult ehtsust, vaid ka iga meie BDSM-toote kõrget kvaliteeti.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Perfect fit

    This is an AMAZING addition to our "Toybox"!!!
    Very comfortable, I was able to wear it, during an extended play session, kept my plug in place.

      Hindamine 

      Super Premium Leather

      The leather in this device is the highest quality I have ever seen.

        Hindamine 

        I love it.

        I love it. Everything snugs down nicely. And it holds the plug in great.

          Kirjutage oma ülevaade

          BDSM rakmed dildodele ja anaalipistikutele - Premium nahk

          BDSM rakmed dildodele ja anaalipistikutele - Premium nahk

          BDSM rakmed koos riistarõnga ja adapteri muhviga anaalpistiku või dildo jaoks on ideaalne lisavarustus kõigile, kes otsivad kontrolli ja soovivad kogeda domineerimise ja allumise ülimat vormi. Parimast nahast valmistatud BDSM rakmed ühendavad endas mugavuse ja funktsionaalsuse unustamatu kogemuse saamiseks.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: