Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Butt plug "Ameerika jalgpall"

Sa ei pea olema spordifanaatik, kuid vähemalt peaksid olema hästi treenitud ja soojendatud enne väljakule minekut, et nautida Ameerika jalgpalli butt plug.

Rohkem infot

39,90 €


-65%

13,97 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Sa ei pea olema spordifanaatik, kuid sa peaksid olema vähemalt hästi treenitud ja soojendatud enne väljakule minekut, et nautida Ameerika jalgpalli butt plug.

     

    MEO mahukas butt plug nõuab sinult palju, kuid võitmine on selle eest seda rahuldustpakkuvam! Asjatundjad naudivad ekstreemset, kuid paindlikku kuju, mis muutub kiiresti volüümiliseks ja seejärel taas saledaks. Suurepärane materjal võimaldab butt plug meeldivalt libiseda, samal ajal kui lugematud paksud sooned ja sooned masseerivad kõiki erogeenseid, anaalseid tsoone.

     

    Tänu oma kujule, mis meenutab ameerika jalgpalli, saab nautida anaalstimulatsiooni, mida ükski teine butt plug pole seni suutnud pakkuda.

     

    Mäng algab niinimetatud avalöögiga ja järgib selgelt määratletud kava. Asetage butt plug kindlale pinnale, istuge aeglaselt peale ja alustage sportlikku sõitu orgastilise touchdowni suunas. Seejärel tuleb lisapõrge, millega võid teenida veel ühe punkti väljakul... Jalgpall butt plug hoiab üsna hästi siledatel pindadel, näiteks plaatidel, ja võimaldab käed-vabadust.

     

    Mis on selle tagumispistiku juures nii erilist?

     

    Veenev kuju ja just õige suurus. Lisaks veenev materjal, mis on piisavalt stabiilne ja samal ajal paindlik, et sa saaksid tunda butt plug täpselt õigetes kohtades!

     

    Millist libestusainet peaksin selle butt plug puhul kasutama?

     

    Soovitame selle butt plug jaoks meie hübriidlubeerimisvahendeid MANCUNT või FORMULA X. MANCUNT ühendab endas kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja peseb välja sama kergesti kui vesi. MANCUNT muudab tagumispistiku kasutamise imeliseks naudinguks. Määrige piisavalt määrdeainet butt plug ja sisestage meie "Lube Shooter" (kliki siia ) abil pärakusse. Soovitame kasutada ka meie Extremeo Spray't. See sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajale kui ka kogenud suurte anaalpistikute fännile. Extremeo eriefekt soodustab kerget tungimist ja viib seega lõdvestunud ja kirgliku naudinguni. Sprei toimib ilma tunnetuskadudeta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada ohjeldamatut lõbu suure anaalpistiku abil.

     

    Olulised näpunäited tagumispistiku kasutamiseks ja puhastamiseks:

     

    See butt plug on valmistatud kvaliteetsest, ftalaadivabast materjalist. Materjal on imeliselt paindlik ja libe. Lisaks on kasutatud materjal väga stabiilne, nii et teie butt plug kestab kaua. Enne butt plug kasutamist peaksite seda siiski põhjalikult puhastama. Tavaliselt piisab soojast veest ja mahedast seebist. Võite seda põhjalikult puhastada meie pihustiga VERYCLEAN. Loomulikult on eriti oluline puhastamine pärast kasutamist. Enne butt plug kasutamist võite ka ise kasutada anaaldushti, et puhastada oma soolestik. Meie poe kategoorias "Anaaldüüsid" (kliki siia ) leiad suure valiku.

     

    Lisateave:

     

    • Ameerika jalgpalli tagumispistikud neljas suuruses algajatele väljakul kuni profimängijateni.
    • Mõõdud: Suurus S: Maksimaalne läbimõõt 4,2 cm, sisestatav pikkus ca 10 cm, Suurus M: Maksimaalne läbimõõt 5,4 cm, sisestatav pikkus ca 13,5 cm, Suurus L: Maksimaalne läbimõõt 6 cm, sisestatav pikkus ca 16 cm, Suurus XL: Maksimaalne läbimõõt 7,3 cm, sisestatav pikkus ca 18 cm.
    • Stabiilse jalaga käedeta sisestamiseks.
    • Kasutage ainult vees lahustuvate libestite (nt Aquameo) või meie hübriidlibestitega (Mancunt või Formula X)
    • Need tagumispistikud on valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis ei sisalda ftalaate.
    • Hooldusjuhised: Peske enne ja pärast iga kasutamist ning puhastage hügieeniliselt VERYCLEAN spreiga.
    • Oluline: Palun hoidke butt plug eraldi ja mitte koos teiste silikoonist seksimänguasjadega.
    • Meie tagumispistikud sobivad olenevalt suurusest nii anaalprofessionaalidele kui ka algajatele
    • Tänu materjalile kohandub see butt plug sinu sisemise anatoomiaga, täidab sind ja masseerib sügaval sinu sees kohti, mille olemasolust sa isegi ei teadnud.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Esattamente quel che cercavo

    Esattamente quel che cercavo... Taglia M consigliata se non è la prova volta. Materiale ottimo.

      Hindamine 

      Buon prodotto

      Buon prodotto. Consegna puntuale.
      Anche per i principianti

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Gewöhnungsbedürftig aber geil

      Gewöhnungsbedürftig aber geil würde ich sagen! Die Form ist schon sehr außergewöhnlich aber beim Reiten trifft die Spitze des Plugs genau meine Prostata.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Butt plug "Ameerika jalgpall"

      Butt plug "Ameerika jalgpall"

      Sa ei pea olema spordifanaatik, kuid vähemalt peaksid olema hästi treenitud ja soojendatud enne väljakule minekut, et nautida Ameerika jalgpalli butt plug.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: