Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Suur anaalpistik

Nii suur anaalpistik annab teile garanteeritult palju naudingut, sest oma sileda pinnaga libiseb see peaaegu iseenesest anaalkanalisse. Tunne, kuidas kitsas ots siseneb kõigepealt kergesti, enne kui kogu butt plug järgneb - milline põnev tunne!

Rohkem infot

2623/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See suur, must anaalpistik pakub sulle garanteeritult palju naudingut, sest oma sileda pinnaga libiseb see peaaegu iseenesest anaalikanali. Tunne, kuidas kitsas ots siseneb kõigepealt kergesti, enne kui kogu butt plug järgneb - milline põnev tunne ! Lai alus tagab, et kõik jääb paika ja peab vastu igale metsikule sõidule.

     

    Mis teeb selle anaalpistiku nii eriliseks?

     

    MEO ® suur anaalpistik pakub hingematvaid anaalseid aistinguid. Kuju on erakordne, mis muudab selle ideaalseks intensiivseteks seksuaalseteks kogemusteks. Anaalpistiku sisestatav pikkus on 19 cm ja maksimaalne läbimõõt 10 cm. Põhikuju on kooniline ja anaalpistik avaldab muljet eriti sileda pinnaga. Läbimõõt butt plug suureneb kuni keskkohani ja muutub seejärel kitsamaks, et tekitada sisestamisel intensiivne tunne. Väike Extremeo sprei muudab sisestamise lihtsamaks! Valmistatud vinüülist ja ühildub kõigi MEO® libestitega.

     

    MEO ™ on spetsialist ja üks juhtivaid kauplusi erakordsete ja suurte dildode või anaalseksimänguasjade jaoks meestele ja naistele. Kui soovite osta topeltdildot, anaalpistikut, vibraatorit, anaalpalle või dildot, leiate meie dildopoest laia tootevaliku nii algajatele kui ka kogenud perse mängijatele.

     

    Materjal ja hooldus:

     

    See seksimänguasju on valmistatud kvaliteetsest vinüülist. Materjal on imeliselt paindlik ja libe. Lisaks on meie kasutatav vinüül väga stabiilne, nii et sinu seksimänguasja kestab kaua. Mänguasja saab puhastada kerge seebi ja veega. Põhjaliku hügieeni tagamiseks soovitame regulaarselt kasutada ka meie pihustit VERYCLEAN.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Suur anaalpistik
    • Materjal: Vinüül, ftalaadivaba, kergesti puhastatav ja nahasõbralik
    • Libesti: Soovitame meie libestusaineid FUCKSLUT, EZ2FUCK või MANCUNT.
    • Puhastamine: Soe vesi ja meie mänguasja puhastusvahend VERYCLEAN
    • Meie EXTREMEO sprei lõdvestab teie sulgurlihast ja muudab sisestamise lihtsamaks.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Misleading

    The toy the model is holding is not the same as the actual toy for sale. The one he is holding is rounded. The one for sale has a sharp angle at the widest part

      Hindamine 

      Meilleur plug dilate avant la penetration

      Ce plug anal est juste parfait il procure des sensations énorme grâce à son diamètre. On est dilate tout en ressentant du plaisir c'est magnifique je recommande même aux amateurs

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Well worth it

      Tough challenge due to its shape and I thought I was never gonna get it in. Bigger than it looks. I love the stretch it gives me especially pulling it back out.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Volle Kaufempfehlung von mir !!!!!!!!!

      Ich bin von dem Analplug mega begeistert, Wie die anderen Plugs von MEO auch riechen sie nicht, sind ohne Nähte und lassen sich super einführen. Er ist nicht zu fest wie andere Butt Plugs, aber nicht zu weich, perfekt zum einführen, besonders ohne zu schmerzen (auch dank dem MEO Spray) trotz der respektablen Größe. Es stört nichts, man kann wenn man will ihnden ganzen Tag drin lassen ohne das der Butt Plug rausrutscht. Nach meiner Meinung ist das der beste Plug den ich jemal hatte. Zusammengefasst, ein tolles Vinyalmaterial was sich sehr gut reinigen lässt, kein Geruch, keine Nähte, angenehmes "Tragen" ohne rauszurutschen, zu zwicken oder zu stören, selbst beim laufen, liegen, bücken, ficken oder auf den Knien.

        Hindamine 

        Great Butt Plug

        This is a really good plug but its a little bit too long for comfort

          Kirjutage oma ülevaade

          Suur anaalpistik

          Suur anaalpistik

          Nii suur anaalpistik annab teile garanteeritult palju naudingut, sest oma sileda pinnaga libiseb see peaaegu iseenesest anaalkanalisse. Tunne, kuidas kitsas ots siseneb kõigepealt kergesti, enne kui kogu butt plug järgneb - milline põnev tunne!

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: