Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Asslock

Uudiskiri

Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

Kujutage ette intensiivse stimulatsiooni, võrratu kontrolli ja puhta naudingu kombinatsiooni. MOTOVibe Magnum Ass Lock on just see - naudingute meistriteos, mis on spetsiaalselt loodud selleks, et pakkuda teile hingematvat seksuaalkogemust.

Rohkem infot

3358/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kujutage ette intensiivse stimulatsiooni, võrratu kontrolli ja puhta naudingu kombinatsiooni. MOTOVibe Magnum Ass Lock on just see - naudingu meistriteos, mis on spetsiaalselt loodud selleks, et pakkuda teile hingematvat seksuaalkogemust.

     

    The MOTOVibe Magnum Ass Lock on väga funktsionaalne kolmekordne ime, mis koosneb vibreerivast anaaldildost, peenise- ja munandirõngast. Kõver anaaldildo tungib sügavale ja paisub nupuvajutusega muljetavaldava läbimõõduni kuni 66 millimeetrit. Samal ajal hoiab riistarõngas peenist tihedalt kinni ja suurendab erektsiooni.

     

    Sellest ei piisa? Seda jõujaama juhitakse kaugjuhtimispuldi abil ja see pakub kümme erinevat vibratsioonitaset, et tabada oma isiklikku magusat punkti. Täiendav perineumi stimulatsioon on selle luksusliku seksimänguasja tordil jäägid.

     

    Loomulikult on ka selle suurepärase seksimänguasja puhul meestele mõeldud mugavus ja turvalisus esmatähtis. MOTOVibe Magnum Ass Lock on valmistatud pehmest, hüpoallergeensest Liquid Silicone ja ABS-st. Need imelised materjalid tagavad meeldiva tunde maksimaalse nahatundlikkusega. IPX6 standardile vastav veekindel MOTOVibe Magnum Ass Lock valmis märjadeks seiklusteks, kuhu iganes need teid ka ei viiks.

     

    Üldmõõtmete 14,3 x 9 x 3,6 cm ja sisestatava pikkusega 10,7 cm on MOTOVibe Magnum Ass Lock ideaalselt teie anatoomiale. Venivad rõngad läbimõõduga 4,4 cm ja 3,2 cm ümbritsevad peenist ja munandeid tihedalt, kuid mugavalt.

     

    Kuni 50-minutilise tööajaga ja ainult umbes 90-minutilise laadimisaja jooksul - tänu kaasasolevale USB-laadimiskaablile - on MOTOVibe Magnum Ass Lock on alati valmis, kui te olete.

     

    Koos Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock algab uus naudingute ajastu. Absoluutselt kvaliteetne toode, mis teeb kõik vahet! Nautige MOTOVibe Magnum Ass Lock nii tihti ja kus iganes soovite ja laske end üllatada teid ootavatest intensiivsetest tunnetest.

     

    Mida veel tähele panna:

     

    Palun kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid (nt Aquameo), kuna silikoonipõhised määrdeained ründaksid kvaliteetset materjali. Enne ja pärast kasutamist tuleks toodet puhastada meie VERYCLEAN spreiga.

     

    Lisateave:

     

    • Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock
    • Vibreeriv anaaldildo koos peenisrõngaga.
    • Täispuhutav anaaldildo.
    • 10 vibratsioonitaset.
    • Varustatud puldiga.
    • Eraldi puhumisrežiim anaaldildole.
    • Koos peenise- ja munandirõngaga.
    • Anaaldildo läbimõõt u. 3,4 - 6,6 cm (täispuhutav)
    • Üldmõõtmed: u. 14,3 x 9 x 3,6 cm
    • Anaaldildo sissetõmmatav pikkus: ca. 10,7 cm
    • Munandirõngas: ca 4,4 cm läbimõõt (laiendatav).
    • Penisrõngas: u. 3,2 cm läbimõõt (venitatav).
    • Veekindel (IPX6)
    • Laetav, USB-laadimiskaabel kaasas.
    • Tööaeg: kuni 50 minutit.
    • Laadimisaeg: umbes 90 minutit.
    • Materjal: Liquid Silicone, ABS
    • Mis on vedelik silikoon?Vedelik silikoon on tõeline siseringitipp seksimänguasjade materjalide seas. See on absoluutselt nahasõbralik, seega on seda ohutu ja meeldiv kasutada - ilma kompromissideta. Samuti on see uskumatult vastupidav, nii et see peab vastu ka kõige metsikumatele seiklustele ja püsib endiselt tippvormis. Ja paindlikkus? Ületamatu! Liquid Silicone kohandub igale mõeldavale kujule ja pakub siiski vajalikku tugevust. Ja mis kõige parem: see tundub hämmastavalt loomulik. Lühidalt: Liquid Silicone on seksimänguasjade materjalide seas universaal, mis ei jäta ohutuse ja naudingu osas midagi soovida!
    • Sport Fucker ja MEO on kaks tuntud ettevõtet, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete seksimänguasjade ja BDSM-toodete tootmisele. Ulatuslik valik pakub uuenduslikke ja seksikaid lahendusi kõigile, kes soovivad viia oma seksuaalkogemused uuele tasemele. Sport Fucker ja MEO on kvaliteedi, funktsionaalsuse ja maksimaalse naudingu sünonüümid. Tooted on hoolikalt välja töötatud ja toodetud vastavalt rangetele kvaliteedistandarditele. Need tagavad turvalise ja põneva seksuaalkogemuse. See toode on samuti muljetavaldav näide kõrgekvaliteedilisest ja ainulaadsest disainist, mille eest Sport Fucker ja MEO on tuntud.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Wunderbar

    Mit meinem Mann wollte ich etwas Neues ausprobieren und habe mich für den Sport Fucker Motorvibe Magnum Ass Lock entschieden. Vom Material her finde ich ihn sehr angenehm weich und mein Mann kommt gut damit klar. Ich finde, dass durch den Ring die Erektion meines Mannes länger anhält, was natürlich auch mir zugute kommt. Ich denke, er wird das tolle Teil öfter benutzen.

      Kirjutage oma ülevaade

      Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

      Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

      Kujutage ette intensiivse stimulatsiooni, võrratu kontrolli ja puhta naudingu kombinatsiooni. MOTOVibe Magnum Ass Lock on just see - naudingute meistriteos, mis on spetsiaalselt loodud selleks, et pakkuda teile hingematvat seksuaalkogemust.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      22 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: