Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Vibraatorid

Uudiskiri

Anaalvibraator SPACE FORCE

Ergonoomilise kujuga SPACE FORCE anaalpistik pakub sügavat ja eriti intensiivset anaalmeeleolu. 10,5 cm sisestussügavusega anaalvibraator rahuldab ka nõudlikke vajadusi ja pakub teile täitumise elamust. See stimuleerib spetsiaalselt eesnäärme, mehe G-punkti.

Rohkem infot

2586/00

79,90 €


-65%

27,97 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Ergonoomilise kujuga SPACE FORCE anaalpistik pakub sügavat ja eriti intensiivset anaalmeeleolu. 10,5 cm sisestussügavusega anaalvibraator rahuldab ka nõudlikke vajadusi ja pakub teile täitumise elamust. See stimuleerib spetsiaalselt eesnäärme, mehe G-punkti. Võimsad vibratsioonid saab aktiveerida ühe nupuvajutusega, mida saate nautida neljas erinevas tugevuses

     

    SPACE FORCE anaalvibraatoril on kooniline ots, et seda oleks lihtne sisestada. See on täiesti veekindel, nii et saate seda kasutada duši all või vannis.

     

    Kuidas kasutada SPACE FORCE anaalvibraatorit?

     

    Anaalvibraatori sisestamine on eriti lihtne tänu ümarale, kitsale otsale. Lai alus tagab turvalise käsitsemise, ilma et anaalvibraator liiga sügavale sisse libiseks. Meie nõuanne: sile silikoonmaterjal muutub veelgi libedamaks, kui kasutate Aquameo veepõhist libestusainet. Nüüd saad vibratsioonirežiimid soovi korral sisse lülitada. Vajutage lihtsalt anaalvibraatori aluse vastavat nuppu.

     

    Mis on SPACE FORCE anaalvibraatori juures erilist?

     

    Anaalvibraatoril on klassikaline butt plug disain ja see avaldab muljet oma eripärase stimulatsioonistruktuuri ja 4 vibratsioonirežiimi poolest. Lai alus tagab turvalise käsitsemise ja takistab libisemist. See muudab anaalvibraatori sobivaks 24/7 pidevaks kasutamiseks. Kuna anaalvibraator on veekindel, võib seda kasutada isegi vannis või duši all. See jätab palju ruumi teie anaalfantaasiate jaoks - üksi või paarina. Mänguasja saab värsket energiat kaasasoleva USB-laadimiskaabli kaudu.

     

    Kuidas puhastada SPACE FORCE'i anaalvibraatorit?

     

    Puhastage anaalvibraator vee ja maheda seebiga. Kui soovite desinfitseerivat puhastust, kasutage meie pihustit INSTACLEAN.

     

    Mida pean SPACE FORCE anaalvibraatori kasutamisel silmas pidama?

     

    Palun kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid, nagu Aquameo, kuna silikoonipõhised määrdeained kahjustaksid anaalvibraatori kvaliteetset materjali.

     

    Lisateave:

     

    • USB-kaabliga laetav anaalvibraator (butt plug koos vibratsiooniga)
    • 4 vibratsioonirežiimiga: Vaheldusrikkaks stimulatsiooniks.
    • Lai alus: Takistab libisemist ja sobib seetõttu 24/7 pidevaks kasutamiseks.
    • Omapärane stimulatsioonitekstuur intensiivseks anaalmassaažiks.
    • Veekindel: Lõbutsemiseks vannis ja duši all.
    • Tarnekomplekt: anaalvibraator, koos USB-laadimiskaabliga.
    • Mõõtmed: suurim läbimõõt 3,8 cm, sisestatav pikkus 10,5 cm, pikkus 13,9 cm
    • Materjal: silikoon, ABS

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Schönes Produkt

    Schöner Butt Plug mit Vibration. Bin zufrieden und kann ihn für Anfänger gerne empfehlen. Lieferung schnell und diskret.

      Kirjutage oma ülevaade

      Anaalvibraator SPACE FORCE

      Anaalvibraator SPACE FORCE

      Ergonoomilise kujuga SPACE FORCE anaalpistik pakub sügavat ja eriti intensiivset anaalmeeleolu. 10,5 cm sisestussügavusega anaalvibraator rahuldab ka nõudlikke vajadusi ja pakub teile täitumise elamust. See stimuleerib spetsiaalselt eesnäärme, mehe G-punkti.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: