Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaaldushid

Uudiskiri

Väga pikk anaalpesu - 58 cm

MEO avab uusi võimalusi intiimhügieeniks paindlikust silikoonist valmistatud 58 cm pikkuse revolutsioonilise anaaldüüsiga. Pikk anaaldüüs sobib igapäevaseks kasutamiseks - nii vaginaalselt kui ka anaalselt - ning tagab ainulaadse värskuse ja puhtuse. Tänu oma muljetavaldavale pikkusele on anaaldüüs eriti populaarne fistinguskeenes.

Rohkem infot

3590/00

saadaval

    Rohkem infot

    See ülipikk silikoonist anaaldüüs rõõmustab fistingukogukonda!

    MEO avab uusi võimalusi intiimhügieeniks paindlikust silikoonist valmistatud revolutsioonilise 58 cm pikkuse anaaldüüsiga. Pikk anaaldüüs sobib igapäevaseks kasutamiseks - nii vaginaalselt kui ka anaalselt - ning pakub ainulaadset värskust ja puhtust. Tänu oma muljetavaldavale pikkusele on anaaldüüs eriti populaarne fistinguskeenes. Märkimisväärne pikkus võimaldab sügavamat ja põhjalikumat puhastamist kui tavaliste anaaldüüside puhul. Eriti intensiivse ja ekstreemse seksuaalse mängu puhul, nagu fisting pakub 58 cm pikkune anaaldüüs optimaalset mugavust ja põhjalikku puhtust, mida vajate. Selle MEO anaaldušiga võite loota igakülgsele puhtuse ja värskuse tunnetusele, kus ja millal iganes te seda vajate.

    MEOga valite õrna ja meeldiva intiimhoolduse - sisemise puhtuse, mida saate tunda.

    Tänu hügieenilisele silikoonmaterjalile tagab eriti pikk anaaldušš õrna ja põhjaliku puhastuse, mis kohandub teie vajadustele. Lihtne käsitsemine ja diskreetsus on iseenesestmõistetavad. See tähendab, et anaaldushi saab probleemideta kasutada ka reisil olles.

    Kuidas kasutada anaaldushi?

    Anaaldushi mugavaks ja tõhusaks kasutamiseks on soovitatav vesi kehatemperatuurini soojendada. Ideaalis tuleks pärakut puhastada umbes 45 minutit enne anaalvahekorra toimumist, et tagada optimaalne puhtus. Kaks hädavajalikku kaaslast ei tohiks seksuaalvahekorra või anaaldushingu ajal puududa: Libestusaine ja pingevaba õhkkond. Kvaliteetne veepõhine libestusaine, nagu Aquameo, tagab, et väga pikka anaaldušši saab vaevata ja õrnalt sisse viia, olgu see siis anaalselt või vaginaalselt.

    Paindliku silikoonist anaalduši tipphetked:

    • MEO anaaldüüs saab punkte oma kasutusmugavuse eest. Usaldusväärse lisana teie duširituaalile saab anaalduši hõlpsasti ühendada dušivooliku külge.
    • Paindlik silikoonmaterjal kohandub õrnalt teie anatoomiale ning võimaldab ohutut ja põhjalikku puhastamist - ideaalne tupe- ja anaalpiirkonna jaoks. Tõhus puhastus paneb teid end alati värskena ja puhtana tundma.
    • Meie anaaldushid on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et ravida teie keha kõige tundlikumaid piirkondi ülima hoole ja pühendumusega. Silikoonist anaaldushid ei ole mitte ainult hõlpsasti kasutatavad, vaid ka äärmiselt vastupidavad, sest silikoon on tuntud kui tugev ja vastupidav materjal.
    • Olenemata sellest, kas olete uus intiimdushi kasutamisel või kogenud ja otsite kvaliteetset toodet, silikoonist anaaldush pakub teile parimat mõlemast maailmast - mugavust ja turvalisust. Saate lõõgastuda, tunda end turvaliselt ja keskenduda sellele, mis on tegelikult oluline - oma isiklikule hügieenile ja heaolule.


    Täiendavad üksikasjad:

    • Eriti pikk silikoonist anaaldüüs
    • Saab kasutada nii anaaldushi kui ka vaginaaldushi.
    • Dušiotsik sobib kõikidele standardse pooletollise keermega dušivoolikutele.
    • Super paindlik, kohandub kergesti anatoomiale.
    • Sobib kõigi veepõhiste libestite jaoks.
    • Kogupikkus: 58 cm, sisestatav pikkus 56 cm, Ø 1,6 cm väikseim kuul, Ø 2,4 cm paksem ja viimane kuul
      Voolik u 2 cm
    • Värv: must
    • Materjal: silikoon, ftalaadivaba
    • Me ei tee kompromisse, kui tegemist on meie intiim- ja anaalduššide kvaliteedi ja ohutusega. MEOs töötame iga päev selle nimel, et pidevalt parandada kvaliteeti ja seada teie rahulolu esikohale.
    • MEO ja Aquameo on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal.



    Anaaldushi kasutamine enne anaalseksi on oluline mitmel põhjusel:

    1. Hügieen: Eelnev puhastamine anaaldushi abil võib eemaldada soovimatu mustuse ja bakterid, mis vähendab nakkusohtu ja tagab suurema puhtuse.

    2. Mugavus: Anaaldushi kasutamine võib muuta teid üldiselt puhtamaks ja mugavamaks, mis muudab seksuaalkogemuse nauditavamaks.

    3. Ennetus: Anaalseksi ajal võivad bakterid kergesti levida teistesse kehaosadesse ja põhjustada seal infektsioone. Põhjalik puhastamine anaaldushiga enne seksimist võib seda ennetada.

    Anaaldush võib olla kasulik ka pärast anaalvahekorda:

    1. Hügieen: Anaaldushid aitavad eemaldada libestusainejäägid, kondoomijäägid või muud jäägid.

    2. Hügieen: Anaaldush aitab eemaldada libestusainejäägid, kondoomijäägid või muud jäägidtervis: Anaaldušš võib aidata vähendada nakkusohtu, eemaldades kahjulikud bakterid.

    3. Mugavus: Anaaldušš võib aidata teil end pärast anaalvahekorras värskemana ja puhtamana tunda.

    Märkus: Anaaldušši liigne või liiga sage kasutamine võib häirida loomulikku soolefloorat ja põhjustada ärritust.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    This product works great

    I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

      Kirjutage oma ülevaade

      Väga pikk anaalpesu - 58 cm

      Väga pikk anaalpesu - 58 cm

      MEO avab uusi võimalusi intiimhügieeniks paindlikust silikoonist valmistatud 58 cm pikkuse revolutsioonilise anaaldüüsiga. Pikk anaaldüüs sobib igapäevaseks kasutamiseks - nii vaginaalselt kui ka anaalselt - ning tagab ainulaadse värskuse ja puhtuse. Tänu oma muljetavaldavale pikkusele on anaaldüüs eriti populaarne fistinguskeenes.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: