Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaaldushid

Uudiskiri

Silikoonist anaaldush koos dušivoolikuga "The Cleaner Set" Aquameo - 15 cm pikkune

See 15 cm pikkune kompaktselt kasutatav anaaldüüs on eriti kasutajasõbralik ja ideaalne kõigile, kes hindavad lihtsat ja tõhusat intiimhügieeni. Komplekt ei saa aga punkte mitte ainult paindliku silikoonist dušiotsikuga - kaasas on ka kvaliteetne dušivoolik. Kõik, mida vajate värske ja puhta tunde saavutamiseks - täielik pakett optimaalse intiimhügieeni tagamiseks.

Rohkem infot

3557/00

saadaval

    Rohkem infot

    The Cleaner Set -täiuslik komplekt koos anaaldüüsiga ja voolikuga - põhjalikuks intiimhügieeniks.

    See 15 cm pikkune anaaldüüs on eriti kasutajasõbralik ja ideaalne kõigile, kes hindavad lihtsat ja tõhusat intiimhügieeni. Kuid komplekt ei saa punkte mitte ainult paindliku silikoonist dušiotsikuga intiimhügieeni jaoks - kaasas on ka kvaliteetne dušivoolik. Kõik, mida vajate värske ja puhta tunde saavutamiseks - terviklik pakett optimaalse intiimhügieeni jaoks.

    Aquameoga otsustate õrna ja meeldiva intiimhügieeni kasuks - sisemise puhtuse eest, mida saate tunda.

    Tänu hügieenilisele silikoonmaterjalile tagab Aquameo intiimdush õrna ja põhjaliku puhastuse, mis kohandub teie vajadustele. Lihtne käsitsemine ja diskreetsus on iseenesestmõistetavad. See tähendab, et intiimdushi on lihtne kasutada ka reisil olles.

    Kuidasanaaldushi kasutada?

    Meeldiva ja tõhusa anaaldushi jaoks on soovitatav vesi soojendada kehatemperatuurini. Ideaalis tuleks pärakut puhastada umbes 45 minutit enne anaalühendust, et tagada optimaalne puhtus. Kaks hädavajalikku kaaslast ei tohiks seksuaalvahekorra või anaaldushingu ajal puududa: Libestusaine ja pingevaba õhkkond. Kvaliteetne veepõhine libestusaine, nagu Aquameo, tagab, et anaaldushi saab sisestada vaevata ja õrnalt, olgu see siis anaalselt või vaginaalselt.

    Paindliku silikoonist anaaldushi tipphetked:

    • Aquameo intiimdushi saab punkte oma kasutusmugavusega. Usaldusväärse lisana teie duširituaalile saab intiimdushi hõlpsasti ühendada dušivooliku külge.
    • Paindlik silikoonmaterjal kohandub õrnalt teie anatoomiale ning võimaldab ohutut ja põhjalikku puhastamist - ideaalne tupe- ja anaalpiirkonnale. Tõhus puhastus paneb teid end alati värskena ja puhtana tundma.
    • Need intiimdushid on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et ravida teie keha kõige tundlikumaid kohti ülima hoole ja pühendumusega. Silikoonist anaaldushid ei ole mitte ainult hõlpsasti kasutatavad, vaid ka äärmiselt vastupidavad, sest silikoon on tuntud kui tugev ja vastupidav materjal.
    • Olenemata sellest, kas olete intiimdushi kasutamise suhtes uus või kogenud ja otsite kvaliteetset toodet, pakub silikoonist anaaldushi teile parimat mõlemast maailmast - mugavust ja ohutust. Saate lõõgastuda, tunda end turvaliselt ja keskenduda sellele, mis on tegelikult oluline - oma isiklikule kehahügieenile ja heaolule.


    Silikoonist intiimdushid võrreldes metallist intiimdushidega:

    On aeg öelda hüvasti tavapäraste metallist duššide vastu ja minna üle uue põlvkonna paindlikele ja nahasõbralikele silikoonist intiimdushidele. Sellega ei paranda mitte ainult oma isiklikku hügieeni, vaid aitate kaasa ka oma heaolule. Te tunnete kindlasti erinevust. Peaksime ju kõik püüdma oma keha armastusega kohelda ja talle parimat võimalikku hoolt pakkuda. Seega alustame oma intiimhügieeni parandamisest ja ainult parimate toodete kasutamisest. Kogege täiesti uut puhtuse ja mugavuse taset Aquameo revolutsioonilise silikoonist intiimpesu abil.

    ValigeAquameo, kui soovite usaldusväärset toodet, mis toob kvaliteeti ja mugavust teie igapäevasesse hügieenirutiini - sest teie keha väärib ainult parimat.

    Rohkem üksikasju:

    • Silikoonist valmistatud Aquameo intiimdushi
    • Saab kasutada nii anaal- kui ka vaginaaldushina.
    • Aquameo põhimõte: kvaliteetsed intiimtooted teie heaolu tagamiseks. Lubrikantide tootmisel saadud kogemused on kaasatud intiimdushi väljatöötamisse ning see avaldab muljet oma kvaliteedi ja hoolsusega.
    • Dušijuhiotsik sobib kõikidele standardse pooletollise keermega dušivoolikutele.
    • Super paindlik, kohandub vaevata anatoomiaga.
    • Sobib kõikide libestite jaoks.
    • Kogupikkus 15 cm, läbimõõt 2 cm, vooliku pikkus 185 cm.
    • Värv: iseloomulik Aquameo sinine.
    • Aquameo intiimdüüsid on saadaval neljas suuruses.
    • Materjal: Silikoon, ftalaadivaba ja ABS.
    • Me ei tee kompromisse, kui tegemist on meie intiim- ja anaaldushide kvaliteedi ja ohutusega. MEOs töötame iga päev selle nimel, et pidevalt parandada kvaliteeti ja seada teie rahulolu esikohale.
    • MEO ja Aquameo on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal.


    Anaaldushi kasutamine enne anaalseksi on oluline mitmel põhjusel:

    1. Hügieen: Eelnev puhastamine anaaldushi abil võib eemaldada soovimatu mustuse ja bakterid, mis vähendab nakkusohtu ja tagab suurema puhtuse.

    2. Mugavus: Anaaldushi kasutamine võib aidata teil end puhtamalt ja üldiselt mugavamalt tunda, mis muudab seksuaalkogemuse nauditavamaks.

    3. Ennetamine: Anaalseksi ajal võivad bakterid kergesti levida teistesse kehapiirkondadesse ja põhjustada infektsioone. Põhjalik eelnev puhastamine anaaldushiga võib seda ennetada.

    Anaaldush võib olla kasulik ka pärast anaalseksi:

    1. Hügieen: Anaaldush aitab eemaldada allesjäänud libestusaine, kondoomijäägid või muud jäägid.

    2. Tervis: Anaaldush aitab vähendada nakkusohtu, eemaldades kahjulikud bakterid.

    3. Mugavus: Anaaldush aitab teil end pärast anaalseksi värskemana ja puhtamana tunda.

    Märkus: anaaldushi liigne või liiga sage kasutamine võib häirida loomulikku soolefloorat ja põhjustada ärritust.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Top

    Top Analdusche mit Schlauch. Im Vergleich zu der Anal-Dusche, die ich vorher benutzt habe, funktioniert dieses Modell wirklich sehr gut bzw. viel besser. Das liegt natürlich an Material, beziehungsweise der Flexibilität.

      Kirjutage oma ülevaade

      Silikoonist anaaldush koos dušivoolikuga "The Cleaner Set" Aquameo - 15 cm pikkune

      Silikoonist anaaldush koos dušivoolikuga "The Cleaner Set" Aquameo - 15 cm pikkune

      See 15 cm pikkune kompaktselt kasutatav anaaldüüs on eriti kasutajasõbralik ja ideaalne kõigile, kes hindavad lihtsat ja tõhusat intiimhügieeni. Komplekt ei saa aga punkte mitte ainult paindliku silikoonist dušiotsikuga - kaasas on ka kvaliteetne dušivoolik. Kõik, mida vajate värske ja puhta tunde saavutamiseks - täielik pakett optimaalse intiimhügieeni tagamiseks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: