Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Watersports Kink

Uudiskiri

Watersports Kink System RECYCLER koos anaalpistiku, voorusvöö, peenisepistiku ja toruga

Meie BDSM Watersports Kink System RECYCLER koosneb anaalpistikust, peenisepistikust, voorusvööst ja teie kehast, et moodustada iseseisev süsteem, mis täiuslikult "taaskasutab" teie enda uriini.

Rohkem infot

2426/00

169,90 €


-50,00 €

119,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Meie BDSM Watersports Kink System RECYCLER ühendab anaalpistiku, peenisepistiku, voorusvöö ja teie keha, et moodustada iseseisev süsteem, mis sobib ideaalselt teie enda uriini "taaskasutamiseks".

     

    Karistus, alandamine, objektiks muutmine või tasu? Terminid "pissimäng", "kuldne dušš" või "veesport" kirjeldavad uriini teemat ümbritsevat erootikat.

     

    Watersports Kink System RECYCLER: voorusvöö koos peenisepistikutega pakub imeliselt tõhusat võimalust, kuidas oma partneri iha täielikult kontrolli alla saada ja samal ajal oma või tema fantaasiaid täita. Tänu oma erilisele konstruktsioonile tekitab peenisepistik tungimise ajal intensiivseid aistinguid ja on selgelt tuntav. Kui peenisepistik ja voorusvöö on paigas, kinnitatakse tabalukk, nii et peenisepistikut ei saa enam ilma loata eemaldada. Mida rohkem suureneb erutus, seda nauditavamaks ja eelkõige piinavamaks muutub see Bottom. Watersports Kink System RECYCLERi puhul ühendab paindlik toru peenisepistiku anaalpistikuga. Butt plug on valmistatud hügieenilisest roostevabast terasest ja sellel on läikiv, poleeritud pind, millel puuduvad ärritavad servad. Tänu õrnalt ümardatud otsale ja koonilisele kujule on tagumispistikut meeldivalt lihtne sisestada.

     

    Kuidas kasutada voorusvööd koos anaalpistiku ja peenisepistikuga?

     

    Veebileht Watersports Kink System RECYCLER on SM-mänguasja ja ideaalne lisavarustus uretria- ja anaalmeelelahutuse austajatele ja armastajatele! Õõnes laiendaja ehk peenisepistik sisestatakse peenisesse ja see pakub eriti intensiivset stimulatsiooni, samal ajal kui suguelundid on täielikult ümbritsetud voorusvööga. Penisepistik on ühendatud õõnsa anaalpistikuga toru kaudu, mida saab sisestada pärakusse. Sel viisil saab pissat otse peenisest pärakusse juhtida, peaaegu nagu klistiiri, ilma, et väärtuslikku tilka raisku läheks. Peenistopfi sisestamiseks tuleks kasutada meie VERYDEEP libestusainet ja butt plug hübriidlibestusainet MANCUNT. Penistopper sisestatakse ettevaatlikult kusiti, toru viiakse jalgade vahele ja seejärel sisestatakse tagumiktopper pärakusse. Pepupistikut võib muidugi ka partneri pärakusse sisestada, et anda talle mõnusalt soe klistiirikogemus.

     

    Kuidas puhastada MEO® Watersports Kink System'i?

     

    Penispistikut, pärakupistikut ja voorusvööd saab pärast kasutamist hügieeniliselt puhastada, desinfitseerida ja isegi steriliseerida. Watersports Kink System RECYCLERi põhjalikuks puhastamiseks soovitame meie pihustit INSTACLEAN.

     

    Watersports aka kuldne dušš: terviserisk?

     

    Kas te kasutate Watersports Kink System RECYCLERi üksi? Kuldse duši allaneelamisel peetakse terviseriski üsna väikeseks. Kuigi uriin on keha jäätmeteke, peetakse seda steriilseks, kui eritaja on terve, st ei kannata näiteks põieinfektsiooni. Kui kasutate Watersports Kink System RECYCLERi koos partneriga: kuldset dušši ei saa pidada ohutuks seksiks.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Watersports Kink System RECYCLER
    • Fetiš Watersports
    • Urofiilsete tarvikutega voorusvöö
    • Anaalpistik koos peenisepistikuga ühendatud toruga
    • Penisepistik koos avausega
    • Avaga anaalipistik
    • Pistikud on keerukalt valmistatud ja peenelt poleeritud
    • Urofiilia on seksuaalne eelistus uriini suhtes. Uriinimise protsessi või uriini ennast kogetakse erootilise ja seksuaalselt stimuleeriva toimena.
    • Butt plug: sissetõmmatav pikkus 6,6 cm, läbimõõt 3,8 cm
    • Toru pikkus: 90 cm
    • Keelupesa: sisemine läbimõõt 35 mm, sisemine pikkus 66 mm
    • Penisepistik: sisestatav pikkus 55 mm, läbimõõt 8 mm
    • Rõnga suurus 45 mm
    • Sageli ostetud tarvikud: The Spanking BDSM paddle mEO-st (kliki siia)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Bin vollkommen begeistert

    Top Produkt, einfach anzuwenden und der Saft läuft dahin wo er hin soll

    • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Fast perfekt

    Für mich könnte der Butt Plug etwas größer dimensioniert sein, aber vom Prinzip her gut durchdacht und funktioniert ohne jeden Mangel.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Bin sehr begeistert

    Funktioniert einwandfrei und erfüllt mir viele meiner ultimativen Fantasien wenn ich das "System" beim Bondage tragen muss. So erniedrigt zu werden und sich nicht währen zu können ist wirklich toll.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Vraiment décevant !

    A l'usage, l'objet ne m'apporte pas satisfaction.
    La cage pénienne est assez courte, le plug urétral pas assez long, si bien que l'urine refoule le diamètre intérieur n'accorde pas suffisamment de débit pour remplir l'ampoule rectale, fermée par un plug anal de dimension trop réduite pour assurer l'étanchéité, ce qui occasionne des fuites tant au niveau anal que du pénis. Compte tenu du prix de 100 € au lieu d'un prix initial de 150, cela me déçoit beaucoup, cela ne vaut le prix dépensé.
    Le concept était vraiment intéressant, cependant quelle déconvenue...

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Watersports Kink System RECYCLER koos anaalpistiku, voorusvöö, peenisepistiku ja toruga

    Watersports Kink System RECYCLER koos anaalpistiku, voorusvöö, peenisepistiku ja toruga

    Meie BDSM Watersports Kink System RECYCLER koosneb anaalpistikust, peenisepistikust, voorusvööst ja teie kehast, et moodustada iseseisev süsteem, mis täiuslikult "taaskasutab" teie enda uriini.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: